Пленум студената ФДУ: Снимак у ком се се позива на грађански рат је аутентичан

Neki kažu da se ovo eto nije dogodilo jer zaboga, kako kad su to mirni protesti?

P.S. Svaka grupa fudbalskih navijača isto kaže da “samo vlast može da izazove nasilje”.
F2D84E13-B9D2-43B8-B802-3A00BB76D373.jpeg

Паја Патак Мики Маус и Шиља

Није ни чудо што те Драшковић вукао за нос ....

И ти себе сматраш валидним извором комплетних и тачних информација ?

Четник Милицајац Одборник Француз ... Па ко је тај Милош

128473_milos-jovanovic_f.jpg
sandra-bo%C5%BEi%C4%87-i-milo%C5%A1-jovanovi%C4%87-odlikovani-su-danas-replikom-v0-y0iqznoho79b1.jpg
U9ck9kpTURBXy9kODBkY2Y3NmRlOWU3YTM2MmM2OTg5ODg2MGQwODZlNi5qcGeRkwLNAcIA3gACoTAFoTEC

Пленум је потврдио да Мила и Став имају деструктивне намере и зато више нису легитимни протестанти

Zahebi sa trolovanjem i spamovanjem.

Nije verovao ko nije hteo, svi su čuli, “neobaveštenih” nema.

Napad na institucije​

Na sastanku se dogovaralo i šta može da se upotrebi kao oružje ili alat za upad u državne institucije. Posebno se dogovaralo raspoređivanje aktivista na različita mesta među okupljenima kako bi uzvikivali "Juriš" i motivisali demonstrante na nasilje.

- Ono što sam ja gledao da rade po Grčkoj, Francuskoj a da se ne graniči sa terorizmom jeste štapine, šipke od po 3, 4, 5 metara. Dakle to njih neće preterano da povredi ali će definitivno... Ti možeš sa daljine da ih klepiš po štitu i da ih klepiš po glavi. Bukvalno falanga. Sa dovoljnim brojem ljudi vrše posao definitivno. Što se tiče pasivnog delovanja, suzavci nisu problem, ako smo dobro organizovani, imaćemo gas maske, možemo da ih vratimo unutra. Suzavac nije problem, problem je kad se nabiju na ulaz, kako da uđemo. Nemam odgovor na to osim nešto što je, manje više, teroristički. Ja bih unutra bacio molotovljev koktel - kaže Jovan Dražić.

- Ako smo odabrali RTS za glavnu gerilsku akciju. Ili ćemo ući unutra ili ostati ispred. Jedini mogući način da se uđe unutra, mi ćemo zauzeti na juriš, gde će jednom policija, a to je mala šansa spustiti štitove. Kada uđemo tu se javlja nekoliko opcija. Naravno većina mase će da razvaljuje zgradu. Policija će razbiti masu i obezbediti zgradu. Mi ćem ose zaključati u kancelariju jednu i nabiti sve što ima na vrata tamo. Čekaj alo, biće nas 15, 20 hiljada u zgradi. Oni ne mogi da nas ubiju ili da ubace suzavac unutra - kaže Branislav Đorđević.

- Ako ti kažeš uđe 1000 ljudi, policija neće moći ništa. Fizički policija neće moći ništa.Ako bude 200, 300 hiljada, poliicja nema šta da radi. Da vidimo odakle potencijalno može da se desi sra*e, osim RTS-a i Skupštine - Lazar Dinčić.

Mila Pajić pita šta je njihov plan, da li je RTS.

- Spolja će RTS biti blokiran. Od toliko ljudi. Blokada RTS-a ne može da bude cilj. Naš cilj može da bude samo upad u RTS. Mi moramo da ih instruištemo za to.

Jovović kaže da je sve staklo i da može da se razbije.

- Jedina opcija koju možemo da uradimo od silnih ljudi koji ćemo okupiti koji nisu poznati javnosti da damo instrukcije da oni pozovu masu da uđe. Da gurnemo sto ljudi, da u glas krenu da viču Upadaj ili Juriš - kaže Pajićeva.

