Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
A ja to moram da gledam svaki dan u shkoli...wild_child:Tinar:Ja volim kad je neka devojka prirodno plava, ali kad se neka farba u plavo...I josh kad padne izrastak i masna kosa... Kuku!!!!!!
![]()
Bljak![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja to moram da gledam svaki dan u shkoli...wild_child:Tinar:Ja volim kad je neka devojka prirodno plava, ali kad se neka farba u plavo...I josh kad padne izrastak i masna kosa... Kuku!!!!!!
![]()
Bljak![]()
back off 8)linda:NAJBOLJE
Tinar:Ja volim kad je neka devojka prirodno plava, ali kad se neka farba u plavo...I josh kad padne izrastak i masna kosa... Kuku!!!!!!
![]()
Ja u odeljenju.....Tinar:A ja to moram da gledam svaki dan u shkoli...wild_child:Tinar:Ja volim kad je neka devojka prirodno plava, ali kad se neka farba u plavo...I josh kad padne izrastak i masna kosa... Kuku!!!!!!
![]()
Bljak![]()
![]()
LPhoklica:Oooh koliko me samo nerviraju ofarbane plavuše, to ne možete zamisliti
Kad vidim da im raste prirodna tamna kosa, a one ofarbane...nekako mi grozno izgleda.
Prirodne plavuše su sasvim OK :wink:
wild_child:LPhoklica:Oooh koliko me samo nerviraju ofarbane plavuše, to ne možete zamisliti
Kad vidim da im raste prirodna tamna kosa, a one ofarbane...nekako mi grozno izgleda.
Problem je u tome sto ne shvatam kako neki slucajevi pokusavaju npr da se ofarbaju iz tamno smedje u plavo.....pa ispadnu zhute![]()
o dawild_child:Pa da posle bezbroj pokusaja je verovatno moguce....ako ostane na glavi dovoljno da se farba![]()
slazem se...LPhoklica:Oooh koliko me samo nerviraju ofarbane plavuše, to ne možete zamisliti
Moon Child:slazem se...LPhoklica:Oooh koliko me samo nerviraju ofarbane plavuše, to ne možete zamisliti
Moon Child:ja bih u crveno al ne daju mi moji(jos uvek)![]()