Te izmene su samo u ovoj emisji. Ni meni nije jasno šta će Bajić tamo, ali nije loše, tek da vidimo da je Aleksandar Josipović sa svim svojim komentarima (često neprimerenim) nezamenjiv. On mi daje neki glamur celoj emisiji, bez njega bi bilo dosadno. Kao što smo i videli sinoć.Cenim da Bajić u plesu nije otišao dalje od moravca
Žao mi je što nisam komentarisala od početka,mnogi su već ispali,ali mogu da kažem za one koji su ostali.
Prvo, ispala je moja favoritkonja Lena, ali skroz opravdano. Imala je neverovatne uspone i padove i to je rezultiralo ispadanjem. Nešto lepše od njenog kontempa nismo videli u ovom šou,ali mi je jako zasmetalo kada se u emisiji koja je posvećena folku pravdala lošu izvedbu narodnjacima koje mrzi. Alo, devojko...ti si glumica,možda ćeš glumiti kafansku pevačicu i onda ćeš reći -ja to ne mogu, mrzim narodnjake. To je bilo skroz neprofesionalno. I od kad je silom prilika promenila partnera kvalitet plesa je pao. Zasluženo ispala. Pamtićemo ono što je savršeno otplesala.
Dopadaju mi se Ivan i Marija, skroz su slatki i vrlo uigrani. Nigor je prvi put otplesao, ovo je uradio odlično, možda zato što su ova emisija i treninzi uticali da skine 10kg pa može više, a i lepše izgleda. Šapić i Slađana obavezno idu na kraju, kad deca spavaju, njihov prljavi ples je za posle ponoći

Vanesa mi je pravo otkrovenje, vrlo je skladna, lepo pleše i čini se da je lafica.Tanja i Marko su kao zaigrana deca , puni adrenalina.. Tanja Bošković. Jednom rečju-smara. Ne bih volela da ona pobedi, ne zbog njenog plesa koji je dobar, već zbog nemogućnosti da se opusti.Prosto se vidi da vapi za pobedom, a to je ružno.
Čekam da mi se vrati Kostja