- Poruka
- 46.570
NASTAVITE DA KLEVECETE JA IDEM SA OVE TEME 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti to hoćeš da prikažeš da se dereš na mene pa pišeš velikim slovima?Rzlika je sto JEHOVINI SVEDOCI SE DRZE BIBLIJSKOG MORALA
I ZATO IH ETO TAKO NEKI KLEVECU
Jos jedna razlika izmedju pravoslavaca i jehovinih svedoka.NASTAVITE DA KLEVECETE JA IDEM SA OVE TEME
Bice da ti nisi razumeo sta je poruka Arianninog teksta. Ona insistira na fer i argumentovanu raspravu, sto pravoslavcima nije sopstveno.A najveca razlika se vidi kad pokusas da napustis religiju.
jehovini svedoci i ne mogu da imaju prijatelje koji nisu svedoci jer su oni "zli" i "otpad" (bivsi js) a usadili su ti i da oni koji nisu u js tebe mrze jer ti toboze moralno zivis. i normalno kad je takva mrznja ne moze ni da se vidi. a biblija te savetuje da lepo sve proveris. ja licno nisam ovde video da te neko mrzi ili da je zao prema tebi ali tako si ucena i ja ti ne zameram.Rzlika je sto JEHOVINI SVEDOCI SE DRZE BIBLIJSKOG MORALA
Rzlika je sto JEHOVINI SVEDOCI SE DRZE BIBLIJSKOG MORALA
Bice da ti nisi razumeo sta je poruka Arianninog teksta. Ona insistira na fer i argumentovanu raspravu, sto pravoslavcima nije sopstveno.
NASTAVITE DA KLEVECETE JA IDEM SA OVE TEME![]()
Pa sto ne kaze sta hoce da joj argumentujem. Rec jednu nisam izmislio. Ja sam njoj rekao da pausalno optuzivanje nema tezinu. Sto je najcrnje ona napada moju licnost, a ja pricam o njenoj religiji. I na kraju se jos ona naljuti i nece vise nista da diskutuje. Sou program.Bice da ti nisi razumeo sta je poruka Arianninog teksta. Ona insistira na fer i argumentovanu raspravu, sto pravoslavcima nije sopstveno.
Ni sam ne bih bolje srocio. Ja sam mislio da ovde ljudi nisu provalili jehovine svedoke, pa sam mislio da uskocim kao "veliki prosvetitelj"ne vidis sebe da su ti usadili tzv zlo (svi oni koji nisu u jehovinim svedocima) koje treba da mrzis, zato jehovini svedoci i ne mogu da imaju prijatelje koji nisu svedoci jer su oni "zli" i ("otpad" (bivsi js)) a usadili su ti i da oni koji nisu u js tebe mrze jer ti toboze moralno zivis. i normalno kad je takva mrznja ne moze ni da se vidi. a biblija te savetuje da lepo sve proveris. ja licno nisam ovde video da te neko mrzi ili da je zao prema tebi ali tako si ucena i ja ti ne zameram.

https://www.jw.org/sr-latn/publikacije/sveto-pismo/bi12/knjige/jovan/20/26 Posle osam dana njegovi učenici su opet bili u kući, a i Toma je bio s njima. Isus je došao, iako su vrata bila zaključana, pa je stao na sredinu i rekao: „Mir vama!“+ 27 Zatim je rekao Tomi: „Stavi prst ovde i pogledaj moje ruke, i pruži ruku+ i stavi je na moj bok. I nemoj sumnjati, nego veruj.“ 28 Toma mu na to reče: „Moj Gospod i moj Bog!“+ 29 Isus mu reče: „Jesi li poverovao zato što si me video? Srećni su oni koji ne vide, a ipak veruju.“
https://www.jw.org/sr-latn/publikacije/sveto-pismo/bi12/knjige/isaija/43/
https://www.jw.org/sr-latn/publikacije/sveto-pismo/bi12/knjige/luka/2/
https://en.wikipedia.org/wiki/Beth_SarimBeth Sarim (Hebrew בית שרים "House of the Princes") is a ten-bedroom mansion in San Diego, California, constructed in 1929 in anticipation of various resurrected Old Testament biblical patriarchs or prophets such as Abraham, Moses, David, Isaiah and Samuel. It was maintained by the Watch Tower Society, the parent organization used by Jehovah's Witnesses, and was also used as a winter home and executive office for Watch Tower president Joseph Franklin Rutherford. The house was sold to a private owner in 1948.
I to je sve sto si znao da napises? Mozda si se pogresnom molitvom obratio svom bogu?Baš neko zanimljivo insistiranje na fer i argumentovanu raspravu...
O cijoj dusi je rec?duša i telo su razdvojeni pojmovi
https://forum.krstarica.com/threads/dusa-u-religiji.762674/post-38049519
Nije vernikI to je sve sto si znao da napises? Mozda si se pogresnom molitvom obratio svom bogu?

