bird again
Legenda
- Poruka
- 50.024
On je jedna mekana dušica u telu opasnog lika sa asfaltaTuzna sam jer bojim se.![]()
![]()
![]()
, nemaš razloga za staj 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je jedna mekana dušica u telu opasnog lika sa asfaltaTuzna sam jer bojim se.![]()
![]()
![]()
, nemaš razloga za staj 
Idemda vedzbam i placem
Pa to smo podelili na DZ DZ gitara i na TUC TUC elektronskiNe treniram, mogu li samo da zapratim temu čisto iz radoznalosti i da predložim da se doda šta se uz numeru koju postavite trenira?
![]()
Bez muzike vezbas?Jel sam jedina koja vežba uglavnom u tišini?
Bez muzike vezbas?
I sta te motiviše?sta ti daje ritam,brzinu,snagu?Da... Uglavnom.
I sta te motiviše?sta ti daje ritam,brzinu,snagu?
A ne. Mislila sam da se navede šta se konkretno trenira uz koju muziku (koje vežbe, sport….).Pa to smo podelili na DZ DZ gitara i na TUC TUC elektronski
Al moze sto da ne :O
Aaa pilates onda je to ok to je vanilica pa moze bez muzike.Ritam? Pa vežbam pilates u miru, opuštanje i to. Razne vežbe za mišiće različitog dela tela, onda plank, istezanje, leškarim itd. Nema nekog ritma osim ponavljanja vežbi. Pa mislim i na fizičkom u školi nismo imali muziku?
Aaa pilates onda je to ok to je vanilica pa moze bez muzike.
a sta ne valja konkeretno?Ovo ništa ne valja.
Muzka. Šta treniraš uz ovo, da pokušam da nadjem smisaoa sta ne valja konkeretno?

p[a vidis na snimku..odlican kardio trening sa jos nekim primesamaMuzka. Šta trenuraš uz ovo, da pokušam da nadjem smisao![]()
Ovo sa ovim devojkama je ok.p[a vidis na snimku..odlican kardio trening sa jos nekim primesama

Nikad me to nije privlacilo,nekako imam previse energije za to.Čak ne volim ni kad imam personalnog trenera,najvise volim sama svojim tempom.Mda, obično kad sam išla negde na pilates puštaju neku istočnjačku muziku, nešto tipa kao za jogu, to me je malko nerviralo. Nisam u tom fazonu.
A ne ide mi da puštam dinamičku muziku kad je ritam lagan.
Ako neko pak ima dobar predlog za pilates muziku poslušaću
Evo odličnog ritma.
jos jedna eksploatisana max
to je tiktok..kako ne mozes da vidis?Ono mi ne možemo da pogledamo.
Edituj ili obriši.
Hvala.
treniraj..osecaces se boljeNe treniram, mogu li samo da zapratim temu čisto iz radoznalosti i da predložim da se doda šta se uz numeru koju postavite trenira?
![]()
Nemam to instalirano, zamisli, ne pratimto je tiktok..kako ne mozes da vidis?