S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.829
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I like that Asian guy just passing through.
Taj skida gace pred zenama na autobuskoj stanici.bio 10 godina u zabeli ali malo vise prso tamo.Dobar rad nogu.![]()

Taj skida gace pred zenama na autobuskoj stanici.bio 10 godina u zabeli ali malo vise prso tamo.
Tipičan blokader![]()
ova plava bucka sa štanda bi ga izula šamarom.Ако сам ја то добро чуо са Снимка,Лик у белом је питао--где је Оливер Ивановић--??Taj skida gace pred zenama na autobuskoj stanici.bio 10 godina u zabeli ali malo vise prso tamo.
Tipičan blokader![]()
Ако сам ја то добро чуо са Снимка,Лик у белом је питао--где је Оливер Ивановић--??
Тако?
Зашто сте убили убили Оливера и ко га је убио?
Онда иде наставак где овај са СНС-штанда каже БРАТУ у белом--иди,жали се Оливеру,не знам ја ко ти је то---?Реално, нико га није звао, провоцирао, било шта. Мало је крцнуо по лобањи изгледа кад напада по улици. Да није трагично било би веома комично.

Онда иде наставак где овај са СНС-штанда каже БРАТУ у белом--иди,жали се Оливеру,не знам ја ко ти је то---?
![]()
Знаш како--кад се Човек нађе у некој тешком животном бедаку--Бели би ти одмах помогао,ови са Штанда би те заобилазили као Кугу!П да. Ил је глуп или га под ебава.
Знаш како--кад се Човек нађе у некој тешком животном бедаку--Бели би ти одмах помогао,ови са Штанда би те заобилазили као Кугу!
Па МУКА је ваљда свеопшпта..па није то само његова Мука!Греота и за њега и за њих. Белог мука врв натерала па није баш свој а ови за мале паре глуме жртвене јарце.
Па МУКА је ваљда свеопшпта..па није то само његова Мука!
И као такав,не би он ударио ПРОТУВУ за штандом,да га овај претходно није 2 пута ударио у груди..На снимку се све лепо види.

kimbo who iz odakle?Kimbo Slajs iz Debeljače.ova plava bucka sa štanda bi ga izula šamarom.

iskreno ALI ISKRENO kome taj majmun nedostaje? msm, i njegovoj zeni je krenulo od kad njega nemaЗашто сте убили убили Оливера и ко га је убио?
Gotivim Tomu Hardija, retko kad fejluje ulogu.
Check that kick.
Ne uglavnom je vredjao i kada su mu rekli da ce zvati policiju pretio"koga ce da zoveš mamu ti...."Ако сам ја то добро чуо са Снимка,Лик у белом је питао--где је Оливер Ивановић--??
Тако?
Зашто сте убили убили Оливера и ко га је убио?
Meni je najbolji izraz lica u sceni dok s likom pregovara o ulasku u ring, ima takav pogled da točno vidiš kako jedva čeka u nekome ubiti boga, čak bi bio spreman platiti tih 200 dolara, samo da se potuče.Gotivim Tomu Hardija, retko kad fejluje ulogu.