https://www.jwfacts.com/watchtower/baptism.phpJesus commanded to baptise in the name of the Father, Son and Holy Spirit. Over time, Watchtower has changed the question asked prior to immersion, replacing "holy spirit" with "spirit-directed organization," and then removing reference to the "holy spirit" altogether. Scriptural precedence is ignored in order to elevate the Watchtower organization.
https://forum.krstarica.com/threads/bog-ce-zauvek-unistiti-zlo.801771/post-38052224Krstenje se cini onako kao je u Bibliji
I ume Boga JHVH Jehove i Isusa Hrista.
Bog krstava svojim svetim duhom osobe.
"At the close of the convention baptism talk, the baptism candidates will be in position to answer with depth of understanding and heartfelt appreciation two simple questions that serve to confirm that they recognize the implications of following Christ's example.
The first question is:
On the basis of the sacrifice of Jesus Christ, have you repented of your sins and dedicated yourself to Jehovah to do his will?
The second is:
Do you understand that your dedication and baptism identify you as one of Jehovah's Witnesses in association with God's spirit-directed organization? Having answered yes to these questions, candidates are in a right heart condition to undergo Christian baptism." Watchtower 1985 Jun 1 p.30
In 2019, reference to the holy spirit was removed altogether.
“(1) “Have you repented of your sins, dedicated yourself to Jehovah, and accepted his way of salvation through Jesus Christ?”
(2) “Do you understand that your baptism identifies you as one of Jehovah’s Witnesses in association with Jehovah’s organization?””
sertifikat treba samo placenicima, a mi verujemo da arijance sve ovo radi iz ubedjenja polazeci od sebe samih, ceo zivot provede na forumu ubedjujuci samu sebe...iskopira terabajte za nista, ... ako ne prima platu vec, kako verujemo, jer nema sertifikatNa toliko mesta je kontradiktorna da pocinjem da sumnjam da ona ima sertifikat za prezentovanje stavova jehovinih svedoka.
I to je sve sto si znao da napises?
Bice da ti nisi razumeo sta je poruka Arianninog teksta. Ona insistira na fer i argumentovanu raspravu, sto pravoslavcima nije sopstveno.
NASTAVITE DA KLEVECETE JA IDEM SA OVE TEME![]()
Ma javno ću obestiti onog boga Odina, kada ga budem video...Mozda si se pogresnom molitvom obratio svom bogu?

aha kad sedne u br 511 stigne do krugaE da sam iz Prestonice i to iz kruga dvojke, da sam visoko obrazovan i genijalno inteligentan, možda bih znao nešto više kazati u vezi sa ovim...
A kako sam samo provincijalac iz neke nedodjije ...nisam znao ništa više...
Ma javno ću obestiti onog boga Odina, kada ga budem video...![]()
Nije ti losa ideja, najvise boli kad se udari po dzepu. Ali fora je sto se to dogodilo 1975te poslednji put a pre toga 1925te.ja sam otvorio temu da se tuze za prevaru, kako mogu da tuzim monsanto za rak, mogu da tuzim koga hocu sad na ovom zemaljskom sudu, da ne bi isli svi na strasni sud da to razresimo, moramo sada, pre strasnog suda...
elem, ljudi su prevareni, steta evidentno postoji, pa je red da se krivci pozovu na odgovornost, da plate jer su zaradjivali na prevari, objasnih vec zakonodavac koji je dao slobodu veroispovesti nema veze sa sudskom vlascu, i ja ne prejudiciram presudu, samo kazem da se pozovu na odgovornost... da su prevarili nekog u mojoj familiji, ja bih ih vec tuzio, presavijem tabak, pa bi videli
Ne precenjuj sebeNi sam ne bih bolje srocio. Ja sam mislio da ovde ljudi nisu provalili jehovine svedoke, pa sam mislio da uskocim kao "veliki prosvetitelj"![]()