D
Dragon
Gost
Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A mozda joj fali metak pa je nosi da ne fula kalibar?Dragon:Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????
Nije gost nego ja!Leleeeee starim...zaboravljam....nego deco moja-dal sam dosla il sam posla?Anonymous:A mozda joj fali metak pa je nosi da ne fula kalibar?Dragon:Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????
Ili oce ubije blagajnicu jer je vara s muzom?
A mozda zivi na proplanku jadna pa mora kroz sumicu u prodavnicu a taaammmmoooo zivvvvviiiii vvvvuuuuuuuuuuukkkkkk
A da (je) nije hajducki jatak.....?))
Ama znammmm!(upalila mi se.......lampica!)Nosi pusku zato sto voli da pucaaaaaaaaa...benggg..bennnggggggg!O jesamm pametnaaaaaaaa..bogu fala sto nisam plava!
pPP
))))
Andjela007:Nije gost nego ja!Leleeeee starim...zaboravljam....nego deco moja-dal sam dosla il sam posla?Anonymous:A mozda joj fali metak pa je nosi da ne fula kalibar?Dragon:Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????
Ili oce ubije blagajnicu jer je vara s muzom?
A mozda zivi na proplanku jadna pa mora kroz sumicu u prodavnicu a taaammmmoooo zivvvvviiiii vvvvuuuuuuuuuuukkkkkk
A da (je) nije hajducki jatak.....?))
nee
Ama znammmm!(upalila mi se.......lampica!)Nosi pusku zato sto voli da pucaaaaaaaaa...benggg..bennnggggggg!O jesamm pametnaaaaaaaa..bogu fala sto nisam plava!
pPP
))))
![]()
Urednik nije plavusa a vi?Crnka:Da li je urednik Plavuša i da li se smeje ovim vicevima??????????
Urednik nije plavusa a vi?Crnka:Da li je urednik Plavuša i da li se smeje ovim vicevima??????????
Mrvica zato sto hoce da ubije cene.Dragon:Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????
Zato sto na ulaznim vratima pise VUCI!!!!!!!!!!Dragon:Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????
Bravo BRAVO pun pogodak!!!!!!!!!!!!!!Anonymous:Zato sto na ulaznim vratima pise VUCI!!!!!!!!!!Dragon:Zasto plavusa ide u prodavnici sa puskom????????