Plavšićeva se vraća u Beograd?

Žena koja je priznala zločine nad Bošnjacima i Hrvatima i koja je odslužila svoju kaznu, dolazi u Beograd.
Odlično.

Nadam se da će takav kalibar imati veličanstven doček...

КОЈИ СУ ТИ ТИ БОШЊАЦИ!:think::dontunderstand:
ОДАКЛЕ СУ!?:think::dontunderstand:
КАДА СУ ДОШЛИ!?:think::dontunderstand:
КАКВИ СУ К'О ЉУДИ!?:think::dontunderstand:

"Dervis i smrt" od Mese Selimovica

Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10406234&postcount=88
Meni je najzanimljivije bilo kada sam bio BiH pre rata, negde osamdesetih godina...
Planinario sam sa nekim društvom i na planini Zlovrh (relativno blizu Žepe i Srebrenice) pozove nas neki starac na kafu i rakiju...

Mi sednemo i tako nešto pričamo... on musliman...
Jedan moj kolega (među tom našom ekipom nije bilo muslimana) hteo onako da ispadne "Politički korektan" pa počeo nešto pozitivno da priča o muslimanima... kad će ovaj starac...

E moj sine, nije to baš tako... Mi muslimani smo ti ljudi najčistije guzice i najprljavijeg obraza na svijetu...

Mi ostali šokirani...

Какви сте ви то људи?:roll:
Зар не можете да опростите једној старици која је тешко оболела, а издржала је оно што нису ни многи мушкарци!
Биљана Плавшић је сада сенка од жене... па, шта мислите зашто ће бити раније помилована... да би се шврћкала по престоници?:think:
Ко се све смуца по Београду, па ником ништа... а, где би она могла сада да оде... На Пале, у Сарајево? :(

Biljani Plavšić svaka čast a Plavoj Bilji ništa!
Glavni kamen spoticanja je što je rekla da je Momčilo Krajišnik, tzv. Gospodin NE, donosio odluke mimo njenog znanja.
Javi ovo Ziki39

Ма све шта јој је речено да каже - рекла је и све је камен спотицања. Сигуран сам да се Муслимани и у Бутмиру ових дана позивају на неке детаље са суђења Б.Плавшић у Хагу.
zika39 је извештен о овоме баш како си тражио. У току је!

Један ИЗДАЈНИК.............. више-мање!!!:evil::evil::evil:

Zašto izdajnik? Ona ima pravo da prizna ili prećuti šta hoće jer je bila deo nečega i oni koji su sa njom bili upetljani u te operacije su toga svesni ... uradila je sve ono što joj je bila moralna osoba i rekla sve ono što je ona smatrala da treba da kaže da bi olakšala sebi. Bolje je da je čista pred sobom i svojom savešću nego pred nekim ološem koji ne sme ni da ode u Hag a ovamo izigrava muškarčine i junake.

Uostalom, kakvih sve izdajnika ima po Beogradu ona je mala beba :mrgreen: :lol:

Zašto izdajnik? Ona ima pravo da prizna ili prećuti šta hoće jer je bila deo nečega i oni koji su sa njom bili upetljani u te operacije su toga svesni ... uradila je sve ono što joj je bila moralna osoba i rekla sve ono što je ona smatrala da treba da kaže da bi olakšala sebi. Bolje je da je čista pred sobom i svojom savešću nego pred nekim ološem koji ne sme ni da ode u Hag a ovamo izigrava muškarčine i junake.

Да јој нисам у кожи!!!

Uostalom, kakvih sve izdajnika ima po Beogradu ona je mala beba :mrgreen: :lol:

Због које су нам пришили и накачили "агресију" и "геноцидност"!!!:evil::evil::evil:

И што се не врати међу своје рођаке и комшије!?:think::think::think:

П.С.
Опет браниш неодбрањиво!!!
А гарантујем да мислиш и размишљаш, барем у овом случају, као и већина форумаша!!!:mrgreen::mrgreen: :mrgreen:
П.П.С.
И која је и каква разлика између фекалца, кога не волиш из дна душе и ове "мале бебе"!?:think::think::think:

