Riada
Buduća legenda
- Poruka
- 44.310
Plizz ako neko zna šta da radim.. Sve OK na laptopu radi, samo open.ai se ponaša ovako! Ugasila laptop, ponovo pokrenula, konkeciju prekidala, pa uspostvaljala, obrisala keš memoriju, ali nikakvog rezultata.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Registrovana već skoro godinu dana.Jesi li se registrovala?
Kod mene je prvo malo radio pa onda nije hteo
dok se nisam registrovao.
Sad radi.
Ne učitava ti sajt kako treba, pokušaj da obrišeš keš i kukije za taj sajt.Neće opet, evo kako sad izgleda.
Pogledajte prilog 1652077
napisala je da je brisala keš i ostaloNe učitava ti sajt kako treba, pokušaj da obrišeš keš i kukije za taj sajt.
Ne reaguje ništa, ne može se logovati na ovo.klikni na taj login i uloguj se
nešto je pobrljavila ta početna
uloguj se pa da vidimo da li će biti ok
ako ne, testiraj sa drugim brauzerom
Džaba, ne može.Отвори други браузер, пробај са Google Chrome
duhovito hahahformat c: sve rjesava
išla si preko ovog linka sa chromom?Ne reaguje ništa, ne može se logovati na ovo.
Probala sa Chromom, tamo uopšte neće da učita sajt, samo prazna strana
Јеси пробала са телефона? Или, имаш ли приступ неком другом рачунару, таблету...?Džaba, ne može.
meni radi preko firefoxaišla si preko ovog linka sa chromom?
https://openai.com/index/chatgpt/
Da, evo šta dobijem - nista, prazna stranaišla si preko ovog linka sa chromom?
https://openai.com/index/chatgpt/
vidim da imaš neki update za chromeDa, evo šta dobijem - nista, prazna strana
Pogledajte prilog 1652081
Na tel može, ali ne ova moja koju imam na laptopu na kojoj sam registrovana mjesecima unazad.Јеси пробала са телефона? Или, имаш ли приступ неком другом рачунару, таблету...?
Мени конкретно ради у Опери, него је питање зашто корисници не ради?meni radi preko firefoxa
Мислиш, не телефону ти ради са неким другим налогом?Na tel može, ali ne ova moja koju imam na laptopu na kojoj sam registrovana mjesecima unazad.
Problem u pregledniku naprimjer. Nevezano sad za chatGPT meni primjerice Youtube steka u firefoxu, a OK radi u Chromu. Prije godinu dana je bilo obrnuto. Nikad nisam saznao zasto.Мени конкретно ради у Опери, него је питање зашто корисници не ради?
Chrom mi sad traži reinstalaciju, pa kontam da mi sad ne oduzima puno vremena to, probala da pokrenem sa Microsoft Edge, sa linka koji si mi poslala, al nije upalilo.vidim da imaš neki update za chrome
apdejtuj pa onda probaj
Na tel. sam prvi put večeras probala i samo ukucala ChatGPT i radi, pojma nemam koji je uopšte nalog jer se nikad sa tel. nisam registrirala.Мислиш, не телефону ти ради са неким другим налогом?
А са тим који користиш на лаптопу неће?
Јел ни раније није хтело са тим налогом преко телефона?