Plazma plus kolač

Plazma torta ili kolac je valjda torta koja se pravi u najvise varijacija.

Meni je ta kombinacija maslaca i plazme preteska.

Jednom sam napravila u varijaciji mlevene plazme, drobljene plazme, mlevenih oraha, grozdjicama i brusnicama natopljenim rumom, drobljenom cokoladom, fantom i maslacem.

Pretesko, pretesko, nikada vise :D

Ova tvoja deluje mnogo laganija :)

Sastojci:

donji sloj
100 g maslaca
100 g šećera u prahu
300 g mlevenog plazma keksa
200 ml mleka

gornji sloj
100 g šlaga u prahu
200 ml mleka
300-400 g kisele pavlake
300 g mlevenog plazma keksa

dekoracija
šlag
Postavljacu teme - podrzavam recept! :D

ma...nije ona bila losa...ali ono kada je vec previse svega postane bukvalno nejestiva :)
inace vise volim te vazdusaste, vocne...
:fdlan:

Jednom sam napravila u varijaciji mlevene plazme, drobljene plazme, mlevenih oraha, grozdjicama i brusnicama natopljenim rumom, drobljenom cokoladom, fantom i maslacem.

Možda zbog previše ukusa pomešanih, ima ko to ne voli.
Ja sam malopre sa svojim malim pomoćnikom pravila bombice od keksa, pola plazma, pola neki koji se zadesio u kuhinji. Dodali smo malo maslaca, aromu ruma, suvo grožđe i seckanu crnu čokoladu, praktično ono što smo našli u kući...

Možda zbog previše ukusa pomešanih, ima ko to ne voli.
Ja sam malopre sa svojim malim pomoćnikom pravila bombice od keksa, pola plazma, pola neki koji se zadesio u kuhinji. Dodali smo malo maslaca, aromu ruma, suvo grožđe i seckanu crnu čokoladu, praktično ono što smo našli u kući...
mislim da je kod mene u pitanju margarin ili puter...ne volim nista sto se pravi sa tim :(

• Tužan
Reactions: Red
Plazma torta ili kolac je valjda torta koja se pravi u najvise varijacija.

Meni je ta kombinacija maslaca i plazme preteska.

Ova tvoja deluje mnogo laganija :)
ja mrzim kad nadjem grozdjicu u plazma torti i ne daj boze zele bombone z:D

Back