Какви сте ви то људи?:roll:
Зар не можете да опростите једној старици која је тешко оболела, а издржала је оно што нису ни многи мушкарци!
Биљана Плавшић је сада сенка од жене... па, шта мислите зашто ће бити раније помилована... да би се шврћкала по престоници?:think:
Ко се све смуца по Београду, па ником ништа... а, где би она могла сада да оде... На Пале, у Сарајево? :(

Лепо речено...може мисли ко шта хоће о Биљи..али је она покушала колико толико да помогне..није успела...истина...али је бар покушала...није вртила висак....ко један политичар из РС који је продао Бихаћ,Сарајево, Мостар итд...или један из Србије који је увео санкције Србима из РС...

Лепо речено...може мисли ко шта хоће о Биљи..али је она покушала колико толико да помогне..није успела...истина...али је бар покушала...није вртила висак....ко један политичар из РС који је продао Бихаћ,Сарајево, Мостар итд...или један из Србије који је увео санкције Србима из РС...

Hajde nam ovo malo jasnije...ko je tu ko ?:dontunderstand:

Uostalom ako već ima razumevanje i oproštaj od vas u RS šta će onda ovde u Beogradu , što se ne vrati među svoje komšije i prijatelje koji će je lepo dočekati i ublažiti joj muku i obolelu starost ?:think:

Hajde nam ovo malo jasnije...ko je tu ko ?:dontunderstand:

Uostalom ako već ima razumevanje i oproštaj od vas u RS šta će onda ovde u Beogradu , što se ne vrati među svoje komšije i prijatelje koji će je lepo dočekati i ublažiti joj muku i obolelu starost ?:think:

Ја Биљану знам лично...и знам да није издајник...да јој је све намештено...да ју је неки адвокат који је преговарао са тужилаштвом направио њесра...
Е сада, други део....ниси познала Дабића и Милошевића?

Ја Биљану знам лично...и знам да није издајник...да јој је све намештено...да ју је неки адвокат који је преговарао са тужилаштвом направио њесра...Е сада, други део....ниси познала Дабића и Милошевића?

Prepoznala sam ovu dvojicu ali nisam baš upućena u tu prodaju Sarajeva i tih drugih gradova...zar tu nije kriva tadašnja JNA vrhuška sa onim jadnim Kadijevićem koji je prodao one mlade momčiće vojnike koje su onako zverski mučili i poubijali muslimanki fanatici u Dobrovoljačkoj ?:sad2:
Kakve sad tu veze ima i Karadžić i prodaja Sarajeva...ozbiljno te pitam, nisam upućena.:dontunderstand:

Za Miloševića i te sankcije ...to mi je tek napola poznato i do sada postoji mali milion verzija šta i kako, te...moje lično mišljenje je da su u tom ratu nagrabuisali upravo ljudi, Srbi iz BiH...:eek:
...dok su hrvatske izbeglice ovde dolazile sa sve punim kamionima garderobe , preskupih bundi, kristalnih vaza , nameštaja i italijanskog toalet papira:eek:, istog momenta se smeštali u stanove od preko 100 kvadrata, dotle su jadni ljudi iz BiH bežali od zveri u kućnim papučama , čemu sam lično svedok iz prve ruke:sad2:

Za Plavšićevu i neku igranku njenih advokata...ne bih rekla...gledala sam neki dokumentarac iz Haga beše sa njom u prvom licu i nije delovala kao pogubljena i voljna da joj neko smesti i čvrsto je stajala iza svake svoje reči , a samo priznanje za genocid na osnovu koga je i Srbija podlegla kojekakvim tužbama...ma idi ...žrtvovati toliko ljudi samo da bi se svoja guza spasla, to je gore od ičega...

I prvenstveno me zanima odgovor na pitanje ZAŠTO ne ide u RS...šta će u Beogradu...to mi nije jasno ?

Ја Биљану знам лично...и знам да није издајник...да јој је све намештено...да ју је неки адвокат који је преговарао са тужилаштвом направио њесра...
Е сада, други део....ниси познала Дабића и Милошевића?

