Po čemu će istorija pamtiti Aleksandra Vučića?

Po čemu će istorija pamtiti vladavinu Aleksandra Vučića?

• Po ekonomskom razvoju Srbije

glasova: 5 12,8%
  • Po infrastrukturnim projektima

glasova: 5 12,8%
  • Po autokratskoj vladavini

glasova: 18 46,2%
  • Po velikoj korupciji

glasova: 25 64,1%
  • Po predaji KiM

glasova: 24 61,5%
  • Po slabom napredovanju ka EU

glasova: 9 23,1%
  • Po vođenju nezavisne politike prema Rusiji i Kini

glasova: 7 17,9%

• Ukupno glasova
    39
ako cemo po necemu pamtiti avea sa ovog mesta, pamticemo ga po tvojim namah eksponencijalnim dijabolicnim digresijama :hahaha.
Ја сам небитан, обичан грађанин ове земље. Александар Ујединитељ ће остати упамћен због својих дела за Србство, а не због мене. Нити било кога другог.

Ne huli, uporedjujes svetog Despota Stefana sa ovom gnusobom opustosenja Srbije.
Да си живео у оно време, ти би Светог Деспота Стефана звао,,издајником"!
Само, тада није владала демократија, па се не би лепо провео због тога. ;)

Да си живео у оно време, ти би Светог Деспота Стефана звао,,издајником"!
Само, тада није владала демократија, па се не би лепо провео због тога. ;)
Nema demokratije niti pravne drzave, to je samo laz i iluzija.
Da sam ziveo u vreme Despota Stefana bio bih vitez koji bi se casno borio za zemlju i narod kao i moji preci sto su ostavili kosti.

Neko mora da se zrtvuje za dobrobit naroda.
Despot Stefan je vise problema imao sa nasima nego sa Turcima.
Исто као и Господин Вучић, који никако да вам објасни колико је тешко данас бити на челу Србије кад смо окружени непријатељима и кад смо једини који нису се повиновали западним диктатима. А опет, морамо да се сачувамо да нас опет не бомбардују.

Дакле, теби не смета што је злотвор упрегао целокупан државни апарат да се сакрију главни и одговорни за овај злочин на Железничкој станици у Новом Саду.

Највећи проблем је што је целу Србију претворио у Железничку станицу у Новом Саду и имамо 1000 темпираних бомби свуда по Србији само што је у Новом Саду пукло.

А темпиране бомбе су настале због корупције и незнања властодржаца. А знамо да пукне само када дође до људских жртава или финансијске штете (нпр. не бисмо знали да су јаловином производили струју уместо угљем да није настала огромна финансијска штета због СНС незналица).
Ne znam. Znam da su roditelji onog iz Ribnikara clanovi demokratske stranke i da se prestalo o tome pricati u opozicijr za politicke svrhe kada se za to saznalo. Jel tebi to smeta mozda? Ili ti ne ide u prilog?

Meni smeta stav nakaradnih pojedinaca da svaljuju krivicu na jednog coveka i peru odgovornost sa sebe jer je uvek neko drugi kriv za sve , krenite od pocetka ko je kriv sto je SNS na vlasti? Ja mislim da si ti i tebi slicni krivi za to. Nemas moralno pravo
Rudnike koje spominjes sigurno niko nije renovirao, a i zna se koje rizik je nosi taj posao. Poredjenje sa ovim sto se desava u zemlji je ajde da kazem neumesno.

Malo se sagleda sira slika od 2012 do sada i moze svasta lose da se vidi. Jbg ipak postoji internet i gomila medija, pa neke stvari ne mogu da se kriju. Problem su ovce koje veruju ovoj vlasti, a ista ce ih dovesti do prosjackog stapa.
nigde nisu postovane bezbedonosne procedure. Tragedija koja je visila nad glavom.
Ali gubite iz vida celu poentu , niko od vas se ne seca tih nesreca , sve se brzo zaboravilo. I ovo ce cim prestane da koristi opoziciji koja je beskorisna i kreaturama koje zele da izvuku neku korist.
Ako zelimo promene , svi moraju da odgovaraju, od radnika koji su radili na gradjevini do onih koji su ih tu doveli.

Back