Pluton

1208Letoo

Ističe se
Poruka
2.685
Procitala sam da danas Pluton ulazi u znak Vodolije.Bice tamo 20 godina.Interesuje me astrologija.Ali nisam neki poznavalac.Neka neko ko se razume napise sta sa sobom nosi ovaj tranzit

Nzm za Vodolije,...biće 20 god.u fiksnim znacima. Možda oni budu imali više sreće sa Plutonom,...nas zemljane je 16 godina vodio kroz karmičke cikluse. Bilo je ludo i turbulentno. To važi na individualnom planu. Globalno,...msm se da ovaj svet ukoliko bude i dalje postojao u narednih 20 godina, više neće biti isti, ni nalik ovome u kome sada živimo. Koliko me to radije, toliko i ne,...jer idemo u neku novu "dimenziju" neizvesnosti i gradićemo novu budućnost sa veštačkom i inteligencijom.

Plutonov ulazak u znak Vodolije znači da dolaze duboke društvene transformacije, kao i promene u načinima na koje radimo neke sasvim obične stvari.

Ovaj tranzit simbolizuje rušenje starih struktura i otvaranje vrata za progresivne ideje, ali i izazove u prihvatanju tih promena. Zasigurno ćemo svedočiti revolucionarnim idejama u oblastima nauke, ekologije i komunikacije, ali i promenama u načinima na koje ljudi međusobno grade odnose. Nestaće brakovi klasični kakve danas znamo, biće svedeni skoro na jednocifrene procente.

Svi sa znakom Vodolije u natalnoj karti su viđeni da postanu lideri. Novi svetski poredak upravo počinje ovim tranzitom.

Ipak znaci da ces i dalje morati kad prelazis ulicu da gledas levo pa desno
jer nikakav Pluton te nece spasiti ako naidje recimo neki sleper koji ce u svakom slucaju da deluje silom na tebe onom poznatom formulom masa puta ubrzanje

Back