Po automobilu se poznaje karakter muskarca

Ima i onih koji zive u shupi, a voze besna kola.
Баш то хтедох да приупитам, овде авиони камиони, а имате ли ви људи своје станове, децу, приходе, послове који доносе новац, какви год да су, није срамота радити итд..

Или сте све што имате и немате дали за кола која вам онда служе не да се превезете или радите нешто с њима, него да се курчите и подижете свој рејтинг међу онима који су исте такве гоље као ви.

Prihode imam ( redovne ali i vanredne):per: stambeno sam obezbedjen, decu zvanicno nemam al koj ce da ga zna mozda se omaklo da sam kojoj curi opravio dete ali ona mudro cuti kod svog muza:hahaha:.Nije sramota raditi svakako tu se slazemo al novce volim trositi na sebe jer je samo to moje dakle ono sto sam potrosio na sebe i dao sebi neki gust.Rejting stalno podizem i radim na njemu zadovoljstva sega rad.

Prihode imam ( redovne ali i vanredne):per: stambeno sam obezbedjen, decu zvanicno nemam al koj ce da ga zna mozda se omaklo da sam kojoj curi opravio dete ali ona mudro cuti kod svog muza:hahaha:.Nije sramota raditi svakako tu se slazemo al novce volim trositi na sebe jer je samo to moje dakle ono sto sam potrosio na sebe i dao sebi neki gust.Rejting stalno podizem i radim na njemu zadovoljstva sega rad.

Јасно ми је, на нули си и мислиш да си ухватио бога за браду, ни не помишљаш да створиш неку нову вредност или оставиш нешто иза себе,,

meni se svidja i ovaj covek i njegov izbor vozila:zper:
vojni dodge iz drugog sv. rata, koristen za snimanje filma uzicka republika.

Lazanski-i-d%C5%BEip.jpg

Ja upravo pricam o javnom: vise sminke no pravih stvari.

sminka je deo imidza cini mi se, a ne iskompleksiranosti, ali ok, ocigledno da nam covek ostavlja sasvim razlicit utisak.
kad vidim (citam, slusam) njegov nastup, pre svega se fokusiram na tematiku. brzo prica ali ne zamori slusaoca, drzi paznju, dinamican ali stalozen, perfektan u diskusiji, pa i polemici....volim muskarce koji su vesti sa jezikom: ))
njegov fizicki izgled je izuzetno muzevan, osmeh i oci zarazno sarmantni: ))

Poslednja izmena:
Evo gledam u svom okruzenjusta se vozi od automobila i tacno se po automobilu moze videti ko je kakav.

Mercedesa voze odmereni oprezni i bas dosadni likovi koji su jednom nogom u grobu
BMW voze maheri mladji muskarci i dase koji znaju sta valja.(moja malenkost):per:
Audi voze mafijasi lopuze secikese reketasi placene ubice biznismeni sumnjive reputacije
Volksvagen voze racionalni likovi kojima automobil sluzi za posao.
Skodu voze lupezi koji bi hteli da se pokazu u laznom sjaju u fazonu da je to isto volksvagen al za malo.
Opel je automobil gologuzije kojima je automobil konfekcija.
Fiat voze entuzijasti koji vole da se druze sa majstorima.
Alfa Romeo je automobil za sportski nastrojene vozace.
Honda je fazon alfe (plagijat naravno) ali u dzapanerskom izdanju dakle nema duse .
Toyota je za one koji veruju u statistike i namestena istrazivanja, ti likovi misle da milku prave mrmoti i da deda mraz postoji.

Koji mlađi? Jedino ako im tata kupi.

Inače najbolji i najpametniji su muškarci koji voze službeni auto.

Mladji sposobni muskarci sami sebi kupe BMW ostaloj gologuziji ocevi kupuju uglavnom neke polovne kante no to je priroidna selekcija da najboljima pripada ono najbolje i i to ne samo po pitanju limuzina.Dakle mi odabrani sebi uzmemo ono najbolje izraubujemo ga onda to ide u drugu trecu petu ruku .To nije slucaj samo sa automobilima nego i sa ostalom tehnikom i sa zenama.Mi ih probusimo izraubujemo i kad nam dosade onda ih menjamo za nove.

Evo gledam u svom okruzenjusta se vozi od automobila i tacno se po automobilu moze videti ko je kakav.

Mercedesa voze odmereni oprezni i bas dosadni likovi koji su jednom nogom u grobu
BMW voze maheri mladji muskarci i dase koji znaju sta valja.(moja malenkost):per:
Audi voze mafijasi lopuze secikese reketasi placene ubice biznismeni sumnjive reputacije
Volksvagen voze racionalni likovi kojima automobil sluzi za posao.
Skodu voze lupezi koji bi hteli da se pokazu u laznom sjaju u fazonu da je to isto volksvagen al za malo.
Opel je automobil gologuzije kojima je automobil konfekcija.
Fiat voze entuzijasti koji vole da se druze sa majstorima.
Alfa Romeo je automobil za sportski nastrojene vozace.
Honda je fazon alfe (plagijat naravno) ali u dzapanerskom izdanju dakle nema duse .
Toyota je za one koji veruju u statistike i namestena istrazivanja, ti likovi misle da milku prave mrmoti i da deda mraz postoji.

BMW!!!
BMW???Auto iskompleksiranih klosara koji bi hteli da imaju makinu ali nemaju para pa kupe BMW. Jos ako je polovni...to je blamaza najvecih kompleksasa.
Jos se jadnici kurce pored tog sporeta...:hahaha:

Samo ih pogledam na semaforu iz svog auta; splasnu ko puvalo.
Kao voze lagano.

Poslednja izmena od moderatora:

Back