cvrle77
Iskusan
- Poruka
- 6.858
Sastojci:
donji sloj
100 g maslaca
100 g šećera u prahu
300 g mlevenog plazma keksa
200 ml mleka
gornji sloj
100 g šlaga u prahu
200 ml mleka
300-400 g kisele pavlake
dekoracija
šlag
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kol'ka je bila!? Teza otebe?Plazma torta ili kolac je valjda torta koja se pravi u najvise varijacija.
Meni je ta kombinacija maslaca i plazme preteska.
Pretesko, pretesko, nikada vise
Ova tvoja deluje mnogo laganija![]()
ma...nije ona bila losa...ali ono kada je vec previse svega postane bukvalno nejestivaPa kol'ka je bila!? Teza otebe?
Postavljacu teme - podrzavam recept!
Sastojci:
donji sloj
100 g maslaca
100 g šećera u prahu
200 ml mleka
gornji sloj
100 g šlaga u prahu
200 ml mleka
300-400 g kisele pavlake
dekoracija
šlag
ma...nije ona bila losa...ali ono kada je vec previse svega postane bukvalno nejestiva
inace vise volim te vazdusaste, vocne...
Možda zbog previše ukusa pomešanih, ima ko to ne voli.Jednom sam napravila u varijaciji mlevene plazme, drobljene plazme, mlevenih oraha, grozdjicama i brusnicama natopljenim rumom, drobljenom cokoladom, fantom i maslacem.
Pretesko, pretesko, nikada vise![]()
mislim da je kod mene u pitanju margarin ili puter...ne volim nista sto se pravi sa timMožda zbog previše ukusa pomešanih, ima ko to ne voli.
Ja sam malopre sa svojim malim pomoćnikom pravila bombice od keksa, pola plazma, pola neki koji se zadesio u kuhinji. Dodali smo malo maslaca, aromu ruma, suvo grožđe i seckanu crnu čokoladu, praktično ono što smo našli u kući...
Ja više volim tamni deo, taman možemo da podelimo bajaderu, vodoravno.Волим као онај светао део бајадере. То ми је баш укусно.
ja mrzim kad nadjem grozdjicu u plazma torti i ne daj boze zele bombonePlazma torta ili kolac je valjda torta koja se pravi u najvise varijacija.
Meni je ta kombinacija maslaca i plazme preteska.
Jednom sam napravila u varijaciji mlevene plazme, drobljene plazme, mlevenih oraha, grozdjicama i brusnicama natopljenim rumom, drobljenom cokoladom, fantom i maslacem.
Pretesko, pretesko, nikada vise
Ova tvoja deluje mnogo laganija![]()
Pa pojedeš malo parče.I traje ti tri dana!ma...nije ona bila losa...ali ono kada je vec previse svega postane bukvalno nejestiva
inace vise volim te vazdusaste, vocne...
ne svidja mi se ni u malim kolicinama, valjda je do puteraPa pojedeš malo parče.I traje ti tri dana!![]()