P
prejaki
Gost
Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
prejaki:Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
prejaki:Nezno i suptilno, naravno!
daaaaaaaaaaaaa.....samo ne jako!prejaki:Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
vila_raviojla:prejaki:Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
Hit me * me)))eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vila_raviojla:prejaki:Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
Hit me * me)))
Je li kako bi se ti osecao da ti u trenucima potpune ekstaze neko drkne samarcinu? E, pa to mu dodje na isto-zaboli te i ostanu ti strafte na obrazu(tj. guzi).prejaki:Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
Gazdarica:Hehehe, ja jos nisam srela onog koji ne voli da mu se dira guza, pogotovo ako se onako fino stegne...)
A vole i pljeskanje tabanima, po njoj...))
atomski mrav:Uh ma samo pljeskajte sto jace... to je tako horny!!! Onda ne mora ni da kaze j*** me... djela govore za sebe.)
atomski mrav:Mmmmmmmmmmmmm!!! Ti bas znas sta ja volim... kao da mi citas misli.
za tebe vilo spremio sam buzdovanvila_raviojla:prejaki:Devojke, dali volite da vas pljeskamo po guzi za vreme sexa?
Hit me * me)))