plodni dani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
laa-laa:
'Ajd sad da ne pametujem previše, ali moram da prokomentarišem (iako se o tome pričalo mnogo puta, neće škoditi još jednom): pilula za dan poslije je zadnja linija odbrane, to je hormonalna bomba kojom ne treba maltretirati organizam, nije bombonica i ne treba se tako ni koristiti. Zato je bolje sve uraditi da do njenog uzimanja i ne dođe.
Izvini Tamigo, ne prozivam te, ali rekla si "desi se da moj dragi muz..." Može da se desi da pukne kondom i onda je to viša sila, ali ovo nije. Bolje uzimaj kontraceptivne pilule, ako već nemaš frku od hormona.

I da - nisam nikakav doktor, ali sam priču naučila napamet, k'o pjesmicu, pa da podijelim... :)
Ne desava se to cesto, mozda jednom gdisnje, nisam ja luda da uzimam te pilule non stop, to sam uocila i sama nakon prvog uzimanja iako pre toga nigde nisam nasla da kazu da ne smeju cesto da se uzimaju, sta vise neko je postavio pitanje da li moze u toku meseca 2-3 puta da uzme ove pilule a odgovor od doktora je bio: mozes ali bolje se prebaci na neku kontracepciju. I ja tako prvi put kad sam ih uzela, pocnem da krvarim posle par dana i to celu menstruaciju i tu ja vidim da je to igra sa hormonima onako zesca, tako da to praktikujem samo za nedaj boze.

Negde se vodi i polemika o tome da te pilulice goje..
A o tome da ih ne treba koristiti vise od 2-3 puta godishnje sam ovde, na 4umu, to prvi put chula. Obzirom da su hormoni u pitanju, nije mi tesko da poverujem.

Pogledaj na onoj obrazovnoj temi , sve o seksu, na LJ i S....

Inače ti je pravilo da spermić živi prosečno 2 dana, da moraš da vidiš da li ti je ovulacija redovna i kad je (češće je indikacija povećana temperatura ujutru) , pa ako nemaš neke prehlade, lečenja i nervoze, možeš da se kratiš od kraja mece do 8 dana (sigurnije je do 7, računato od prvog dana mece) i zadnjih 9 dana ciklusa (što je sigurnija varijanta)...Jeste da si onda 28 dana svela na 9+3 , ali je nervoza ono što devojke i vezu više ubija od jednog prekobrojnog (ma kako slatkog, ako ne ume da tempira preejakulat) seksa....

Ma kakvi plodni dani, koristite kondom, deco.
flower4youxx2.gif

ja ću ovih dana da obavim sterilizaciju.

zaboravio sam kako se zove ta operacija, ali
u suštini je to presecanje kanala između testisa i "izlaza".

jasno, i dalje će mi biti potreban kondom zbog mogućih infekcija,
ali bar neću morati da razmišljam kad sam sa proverenim prijateljicama,
dakle totalan mir.

Ах, значи онакав генетски материјал, онакво тело вретено и све остало....нико неће наследити?

ehej, koka Helena!!!

de si ti!

moja odluka je takva zbog generalne razočaranosti u
svet i život koju ja imam.
takođe i zbog besmislenosti koju vidim u stvaranju još jednog
čoveka u ovakvom svetu čija svaka realistična prognoza
kazuje muku i bivstvovanje dostojno prezira i skepse.

(jaoj moja glava)

Упс, заборавих на то!
Е, у том случају, мени је докторка, после ''продувавања јајника'' рекла:''Е, сад, ако наредна три месеца имате односе сваки дан, имате већу шансу да затрудните!''

Замислите само фацу мог мужа кад је то чуо! :lol:
Ма хајде Хелен! :lol:

А шта би с оним ''мушкарци су секс машине, они могу увек, они желе увек, они секс кад год, где год...'' :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back