Plavi ekran!

Don Corleone

Primećen član
Poruka
515
Evo ovako forumasi i forumasice, ovako stoje stvari, sve je bilo oke kao i svakog dana, i onda se pojavi cuveni plavi ekran sa belim slovima koji nestane kroz otpilike 5 sec i restartuje se komp, i kad se opet upali opet isto, tako da ja vama ovo pisem iz safe moda! tako da, sta raditi u ovom slucaju, jer znam da su ovakvi slucajevi postojali, i sta ovo prouzrokuje i kako izbeci da komp crkne posto sam sa raznih strana cuo da posle plavog ekrana komp ubrzo ode u ... koristim win 7, mada ne znam kolko je to vazno, vazno je samo ovo sto pre resiti i sto pre osposobiti komp da radi u normalnim uslovima a ne u safe modu! ako treba nova instalacija win nije problem!

Unapred zahvalan!

Evo ovako forumasi i forumasice, ovako stoje stvari, sve je bilo oke kao i svakog dana, i onda se pojavi cuveni plavi ekran sa belim slovima koji nestane kroz otpilike 5 sec i restartuje se komp, i kad se opet upali opet isto, tako da ja vama ovo pisem iz safe moda! tako da, sta raditi u ovom slucaju, jer znam da su ovakvi slucajevi postojali, i sta ovo prouzrokuje i kako izbeci da komp crkne posto sam sa raznih strana cuo da posle plavog ekrana komp ubrzo ode u ... koristim win 7, mada ne znam kolko je to vazno, vazno je samo ovo sto pre resiti i sto pre osposobiti komp da radi u normalnim uslovima a ne u safe modu! ako treba nova instalacija win nije problem!

Unapred zahvalan!

Vjerovatno si instalirao neki softver ili neke drajvere koji nisu kompatibilni sa tvojim Hardverom. Ako se sjetis sta si u bliskoj proslosti instalirao a da sumnjas da je problem, uninstal ga iz Safe Mode. Ako ne, onda idi na System Restore. To ce najbolje da ti rijesi stvar.

oke samo mi objasnis t aje system restore!, i ako to to uradim dal cu nesto da pobrisem sa kompa?

System Restore ti je program koji moze da ti vrati stanje kompjutera u neki od ranijih perioda (kad je dobro radio), ali nece dirati tvoje personalne fajlove, samo sistemske. Muzika, slike, igrice, to sve ostaje netaknuto. Moze da ga vrati 2 sata u nazad, 2 dana, zavisi koji "Restore point" imas snimljen. Oni se sami snimaju prilikom instalacije malo krupnijih programa.

Back