Плес са звездама

mina68

Никад нећеш одрасти, мали весељаче
VIP
Poruka
63.764
Сачекала сам прву емисију, само су торокали и упознавали нас са жиријем и такмичарима.

ОК, преживела сам.

У другој емисији више реклама него наступа такмичара.

И то сам преживела.

Синоћ 5 минута наступа у дуелу (оба пара), емисија трајала цео сат.

О водитељки не бих да дискутујем.

Како су успели да оволико упропасте дивно замишљену емисију???

Сачекала сам прву емисију, само су торокали и упознавали нас са жиријем и такмичарима.

ОК, преживела сам.

У другој емисији више реклама него наступа такмичара.

И то сам преживела.

Синоћ 5 минута наступа у дуелу (оба пара), емисија трајала цео сат.

О водитељки не бих да дискутујем.

Како су успели да оволико упропасте дивно замишљену емисију???

Драга Мина, то је све ШМИНКА И БИЗНИС, тако да је то без везе гледати!

Драга Мина, то је све ШМИНКА И БИЗНИС, тако да је то без везе гледати!

Знам, али ја волим латиноамеричке плесове.

Надала сам се да ћу то и гледати.

Али, да гледам тупаву и коњасту Ирену 3 сата, стварно не могу.

Bas je lepo gledati plesace kako u divnim kostimima "lete" po podijumu .... svidja mi se, ali trebalo bi malo manje da pricaju i manje reklama da ubacuju ... :)

Ја гледам само док они плешу, после се искључујем.

И понедељком се укључим мало пре десет да видим ко испада.

Зааааиста се трудим да иритантну Ирину што мање слушам и гледам.

Плес је предиван, и ред је био да на нашим телевизијама сем Гранда, Шљивика и сличних емисија прикажу и нешто што је празник за очи и уши једне другачије, мада мањинске, Србије.

Ја гледам само док они плешу, после се искључујем.

И понедељком се укључим мало пре десет да видим ко испада.

Зааааиста се трудим да иритантну Ирину што мање слушам и гледам.

Плес је предиван, и ред је био да на нашим телевизијама сем Гранда, Шљивика и сличних емисија прикажу и нешто што је празник за очи и уши једне другачије, мада мањинске, Србије.

Kada bi bilo vise slicnih emisija, a manje granda i slicnih im, promenio bi se, vremenom, ukus i te vecine.
Mediji imaju veliku moc da kreiraju ukuse sirokim narodnim masama, samo je potrebna dobra volja.

Meni je ovo lepse od onog "Tvoje lice zvuci poznato" i redovnije ga gledam :) Lepo plesu, kostimi su im super i dobre, dinamicne i zanimljive koreografije imaju. Ziri mi se isto dopada jer daje strucne komentare (za razliku od onih u TLZP koji su lupetali pa ostajali zivi), obraca paznju ucesnicima i na dobre i na lose srane nastupa i sta treba popraviti.

ja sam neke snimke gledala.odusevljavaju me komentari gospodina josipovica iz zirija.sapica nisam volela zbog politike,ali mi je covek postao apsolutni hit.gospodji boskovic svaka cast na izgledu i kondiciji,ali mi se ne dopada stalna `drama` na njenom licu,a i inace mi se ne dopada kao glumica.
ako su vec pristali da ucestvuju i humanitarnog je karaktera,ne znam zasto su pojedini toliko sujetni i smetaju im kritike.

ОК, преживесмо плесове на фолк музику.

А шта је било оно синоћ?

Јованићка, 'ајде и некако.

Коментарисаће хаљинице.

Али шта ће онај Балван Бајић у жирију?

Чим сам га видела, пребацила сам на други канал.

Да ли је то само за ову емисију, или ће тако експериментисати стално?

Te izmene su samo u ovoj emisji. Ni meni nije jasno šta će Bajić tamo, ali nije loše, tek da vidimo da je Aleksandar Josipović sa svim svojim komentarima (često neprimerenim) nezamenjiv. On mi daje neki glamur celoj emisiji, bez njega bi bilo dosadno. Kao što smo i videli sinoć.Cenim da Bajić u plesu nije otišao dalje od moravca :lol:

Žao mi je što nisam komentarisala od početka,mnogi su već ispali,ali mogu da kažem za one koji su ostali.

Prvo, ispala je moja favoritkonja Lena, ali skroz opravdano. Imala je neverovatne uspone i padove i to je rezultiralo ispadanjem. Nešto lepše od njenog kontempa nismo videli u ovom šou,ali mi je jako zasmetalo kada se u emisiji koja je posvećena folku pravdala lošu izvedbu narodnjacima koje mrzi. Alo, devojko...ti si glumica,možda ćeš glumiti kafansku pevačicu i onda ćeš reći -ja to ne mogu, mrzim narodnjake. To je bilo skroz neprofesionalno. I od kad je silom prilika promenila partnera kvalitet plesa je pao. Zasluženo ispala. Pamtićemo ono što je savršeno otplesala.

