Po automobilu se poznaje karakter muskarca

Naravno da ti mnoge stvari nikad nece biti jasne jer si ti ipak beta .Ti voizis polovne automobile imas polovnu devojku koju smo mi probusili zadovoljan si mrvicama od zivota.

Zestoki alkohol i cigare stetno deluju na mozak, pluca, jetru i bubrege. Primecuje se to kod tebe.:D

- - - - - - - - - -

Pa nije los, slazem se.

Ali mojne zavidis, ima ljudi koji mogu da kupe bilo sta ali to im puno ne pomogne sreci a njihovi problemi su mnogo veci od tvojih ako verujes.

Ja bio sam najsrecniji kad sam ziveo u Slovackoj i nisam imao auto uopste, isao sam tramvajem na posao i pesice u grad, najbolji dani mog zivota stvarno :)
Nikada nisam bio od onih sto zavide.

Lorde patofno jos uvek ne mozes da prezalis sto su se zene izjasnile da bi pre samnom prilegle u postelju da se malko rekreiramo nego sa tobom na ladnu ponjavu da meditirate.:hahaha:Eto video si sta je moc jedne alfe a kako ste vi sonjavci potrosni i prezreni od zena.Dzaba im ladis i uvlacis se vidis da su se opet opredelile za mene iako ih kinjim zezam i maltretiram one opet hoce kod mene pravog dase.

sreca te ima ova televizija te mogu da naslute sta se radi daleko od njihovih ociju.:lol:
znas kako mali kad si alfa na vrhu piramide vise vidis nego onaj betonja sto je nisko:hahaha: , stara izreka- vise vidi onaj na brdu nego onaj ispod brda:rtfm:, tako i mi, plus sto su zene ogoljenije pred nama i sexualno opustenije jer su napaljene, a i jer znaju da smo ih provalili pa ne prolaze pricice i maske sto koriste kad stanu ispred vas...;)

Poslednja izmena:

Back