PLIS

mislim da plis ne bi mogao da bude demode,to je nesto po meni vecno kao svila.ne ide mi bas nesto uz mlade devojke i njihove izlaske po diskotekama,ali za neke svecanije prilike mi je ok.volela bih da imam crni kratki strukirani sako od plisa.
meni su suknja,pantalone demode,nisam ih volela ni kad su bile moderne.

ne zaboravi da nije vazno sta nosis, nego kako to nosis.to stalno pokusavam da objasnim ovom mom isfrustriranom pubertetliji.ne nosi garderoba tebe,vec ti garderobu.

Od ovih kombinacija, dopada mi se druga slika, kod prve ne mogu odgonetnuti sta je to gore...:think:
Inace, prosle godine, koliko sam pratla modne revije, mnogi dizajneri su predstavili i plisane vecernje haljine. Tako da, neces pogresiti sa plisom. Ali, vazno je znati da plis + plis lose izgleda u kombinaciji.

@T hvala ti puno- gore je prsluk( ako se tako zove)
da nije previse crveno za svadbu?

@C ne rece da li ti se svidja ili ne
poenta je samo da ne izgleda babacki...

Iskreno, meni se bas i ne dopada kombinacija sa prslukom, nekako mi je previse plisa. Ali je zato druga kombinacija dobra... :ok:
Te pantalone-suknju (sta god) mozes iskombinovati sa necim drugim gore... Kao na drugoj slici...

najlakse suziti :D
nemojte me stediti, prihvatam i najgori recnik( izgledas ko baba..ko da si pobegla sa hirurskog stola...sta vec
meni slatko sto ima mnogo materijala.. osecam se nekako zenstveno , kao siroka suknja...
videcu za suzavanje, da se ne kajem kasnije

:zag::bye:

ja se ne secam kad je ovo bilo moderno. tj, da su svi nosili i to...
tako da je ovo neka avangarda:mrgreen: a to je uvek u modi.
a svidja mi se druga slika,sa belom bluzom. nesto gore usko i super.
ova prva slika mi je skorz demode,sa prslukom i svilenom kosuljom (jes malo babacki)

dakle, sada da vidis tako obucenu osobu na svadbi, pomislis-

a. kakva bakutanerka, ostala u 60-tim, drecava a nije Bozic
b. novo, osvezavajuce, kakva ziva vesela boja

Back