Ма 'ајде бре Марти!!!
Па нисмо деца!!!
То као што ћопави Загорац није знао низашта!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf: :hahaha1:

Па што онда није отпустила адвоката!?:think::think::think:
Што не рече ништа против тужиочевих оптужби!?:think::think::think:

Шта ће она у Београду ???
Какве везе (осим са онима који су је "посаветовали" да све своје изда и прода) она има са Београдом ???

Ima, ima. Ovaj levo joj dodje valjda necak. :hahaha:

176-2.jpg

20. oktobar 2009. | 12:50 | Izvor: FoNet Prag -- Bivša predsednica Republike Srpske Biljana Plavšić trebalo bi da 26. oktobra izađe iz zatvora Hisenberg u Švedskoj, gde izdržava kaznu po presudi Haškog suda.
Biljana Plavšić namerava da se vrati u Beograd, prenosi Radio Slobodna Evropa. Ona se 10. januara 2001. godine dobrovoljno predala Haškom sudu, pred kojim je 7. aprila 2000. godine optužena za genocid, zločine protiv čovečnosti, ratne zločine nad Bošnjacima i Hrvatima i teške povrede Ženevske konvencije 1991. godine i 1992. godine u BiH.

[COLOR=blue[COLOR="Red"]]Na sudu je priznala krivicu za progon nesrpskog stanovništva u BiH kao i za zločin protiv čovečnosti[/COLOR][/COLOR], na osnovu koje je u februaru 2003. godine osuđena na 11 godina zatvora.

...................................................
Признала је она и оно што није било а тако су јој рекли да каже.И обећали јој слободу.Од слободе ништа а илајала је непостојеће злочине који су остали записани. И шта ће нам сада у Бгд. Нека иде Муслиманима јер им је у време суђења ишла и те како на руку.
Београд ми помало личи на ,,Сабирни центар''. Ко се ту све не врзма. Од тајкуна домаћих и страних, црногорских препродаваца ,,курентне робе" (дуван,дрога,...),шиптарске мафије која је још увек у илегали али ,,раде",до најаве немачких власти о протериваљу Рома на КиМ. Неће они на КиМ, повућиће у возу ваздушну кочницу већ око Лапова.
О НВО нећу јер и при помисли на њих оспу ме оспице.

..za ovo treba imati..hrabrosti...:rtfm:..
...eeeeee..baka Biljo..neka su te pustili..neka...sad u miru provedi..jos to života što ti jer ostalo..i svaki dan ...zapali svijeću..kao pokoru...

20. oktobar 2009. | 12:50 | Izvor: FoNet Prag -- Bivša predsednica Republike Srpske Biljana Plavšić trebalo bi da 26. oktobra izađe iz zatvora Hisenberg u Švedskoj, gde izdržava kaznu po presudi Haškog suda.
Biljana Plavšić namerava da se vrati u Beograd, prenosi Radio Slobodna Evropa. Ona se 10. januara 2001. godine dobrovoljno predala Haškom sudu, pred kojim je 7. aprila 2000. godine optužena za genocid, zločine protiv čovečnosti, ratne zločine nad Bošnjacima i Hrvatima i teške povrede Ženevske konvencije 1991. godine i 1992. godine u BiH.

Na sudu je priznala krivicu za progon nesrpskog stanovništva u BiH kao i za zločin protiv čovečnosti, na osnovu koje je u februaru 2003. godine osuđena na 11 godina zatvora.

...................................................
Признала је она и оно што није било а тако су јој рекли да каже.И обећали јој слободу.Од слободе ништа а илајала је непостојеће злочине који су остали записани. И шта ће нам сада у Бгд. Нека иде Муслиманима јер им је у време суђења ишла и те како на руку.
Београд ми помало личи на ,,Сабирни центар''. Ко се ту све не врзма. Од тајкуна домаћих и страних, црногорских препродаваца ,,курентне робе" (дуван,дрога,...),шиптарске мафије која је још увек у илегали али ,,раде",до најаве немачких власти о протериваљу Рома на КиМ. Неће они на КиМ, повућиће у возу ваздушну кочницу већ око Лапова.
О НВО нећу јер и при помисли на њих оспу ме оспице.

Dolazi da bude savetnik za Sandzak..

Back