Dopadaju mi se Ivan i Marija, skroz su slatki i vrlo uigrani. Nigor je prvi put otplesao, ovo je uradio odlično, možda zato što su ova emisija i treninzi uticali da skine 10kg pa može više, a i lepše izgleda. Šapić i Slađana obavezno idu na kraju, kad deca spavaju, njihov prljavi ples je za posle ponoći :lol: Vanesa mi je pravo otkrovenje, vrlo je skladna, lepo pleše i čini se da je lafica.Tanja i Marko su kao zaigrana deca , puni adrenalina.. Tanja Bošković. Jednom rečju-smara. Ne bih volela da ona pobedi, ne zbog njenog plesa koji je dobar, već zbog nemogućnosti da se opusti.Prosto se vidi da vapi za pobedom, a to je ružno.

Čekam da mi se vrati Kostja :)

Meni je Ples sa zvezdama vrlo interesantna emisija jer se rekreativno bavim plesom i jako ga volim. Zanimljivo mi je da vidim kako se ljudi snalaze kada za malo dana treba da nauče koreografiju. Iako deluje nekad vrlo jednostavno, ples nije baš naivan. Ima dosta detalja na koje treba da se obrati pažnja, i super mi je kad vidim da se oni koji nikad nisu plesali trude i izgledaju vrlo dobro.

Meni su najbolji Tanja Petrović i Ivan, ali moram priznati i da je Tanja Bošković sasvim dobra. Po mom mišljenju, u duelu u prethodnoj emisiji, Vanesa je bila bolja od Lene i zasluženo ostala u takmičenju (gledajući isključivo samo duel). Šapić i NIgor su mi simpatični, trude se :)

...

Čekam da mi se vrati Kostja :)

Ниси ти наивна :zper:

Иначе, мени је фаворит Иван.

Тања и Марко су добри, уиграни, пуни енергије, невероватна трансформација Тање од мушкараче у денс фрика.

Мени се Лена згадила кад је коментарисала плес на фолк музику.

Нисам ни ја луда за њом, али толико пљување, чак је изјавила да је плакала због тога, алоооо...

Шапић и Нигор се труде, мученици, али не иде па не иде.

Ванеса је као чигра, свака част.

Ja zbog njega uglavnom i gledam :) . Srećna žena Duška Dragičević...

Па није баш да гледам само због њега, али ми је он страшно симпатичан одувек.

Лепо тело, лепо лице, духовит, мало шкрт на речима - прави мушкарац.

За разлику од Александра, који је бритак на језику до неукуса, женскасте лепоте, превише надмености...

Дође ми да не гледам вечерас полуфинале.

Избацише Ванесу, остаде Шапић Мотка.

Разумем ја да га људи воле, али где је ту улога жирија?

И још у дуелу Тања и Ванеса :eek:

Pošto je kraj prve sezone moram da prokomentarišem finale. Iako ovo izgleda samo ja pratim :lol:

Zadovoljna sam što su Ivan i Marija pobedili iz više razloga. Imali su najširi dijapazon plesova od svih učesnika i nikada nisu imali veće oscilacije u kvalitetu.Uz to su izveli najveći broj takmičarskih plesova, quickstep su samo oni plesali i žao mi je što ga nisu odabrali kao ples koji će ponoviti kao svoj najbolji.

Tanja Petrović je takođe sjajna,ali nedostajlo mi je poetike u njihovim izvedbama. Često je to delovalo kao akrobatska tačka. Inače imam zamerku na koncepciju finalne emisije gde je produkcija upravo išla na kartu akrobatike u cilju spektakla. Moglo je to i malo suptilnije.

Tanji Bošković svaka čast za sve izvedeno,vrhunski, ali najbolji komentar je dao Josipović kad je rekao da je idealna za nemi film. Kad bi malo manje pričala ostavljala bi bolji utisak. Ovako baš smara.

Što se tiče revijalnog dela bilo je prosečno. Nagurali su sve i svašta da bi zabavili, a delovalo je kao vašar.Učesnici su prodefilovali kao u cirkusu,same akrobacije.Sudije su bile ok,Marija i Nikola standardno, a od Aleksandra sam očekivala više plesa,ali čujem da nije dobio dovoljno novca pa nije hteo da pleše. Što se tiče Kostje i Lene... On jednostavno odudara od svih, ima stav klasičnog baletskog igrača,priču u pokretu i to je nešto potpuno drugačije. Prelepo.Usput,poruka za Grebu:) Grebo, obavezno gledaj Veče sa I.Ivanovićem gde gostuje Kostja. Nije samo lep i da lepo pleše,čovek je kulturan,šarmantan,vickast u granicama pristojnosti, prosto divan. Ali, ti to sve već znaš

E, da..moram da kažem da je meni najmomenat polufinale kad su revijalno nastupili Tamara Paunović i Saša Vidić u paru. Plakala sam od smeha :lol:

Back