Pluton u Vodoliji!

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.222
Citam jutros da je pluton usao u Vodoliju poslije 225 godina i tu ce se zadrzati narednih dvadesetak godina.
Za cetri znaka se ocekuju revolucionarne promjene u zivotu a jedan od njih je i skorpija.
Bik, Lav, Skorpija i Vodolija.
Ja ne mogu nesto detaljnije da pronadjem na internetu pa bih zamolila, posto vidim da ovdje ima nekih koji se bas razumiju u horoskop da nam kazu nesto vise o tome.
Hvala puno unapred:kpozdrav:

prenosilac por

Primećen član
Poruka
724
Biće nebitne te "promjene"
Koliko i kad mijenjaš gaće,nešto tog ranga.
Jer kad su onda prije 100 godina ga otkrili i onaj otkrivač rekao ej evo ga Pluton zvaćemo ga tako,e ta riječ je tek sad došla do plutona.Znači toliko je dalek i nebitan.

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.222
Ma nebitan skroz.
E sad ako neko baš voli da vjeruje u to onda je najbolje da ga ne ometaš.
Tako da ti slobodno zaboravi ove poruke.
Meni pise opustencija neka pa sam se ponadala :(

Inace iza mene je vise od 20 jako stresnih godina i receno mi je da je to zbog tog plutona, u cemu je bio i sta je radio

al ajdopet kazem samo sam se ponadala jer mi smrtno treba malo opustanja :sad2:

smrtno, jako bolno trpim zivot, jako :( :(

prenosilac por

Primećen član
Poruka
724
Meni pise opustencija neka pa sam se ponadala :(

Inace iza mene je vise od 20 jako stresnih godina i receno mi je da je to zbog tog plutona, u cemu je bio i sta je radio

al ajdopet kazem samo sam se ponadala jer mi smrtno treba malo opustanja :sad2:

smrtno, jako bolno trpim zivot, jako :( :(
Ma kakav Pluton.Šta je to Pluton u stvari ?
Bog je dao čovjeku da vidi i tumači ona nebeska tijela vidljiva njegovom oku.Ništa dalje.
I to je sve super radilo do trenutka kad su se neznalice umiješale u astrološki sistem star preko 2500 godina.
Pluton je nebitan kako za tvoj tako za bilo čiji život.
Ali opet kažem,zaboravi da sam rekao.Plaši se i dalje,tvoj izbor.

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.222
Ma kakav Pluton.Šta je to Pluton u stvari ?
Bog je dao čovjeku da vidi i tumači ona nebeska tijela vidljiva njegovom oku.Ništa dalje.
I to je sve super radilo do trenutka kad su se neznalice umiješale u astrološki sistem star preko 2500 godina.
Pluton je nebitan kako za tvoj tako za bilo čiji život.
Ali opet kažem,zaboravi da sam rekao.Plaši se i dalje,tvoj izbor.
Ja tebe potpuno razumijem ali samo da kazem neko moje misljenje nevezano za ovaj pluton i ovu temu...

Ja duboko vjerujem da ne samo sazvezdja, planete i ostali kamencici koja mi vidimo i za koja znamo imaju uticaj na nase zivote, nego i energija koja stize iz dalekog svemira ne samo vidljivog i poznatog nego mnogo vise daleko nego sto ljudski um moze i zamisliti :)

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.222
Ima i razlog da tako mislim, navescu par primjera..

Oduvjek sam posmatrala nebo i oduvjek sam zamisljala da je to sve nesto sto se nastavlja, nastavlja i tako beskonacno..
Skoro citam da su opet ugledali neke galaksije stare koliko se smatra da je star i unevrzum citav...pa alo bre ljudi zar se to nije znalo i do sada, nema pocetka, nema kraja.nije valjda samo meni to do sada nije bilo jasno :confused:

Ili. npr. famozne Crne rupe koje me fasciniraju cijeli zivot, pratim sve o njima i za mene one nikad nisu bile nikakve rupe, nego tamna energija sto sam ja i prije par godina i oslikala... prijhe dvije nedjelje citam u novinama naucnici Nase dosli do saznanja da se u njima krije tamna materija...

Pa alo bre ljudi mogli ste mene pitati :lol:... manje bi vas kostalo, manje truda, muke..

Ako budem dobre volje, ne zainatim se i ako me neko pita mogu im objasniti i kako sve to funkcionise :lol:

Poslednja izmena:

Van razuma

Iskusan
Poruka
6.222
Sljedecom slikom obaram sve Ajnstajnove teorije, pa ako za zivota zavrsim i neko mi povjeruje nigdje vise radosti nego u mom srcu, ako ne barem znam da sam znala i da nisam trosila svoje vrijeme i svoj zivot ni na sta...i da sam znala ko smo, sta smo i sta je zapravo zivot :heart: