Evo, napisala sam i na mom blogu, a evo da stavim i ovdje gdje se sve moze kupiti vunica u Beogradu:
prodavnica na Cvetnom Trgu (nažalost ne mogu da se sjetim kako se zove), u dvorištu, pored "Roaming"a. Vidjećete prozorski izlog sa ulice. Ista radnja postoji i u tržnom centru Piramida na Novom Beogradu. Imaju dosta dobar izbor uvezene vunice iz Hrvatske i Makedonije, a cijene su poprilično pristupačne. Prodavac je jako ljubazan. Moj izbor.
prodavnice "St. George" - samo neke imaju vunicu i konac. Ja najčešće idem u Beogradsku ulicu, blizu Slavije, pored pošte. Cijene su pristupačne, ali je izbor relativno mali.
Prodavnica "Modellina" u Čumićevom sokačetu. Predivan izbor vunice i konca, i svakojakih drangulija za ručni rad. Ali su cijene izuzetno visoke.
Prodavnica "Princeza", u Takovskoj ulici.
www.pozamanterija.co.yu/vunica.htm
Imaju nešto manji izbor vunice, ali recimo vunicu koju imaju u Modellini ovdje možete naći upola jeftinije.
Prodavnica "Marselin" , ulica Zahumska 65. Bila sam samo jednom, i nisu imali ono što mi je trebalo, a bilo je poprilično jednostavno: crvenu vunicu. No ako ste u prolasku, provjerite.
Robna kuća na Terazijama, ili bolje reći ono što je od nje ostalo, iza Lillija. Uglavnom imaju nekvalitetnu vunicu, sa mnogo plastike, ali je zato poprilično jeftina.