Po čemu se psihopate prepoznaju na internetu ?

Nisam sigurna koliko su psihopate aktivne po forumima. Sigurno ih ima, ali mnogo manje nego verujemo. Ovakva mesta prosto nisu dovoljno stimulativna za njih. Psihopate su adrenalinski ovisnici, i mainstream forumi u principu im mogu biti samo dosadni.

Psihopate ćete naći po mestima koje zahtevaju poseban pretraživač da do njih dođete. :mrgreen:

Problem je što se danas svaka šuša krsti ko psihopata. Mada to nije.

Nisam sigurna koliko su psihopate aktivne po forumima. Sigurno ih ima, ali mnogo manje nego verujemo. Ovakva mesta prosto nisu dovoljno stimulativna za njih. Psihopate su adrenalinski ovisnici, i mainstream forumi u principu im mogu biti samo dosadni.

Psihopate ćete naći po mestima koje zahtevaju poseban pretraživač da do njih dođete. :mrgreen:

krstarica nije baš mainstream, npr možeš vređati i sejati razne vrste narodskih verovanja koja su prepoznata negde kao loše i imaju naziv
npr mizoginija, razne vrste nacionalizama i slično, homofobija
mislim da zapravo idu na tu kartu, koliko je moguće, ipak ne može beskonačno, ali valjda je to ideja za tržište. ko hoće politički koliko toliko korektno, slabije ovde dolazi.
a opet nije baš pravilo koliko sme a koliko ne sme, zavisi od moderatora, moraš osetiti
može psihopata kome je zabavno da se igra, pa posle foruma ode u svoj još mračniji svet da posećuje krstu
mislim koristim krstaricu i možda je finija nego što sam napisala ali sigurno da mi je to bar nekad prolazilo kroz glavu. opet ima perioda kad se ti kriterijumi postrože. pre nekoliko godina je bila ona ekipa čini mi se na muškarcima gde su pričali kako vole da biju žene itd, a sad im to manje puštaju
dobro volimo krstaricu :heart:
tj ko dolazi prihvati priču a ko ovo napiše naebo je
ajd nadam se da se ne ljute moderatori, ne briše mi se ipak

Poslednja izmena:

ima i na forumima

znaju da covjeku sprze mozak sam tako :(

Памте шта је ко кад рекао у детаљ и после то користе против вас. Чак и после више од годину дана, ужас.

Taj sam. Pamtim maltene sve što mi se desilo u životu. Hajde što pamtim šta je ko uradio i rekao, pamtim čak i šta sam u tom trenutku pomislio i kako sam se osetio. Na internetu sam pročitao da se takvo izvanredno autobiografsko pamćenje zove hipertimezija. Jedino što nemam je fiksacija na datume, sve ostalo je tu.

uvek forsiraju iz samo njima znanog inata suprotan dijabolicki stav za razliku od dokazano normalne vecine

Само психопата сматра да сви треба да мислимо исто. Он затим прогони и малтретира особу која по његовом болесном мишљењу не заступа 'праву ствар'.

Poslednja izmena:
frojd bi rekao da je ugrozena seksualnost jedan od uzroka ali oponent zna da je u opoziciji sa samim sobom u duhu i intelektu i da se vid bezanja trazi kroz digresione forme prostih manuelnih radnji kojima pokusava zametnuti trag svoje psihopatogenosti i pre svega ugrozenosti. 50 posto knjizevnih dela je neka forma psihopatologije kod glavnih junaka…heroj i antiheroj, pozitivac i negativac motiv je oko koga se vrti cela umetnost.

jedan je psihopatogeni pojedinac apsolutno nerazumne svesti koji ima opsesivnu potrebu iskljucivo ka jednoj jedinoj osobi...
a drugi koji je mnogo opasniji, je onaj vid kada je stalking institucionalizovan po starom pravilu koje glasi daj coveku vlast pa ces videti kakav je.... jer taj stalking je jedini polivalentan a sreca da neki vise nemaju tu i takvu vlast.

psihopate prate druge a prate jer su bolesnici po prirodi i psihopate po vokaciji, znatizeljni za tudje intimnosti po unutarnjem svrabu, a debilcine po sizofrenoj metastazi u kojoj se nalaze... prate jer su intelektualno i telesno nakazno inferorni i spodobe su u ljudskom oblicju, mada se ponekad desi i poneki prijatan izuzetak sto potvrdjuje pravilo

jedan vid forumske psihopatologije je osoba koji se krije iza mnogih nikova i na taj nacin leci komplekse koje je zadobila npr. u nekoj diskusiji gde je ostala bez argumenta pa se sveti na "anonimni" nacin ... il' se krije od musko/zenskog bivseg partnera s kojim se emotivno popickarala pa ga sa drugim nikom podjebavala... il' ako je inventivniji a to je obicno muskarac igra se onih bolesnih igara zaludjivanja drugih sa dobrim i losim nikom da bi ostvario neki svoj cilj a cilj je po pravilu sexualne prirode gde zrtva nema pojma da razgovara sa jednom te istom osobom i tek posle qaranja saznaje ko ju je duhovno deflorisao... il' zaebava svog kobajagi prijatelja il' prijateljicu predstavljajuci se kao neko treci sa ciljem samo njemu tj. njoj znanim a obicno je sprdnja sa muvanjem koristeci nik suprotnog pola....

kako mudroserski psihopatogeni autor tj. autorka leci svoje frustracije... kako prepoznati takvu osobu... vrlo prosto, jedan od nacina je da takva osoba nista ozbiljnije ne pise i ne ulazi u rasprave il' diskusije za sta su forumi napravljeni vec se sluzi kratkim spamovima posto nije u stanju da samostalno ispise normalnu prostoprosirenu recenicu. ali zato kad se dodje do manipulacija sa stavovima tu je nenadmasna-za nivo psihopate . to je najgora vrsta net psihopatologije i nema joj ravne. dobro sam je opisao zar ne? :lol:

psihopate u rl... zna se, to su stalkeri real life-a koji psiholoski unistavaju drugima zivote na mali milion nacina cesto kontradiktornim postupcima tako da zrtva ne zna izlaz i konstatno je pod presijom. jedna od tehnologija je promena raspolozenja ona od cile mile do mrs u picqu materinu kada vam se neko popne na ****** ali ono bas, sa podjebavanjima, lazima, demagogijom, proseravanjima, laznim moralom, licemerjem, zavlacenjem, velikim recima i jos vecim izjavama, tapsanjem po ramenu a zatim bacanjem u gowna na nacin iz pasusa pre ovog... za takve mentalne fekalije od ljudi jedan od najboljih nacina je da se stavite u ulogu blagog psihopate i da mu/joj ispomerate tako dupe u svakoj prilici da vas zapamti za ceo zivot... samo preventive radi da bi se naucio/la redu.

mislim da sam dao poentu sa opisivanjem.

Back