Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 62.308
Seres i to znas...Ни најмање.
Ти си то што си, и не можеш да разумеш, све и да ти се нацрта.
Такви као ти су онеспособљени да свет виде другим, апстрактнијим погледом осим дијалектичког, а тема патриотизма је у сфери духовног.
Без увреде, јер је, реално и нема...
Ja ljude koji trenutno nisu u toku razgovora koji vodim ne tretiram tako kao ti....
Nego idemo dok se ne nadje ono sto je tema...dok se ne priblize vidjenja..
To ne postoji kod Srba, danas, na zalost, i ti si dobar primer toga...samo zacepis nesto svoje, ja ti lepo ponudim komunikaciju ti sviras djoki...
Moze, ali to ne donosi ono sto ljudi hoce da donosi, superiorni pristup nastavku komunikacije, naprotiv, ja takve zapisam istim seljackim pristupom kakvim su oni krenuli, samo u rukavicama...
Naranvo pruzim im satisfakciju da se povezu sa drugim istonivojskim seljacima i ogranicenim umovima, ali im ne dozvoljavam da iskoce iz uloge i scene koju su sami postavili..
Ja cu lako da se izborim sa tim sto sam privremeno adekvatno uzeo model seljacine da njime ucim druge seljacine, to je jedan neugodan cin ali je moranje...
Nije moranje ako radis sa palancanima i sa rajom koja blage veze nema, ali oni nisu od interesa , bar ne meni....
Tesko da ces i ti imati koristi od takve raje zato sto ce ti ih pokupiti prvi koji je glasniji i vulgarniji od tebe...
Ali sam sebe stavis u poziciju da ne zelis da spajas ljude patriote nego zelis da razdvajas, zato ti ovo i radim...
Hoces da ti nesto tu znas i radis spajanje, a drugi kao rade razdvajanje, a ovamo ti podmeces klinove pod tockove...
No no no...
Takve igre sa malom decom...
Jedan od razloga zasto na forumu koji je pod menadzmentom Nine i stalno postoji iskljucivo samo zaebancija , ali ti to ne kapiras je upravo taj...
Sto ne mozes ostati ozbiljan dok ti ona i slicni podmecu klinove ispod tockova kad god im se ne svidja bilo sta....
Ali to nije razlog da ti ne budes svestan da je forum zaebancija....nego bez veze pocnes da etiketiras druge....svi smo mi glupi kad smo na politici....ovde ne moze biti pametnih dok ti cenzura sece i vadi iz konteksta sve sto moze ili hoce..