Jovović kaže da treba da se kupi dosta čekića.

- Neko će fasovati, ali ne može policija sve da ih uhapsi. N1 će biti svuda. Mi nemamo drugu opciju upada bilo gde. Kada krene njih 200 da lupa. Nije važno šta je, samo iste prsluke da imamo, da bude šućmurasta boja. Potrebno nam je 100 čekića, sto prsluka, za slučaj unificiranih. - kaže Mila Pajić.

- Ja da nosim gas bombe i maske, imam bojni oklop - rekao je Đorđević.

Na priloženom linku možete pogledati emisiju.
Синоћ један у кафани рек'о да ће да заведе Мају Беровић и да јој направи петоро деце....
Ако ми не верујете, питајте Жику и Мику...

Зашто сензационализам?
Колико година имају та деца која маштају?

Да ставимо у затвор свакога ко каже неку глупост?
Хајде да се уверите да ништа од њиховог пакленог плана неће да се деси, па да онда кажете хоп?

Синоћ један у кафани рек'о да ће да заведе Мају Беровић и да јој направи петоро деце....

Зашто сензационализам?

Хајде да се уверите да ништа од њиховог пакленог плана неће да се деси, па да онда кажете хоп?
Eno ti trga pred Skupštinom.

Зашто сензационализам?

Ta deca imaju od 25-50 godina, Čankova bivša žena je 1975. godište.

Пленум студената ФДУ дао је саопштење у коме су навели да је аутентичан снимак који су грађани Србије имали да виде, а на коме се види како Мила Пајић и њени саборци позивају на грађански рат. Они су се такође оградили од организације Став и ПСГ. Такође, саопштили су на неће експертску владу и да неће да се мешају у политику.

Подсетимо, један од учесника завере за спровођење државног удара тајно је снимао своје колеге заверенике и доставио медијима доказе о припреми државног удара. Погледајте оригиналне снимке планирања грађанског рата у копродукцији ТВ Хепи, ТВ Прва, ТВ Информер, Студио Б и Пинк.

Ah, radite na trolovanju od ranog jutra, nemož čovek ni normalno da se razbudi ;)

Koga briga šta pričaju i rade nebitni pojedinci, oni nikog ne reprezentuju, zna se šta žele studenti ;)

Poslednja izmena:
Ta deca imaju od 25-50 godina, Čankova bivša žena je 1975. godište.
Пет чланова ....
Па и ти си матор па причаш небулозе, шта?
Имаш ауторска права на глупост?
Eno ti trga pred Skupštinom.
Данас се одричете дневнице,
изаћи у сусрет стрнци када јој је тешко...

Svejedno, šta misliš, zašto je ovo neko nosio u BG?

Pogledajte prilog 1697797
Zasto se ostavljaju dzakovi kamenja na sve strane po beogradu?
Ocito to rade drzavni organi, nemoguce je da toliko policije to ne primeti
Tako isto i ovo, studenti su dokazali da nisu za nasilje, opozicija je dokazala da je sns kuckica
Ostaje samo da sns banda hoce nasilje da bi vucic ispao prorok i da bi cvrsce stegao vlast

Nije verovao ko nije hteo, svi su čuli, “neobaveštenih” nema.

Napad na institucije​

Na sastanku se dogovaralo i šta može da se upotrebi kao oružje ili alat za upad u državne institucije. Posebno se dogovaralo raspoređivanje aktivista na različita mesta među okupljenima kako bi uzvikivali "Juriš" i motivisali demonstrante na nasilje.

- Ono što sam ja gledao da rade po Grčkoj, Francuskoj a da se ne graniči sa terorizmom jeste štapine, šipke od po 3, 4, 5 metara. Dakle to njih neće preterano da povredi ali će definitivno... Ti možeš sa daljine da ih klepiš po štitu i da ih klepiš po glavi. Bukvalno falanga. Sa dovoljnim brojem ljudi vrše posao definitivno. Što se tiče pasivnog delovanja, suzavci nisu problem, ako smo dobro organizovani, imaćemo gas maske, možemo da ih vratimo unutra. Suzavac nije problem, problem je kad se nabiju na ulaz, kako da uđemo. Nemam odgovor na to osim nešto što je, manje više, teroristički. Ja bih unutra bacio molotovljev koktel - kaže Jovan Dražić.

