Пленуми, пленуми...

Ја видим да је ухапшено доста људи који сада седе у притвору, а да је у међувремену ухапшено још њих.

Решење је да суд, полиција и тужилац раде свој посао.
Ti razumes da je bas poenta u tome sto u autokratiji- sud, policija i tuzilastvo ne rade svoj posao, BAS ZATO STO JE AUTOKRATIJA!

Razumes li da, da bi te institucije radile svoj posao, moraju se pre toga ukloniti autokratski elementi drustva?

Ti mislis da ce te institucije da rade svoj posao, eto, zato sto treba da rade svoj posao?

Ti razumes da je bas poenta u tome sto u autokratiji- sud, policija i tuzilastvo ne rade svoj posao, BAS ZATO STO JE AUTOKRATIJA!

Razumes li da, da bi te institucije radile svoj posao, moraju se pre toga ukloniti autokratski elementi drustva?

Ti mislis da ce te institucije da rade svoj posao, eto, zato sto treba da rade svoj posao?
Ти дечко не знаш за појединачне случајеве који нису ни дошли до медија. Знаш само за оно што ти телевизија прикаже и тако и реагујеш.

Hapšenja odgovornih.
To je jedino što se traži.
Jel ume ko da čita?
Ја умем.

Мислим да су тражили и смене политичара, а када су те смене и оставке уследиле, рекли су да то није био њихов захтев.

Поред читања мора да постоји и памћење.

НИС је продат Русима док су Србијом владали Тадић и Коштуница. Зашто се тада нико није бунио и зашто тада нико није уводио санкције?

Ако ти КИМ није битан, онда немој више да се појављујеш и да се брукаш.
:cepanje: :cepanje: :cepanje:

Ја умем.

Мислим да су тражили и смене политичара, а када су те смене и оставке уследиле, рекли су да то није био њихов захтев.

Ne, nisu trazili nikakve smene nego da odgovorni odgovaraju po Zakonu.
Evo zahteva, istih sve vreme:
1000016489.jpg
1000016491.jpg

Иди питај Тадића и Коштуницу што су продали. Ја за њих нисам никада гласао тако да то није моја кривица што је НИС у рукама Гаспрома.

Видите то између себе зашто је тадашња власт одлучила то да прода и шта је утицало на њих.

Ne, nisu trazili nikakve smene nego da odgovorni odgovaraju po Zakonu.
Ти тврдиш да си радио у ВП, је л тако? Ако си радио у ВП онда си спроводио и истрагу. Знаш и сам да материјал који се прикупља током истраге не може и не сме да се јавно објављује док истрага и поступак трају, пошто причаш о Закону.

Ја немам никакав проблем са тим, али пошто се позиваш на законе и процедуре, премотај уназад па поново размисли.

Ја несам школувала ал има ко јесте. Замолићу те да погледаш пажљиво и послушаш.

Video, ali ništa pametno nisam naučio. A to je, koliki je minimum izlaznosti na glasanje da bi ono bilo validno. Na glasanje za predsednika države je izašlo nekih 54%. Ako se primeni ista logika na plenum mašinskog fakulteta, trebalo je da glasa nekih 2.300 studenata na plenumu pa da većinski donesu odluku. Tu brojku nisam nigde čuo ni video.

Ја умем.

vucic radi postepeno, saceka da celavi da ostavku zbog onih njegovih pulena koji su bejzboilkom polomili vilicu studentkinji, i sada ce da ga capi i u corku, moras i da razumes procitano, a ne samo da zapamtis

Ти тврдиш да си радио у ВП, је л тако? Ако си радио у ВП онда си спроводио и истрагу. Знаш и сам да материјал који се прикупља током истраге не може и не сме да се јавно објављује док истрага и поступак трају, пошто причаш о Закону.

Ја немам никакав проблем са тим, али пошто се позиваш на законе и процедуре, премотај уназад па поново размисли.

Kakav materijal?

Pa to nema nikakve veze sa istragom, dokumentacija o gradjevinskim radovima od javnog znacaja, finansirana iz budzeta drzave, po Zakonu o dostupnosti informacijama od javnog znacaja, mora biti dostupna javnosti.

Tu nema nikakvog stepena tajnosti, nije se gradio vojni bunker, gradila se (odnosno renovirala) zeleznicka stanica.

I ne, nisam radio u vojnoj policiji nego u vojnoobavestajnoj agenciji. Veoma razlicite sluzbe.

Back