Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
P ne znam moja riba se iz brinete ofarbala u plavo i nije bila boljaIstina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Мит огромни мит.Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Je l je mit ili istina da su plavuse glupe kao sto vicOvi govore?Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Glupost čista to što si rekao.Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Jedna prirodna sa kojom sam bio je bila maestralnaIstina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
Nemoj sa kozom ziv mi tiJesu. Plavuse su d best. Nekako je drugacije sa njima u krevetu. Koza im je drugacija.
JesmoJe l je mit ili istina da su plavuse glupe kao sto vicOvi govore?
P jbga brate, pricam kako je. Sta sad..Nemoj sa kozom ziv mi ti
Jeste drugacije ali nije ok..
A ti si farbana ili naturalna?
Najbolje znaju da se naguze i osete sta treba da radeA mene zanima koje su to, generalno, razlike izmedju najboljih i manje dobrih u krevetu?
Da ti kazem nesto iz iskustva.A imaju one obicne plavuse.
P te, na te i mislim. Pamela fazon.Da ti kazem nesto iz iskustva.
Najbolje us one neobicne ;D
Ja sam ova gora sorta, farbana, neobična i glupaA ti si farbana ili naturalna?
Znaci, i ovaj mit sa uvodnog posta je istinit?
Za mene jesu. Mada zavisi od cure.Istina ili samo mit? Ofarbane kao i prirodne plavuse.![]()
To sam odmah video, ali sta je zivot ako nema izazovaJa sam ova gora sorta, farbana, neobična i glupa![]()