Plextorov DVD mi blokira komp

• Začetnik teme Začetnik teme Ice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ice

Zainteresovan član
Poruka
217
Ploca je A7N8X-E deluxe, 256 MB kingston value, 2600+ barthon, sony rezac i 80 maxtor, 20 quantum.
Maxtor i Quantum su vezani zajedno kao i sony i plextor ( tanije lite-on i pioneer -prepakovani ).
E sad problem se javlja kad je plextor ukljucen.
Kad je samo ukljucen i nista neradim onda mi kompo blokira na nekih 1-2h. Kad prebacujem nesto sa DVD sve je OK.
Medjutim kad hocu da gledam neki DVD film bez 5-9 resetovanja nista nisam uradio.
Probao sam da ga ostavim samog na grani ali opet blokira.
Do cega bi mogao da bude problem ( windows je instaliran pre 2 nedelje )?

Koliko ti je jako(slabo)napajanje?Možda ono ne može da isprati ostatak tvoje konfiguracije,naročito posle dužeg rada.
Ako imaš od koga pozajmi neko jače napajanje ili ako ne jače ono bar novije od tvog i možda problem nestane.

Evo ja se pre neki dan zezo kuci sa napajanjem i ono crce :cry: . Krenu sam da se seckam po radnjama da kupim novo kuciste i DVD-ROM. U jednoj radnji je bio plextorov dvd ali covek mi je rekao da plextor zeza na asusovim plocama (dosolo mi je da padnem u nesvest, koliko se prolupavaju) , a sad pomalo i verujem u to.

Mozda je i imao prituzbe na Asusove ploche ali to nema veze sa Plextorom.Naime Asus pravi odlichne ploche,ali samo one koje nemaju u oznaci -X, jer to X na kraju oznachava jeftiniju seriju,a koliko vidim ti nema shta da brinesh jer imash Deluxe varuijantu. :D

Back