Plaže i more

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.427
Ovde možete postavljati svoje fotografije plaža koje ste posetili, bilo da su to peskovite obale, skriveni zalivi, tropske destinacije ili domaće plaže koje volite.
Naravno sve fotografije trebaju da su autorsko delo :cvet:

bw.jpg

Niko mi nije tražio, ali ipak da se umešam... :)
Pogledajte prilog 1713148

Nakrivljen horizont donosi dinamiku u kadar, ali se generalno izbegava sa vodenim površinama. Zanimalo me je da vidim razliku između originala i sa poraravnjanim horizontom.

Pogledajte prilog 1713147

Nisam siguran da je bolje?

Šta vi mislite?
Bolje je svakako🙂
Pripazicu sledeci put🙂
Trebala bih da naucim da koristim neka podesavanja na mobilnom kada slikam posto za sada samo skljocam pa kako ispadne...

Bolje je svakako🙂
Pripazicu sledeci put🙂
Trebala bih da naucim da koristim neka podesavanja na mobilnom kada slikam posto za sada samo skljocam pa kako ispadne...
Telefon obično nudi neku mrežu linija preko, barem po 3, što je dobro za nivelisanje. Obično se pazi sa vodom i sa objektima (zgradama, banderama,...) ako su oni centar pažnje. Ako su pozadina, nekada nakrivljenost donosi dinamiku

Telefon obično nudi neku mrežu linija preko, barem po 3, što je dobro za nivelisanje. Obično se pazi sa vodom i sa objektima (zgradama, banderama,...) ako su oni centar pažnje. Ako su pozadina, nekada nakrivljenost donosi dinamiku
a da...i nesto se to gleda da bude u trecinama...kao objekat ili subjekat...neki video sam videla o tome ali sam zaboravila

Back