Julian
Poznat
- Poruka
- 8.017
Siguran sam da nisam napisao nista sto bi citaoca obavezivalo da izvede takav zakljucak.Jel to znaci da se posli seksa ne mazis sa voljenom osobom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siguran sam da nisam napisao nista sto bi citaoca obavezivalo da izvede takav zakljucak.Jel to znaci da se posli seksa ne mazis sa voljenom osobom?
Siguran sam da nisam napisao nista sto bi citaoca obavezivalo da izvede takav zakljucak.
platonska ljubav postoji
onaj ko je nije iskusio reci ce da je glupa i da nikako ne moze da postoji
ali on je na gubitku a nije ni svestan toga.
platonska ljubav je nesto najsavrsenije sto sam do sada osetila![]()
'De si betmenov_prijatelju, ljubi te tvoj drug.
nego sta,samo rejvmuzika tresti muzika se oseca![]()
nego sta,samo rejv![]()
onda samo barok,samo earl greynista rejvjuce sam prvi put ishao u kafanu
onako zdrav i lijep...ali narushenog imuniteta...i strasno sam se razbolio...bole me bubrezi i ukocio mi se vrat...duvala neka jebena ventilacija u glavu i sad cu biti bolestan desetak-petnaest dana...agonija se nastavlja.
onda samo barok,samo earl grey![]()
Tačno. Ja mislim da se ipak kaže planktonska ljubav.ja to tvoje ne bih nazvala platonskom ljubavlju,ili je onda bar ja drugacije dozivljavam![]()
Zaista ne mogu da zamislim polno zrelu osobu koju bih pozeleo da mazim kao dete.
Odnosno, ne mogu da zamislim situaciju da pozelim da mazim nekoga ko je polno zreo, a da mi se ne digne na njega.
Kako moze da postoji mazenje izmedju odraslih jedinki, a da pritom nema nagovestaja seksualnog uzitka?
Kao, pricinjavamo jedno drugom najobicnije zadovoljstvo?
Ma da, kako da ne...
I sta ima da se mazim sa odraslom osobom, koja me seksualno ne privlaci? Ono kao, trebimo vasi jedno drugom...
Ne, mislim da nema mazenja sa nekim ko ti se dopada, a da to bude bez erotske pozadine.
A sa onim ko ti se ne dopada, nema ni mazenja. Logicno.
Moze.
Ali to ne znaci da u osamdesetim ne bi voleo da ebes, pa se zato mazis. