Plivačica udaljena je iz Olimpijskog sela zbog stvaranja "neprikladne" atmosfere

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.096
Paragvajska plivačica Luana Alonso je udaljena iz atletskog sela na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je optužena da je stvorila "neprikladnu atmosferu".

Luana Alonso, koja je najavila da se povlači sa samo 20 godina, pošto nije uspela da se kvalifikuje na trci na 100 metara leptir prošle nedelje, pretpostavlja se da je napustila Pariz nakon što je suspendovana iz sela.

Plivačica, koja ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu, objavila je ažuriranje na sajtu društvenih medija u kojem se navodi da se od tada vratila u Sjedinjene Države. Na snimku se vidi kako se Alfonso vozi ka graničnom prelazu.

Vest o Alfonsovom uklanjanju iz sela bila je obavijena velom tajne nakon što olimpijski šef Paragvaja nije elaborirao šta je njeno neprimereno ponašanje u nejasno sročenoj izjavi.

1722886697174.png

Dakle, idealna tema za forum da mi palamudimo zašto su je izbacili...

Alonso je imala slabu Olimpijadu nakon što je završila na šestom mestu u svojoj trci — 0,24 sekunde iza petoplasirane Gruzijke Ane Nizharadze — i za dlaku je propustila polufinale.

Zatim je dramatično najavila da se povlači, ali je ostala u Parizu nakon takmičenja.

Alonso je rekla: „Plivanje: hvala ti što si mi dozvolio da sanjam, naučio si me da se borim, da pokušavam, istrajnost, žrtvu, disciplinu i još mnogo toga. Dala sam ti deo svog života i ne menjam ga ni za šta na svetu jer sam proživela najbolja iskustva u životu, dao si mi hiljade radosti, prijatelja iz drugih zemalja koje ću uvek nositi u srcu, jedinstvene mogućnosti. Nije zbogom, vidimo se uskoro.

Bre na forumu i chatu jedva cekaju depresivke da ih oderu od seksa.....em laganica, em pristaju na sve, em su malo i mazo.....

Stvarno ne znam sta je smetalo cimerkama osim mozda masturba ili seksa ako je privodila ostale muskarce olimpijce...
To moze da smeta ali je vise sujeta i egocentricno nego sto stvarno smeta...znam ja imao cimere , samo udjes i izadjes , tu su klub, citaonica, klupice...tv sala...isto kao u olimpijskom selu , trazis svoj mir, sta te briga ko se cepa u tvojoj sobi..samo da zavrsi do 22h ceo lumperaj..
U mom slucaju do 23.30

Paragvajska plivačica Luana Alonso je udaljena iz atletskog sela na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je optužena da je stvorila "neprikladnu atmosferu".

Luana Alonso, koja je najavila da se povlači sa samo 20 godina, pošto nije uspela da se kvalifikuje na trci na 100 metara leptir prošle nedelje, pretpostavlja se da je napustila Pariz nakon što je suspendovana iz sela.

Plivačica, koja ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu, objavila je ažuriranje na sajtu društvenih medija u kojem se navodi da se od tada vratila u Sjedinjene Države. Na snimku se vidi kako se Alfonso vozi ka graničnom prelazu.

Vest o Alfonsovom uklanjanju iz sela bila je obavijena velom tajne nakon što olimpijski šef Paragvaja nije elaborirao šta je njeno neprimereno ponašanje u nejasno sročenoj izjavi.

Pogledajte prilog 1589689

Dakle, idealna tema za forum da mi palamudimo zašto su je izbacili...

Срамотно је да спортисткиња са овако малим грудима буде уопште и примљена у село!

Otkriveno: Pravi razlog zašto je glamurozna olimpijska plivačica (20) izbačena iz atletskog sela nakon što je optužena za "neprikladno ponašanje"

1723157789658.png

Paragvajskoj plivačici Luani Alonso rečeno je da ode nakon što su zvaničnici rekli da je stvorila "neprikladnu atmosferu" svojim ponašanjem. Zadivljujuća 20-godišnja plavuša, koja je izgubila na takmičenju prvog dana takmičenja, viđena je kako šeta u sopstvenoj odeći, a ne u zvaničnom kompletu koji su obezbedili šefovi paragvajskih timova. Takođe je primećena u druženju sa drugim sportistima i rečeno je da odvlači pažnju svojim saigračima koji se još uvek takmiče. Alonso se prijavila u hotel u francuskoj prestonici i posetila vrhunske butike i restorane - i postavila fotografije za svojih 500.000 pratilaca na svojim društvenim mrežama.

Back