Pljas šamar

Taj skida gace pred zenama na autobuskoj stanici.bio 10 godina u zabeli ali malo vise prso tamo.
Tipičan blokader:hahaha:
Ако сам ја то добро чуо са Снимка,Лик у белом је питао--где је Оливер Ивановић--??
Тако?
Зашто сте убили убили Оливера и ко га је убио?

Ако сам ја то добро чуо са Снимка,Лик у белом је питао--где је Оливер Ивановић--??
Тако?

Реално, нико га није звао, провоцирао, било шта. Мало је крцнуо по лобањи изгледа кад напада по улици. Да није трагично било би веома комично.

Реално, нико га није звао, провоцирао, било шта. Мало је крцнуо по лобањи изгледа кад напада по улици. Да није трагично било би веома комично.
Онда иде наставак где овај са СНС-штанда каже БРАТУ у белом--иди,жали се Оливеру,не знам ја ко ти је то---?
:eek::eek::(:(

Знаш како--кад се Човек нађе у некој тешком животном бедаку--Бели би ти одмах помогао,ови са Штанда би те заобилазили као Кугу!

Греота и за њега и за њих. Белог мука врв натерала па није баш свој а ови за мале паре глуме жртвене јарце.

Греота и за њега и за њих. Белог мука врв натерала па није баш свој а ови за мале паре глуме жртвене јарце.
Па МУКА је ваљда свеопшпта..па није то само његова Мука!
И као такав,не би он ударио ПРОТУВУ за штандом,да га овај претходно није 2 пута ударио у груди..На снимку се све лепо види.

Па МУКА је ваљда свеопшпта..па није то само његова Мука!
И као такав,не би он ударио ПРОТУВУ за штандом,да га овај претходно није 2 пута ударио у груди..На снимку се све лепо види.

Јесте, али да идемо ти и ја сада да стартујемо неке који могу деца да нам буду? Боље банку да пљачкамо.

Izmedju tog i ovog sto vam plesao ispred skupstine danas jedan da vam bude nosioc liste.:hahaha:
1000042621.jpg

Тако?
Ne uglavnom je vredjao i kada su mu rekli da ce zvati policiju pretio"koga ce da zoveš mamu ti...."
Tipicno blokaderski.

Back