- Ako smo odabrali RTS za glavnu gerilsku akciju. Ili ćemo ući unutra ili ostati ispred. Jedini mogući način da se uđe unutra, mi ćemo zauzeti na juriš, gde će jednom policija, a to je mala šansa spustiti štitove. Kada uđemo tu se javlja nekoliko opcija. Naravno većina mase će da razvaljuje zgradu. Policija će razbiti masu i obezbediti zgradu. Mi ćem ose zaključati u kancelariju jednu i nabiti sve što ima na vrata tamo. Čekaj alo, biće nas 15, 20 hiljada u zgradi. Oni ne mogi da nas ubiju ili da ubace suzavac unutra - kaže Branislav Đorđević.

- Ako ti kažeš uđe 1000 ljudi, policija neće moći ništa. Fizički policija neće moći ništa.Ako bude 200, 300 hiljada, poliicja nema šta da radi. Da vidimo odakle potencijalno može da se desi sra*e, osim RTS-a i Skupštine - Lazar Dinčić.

Mila Pajić pita šta je njihov plan, da li je RTS.

- Spolja će RTS biti blokiran. Od toliko ljudi. Blokada RTS-a ne može da bude cilj. Naš cilj može da bude samo upad u RTS. Mi moramo da ih instruištemo za to.

Jovović kaže da je sve staklo i da može da se razbije.

- Jedina opcija koju možemo da uradimo od silnih ljudi koji ćemo okupiti koji nisu poznati javnosti da damo instrukcije da oni pozovu masu da uđe. Da gurnemo sto ljudi, da u glas krenu da viču Upadaj ili Juriš - kaže Pajićeva.

Jovović kaže da treba da se kupi dosta čekića.

- Neko će fasovati, ali ne može policija sve da ih uhapsi. N1 će biti svuda. Mi nemamo drugu opciju upada bilo gde. Kada krene njih 200 da lupa. Nije važno šta je, samo iste prsluke da imamo, da bude šućmurasta boja. Potrebno nam je 100 čekića, sto prsluka, za slučaj unificiranih. - kaže Mila Pajić.

- Ja da nosim gas bombe i maske, imam bojni oklop - rekao je Đorđević.

Na priloženom linku možete pogledati emisiju.
Film u reziji aljbanskih rezisera b produkcije

Пленум студената ФДУ: Снимак у ком се се позива на грађански рат је аутентичан​

Pogledajte prilog 1697789

Субота, 15.03.2025. у 07:58
Пленум студената ФДУ дао је саопштење у коме су навели да је аутентичан снимак који су грађани Србије имали да виде, а на коме се види како Мила Пајић и њени саборци позивају на грађански рат. Они су се такође оградили од организације Став и ПСГ. Такође, саопштили су на неће експертску владу и да неће да се мешају у политику.

Подсетимо, један од учесника завере за спровођење државног удара тајно је снимао своје колеге заверенике и доставио медијима доказе о припреми државног удара. Погледајте оригиналне снимке планирања грађанског рата у копродукцији ТВ Хепи, ТВ Прва, ТВ Информер, Студио Б и Пинк.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...m-se-se-poziva-na-gradanski-rat-je-autentican
Tacno

to su glasovi vasig sistemskih gnjida mile pajic i brnaislava djordjevica kojih su se studenti jos davnih dana distancirali kao i citave grupe stav

dzaba ti jedna ista mantra.

danas te je pozdravilo milion i po ljudi oni koji ce dovesti do toga da ces se sakriti u misiju rupicu vrlo brzo...

Мислим да је ово нешто другачија врста пленума и традиција се занива на атинској директној демократији ..

..али ..опет...шта знам ..ништа детаљно ...

Куцајте гоогле... пленум ..па сами нађите

Back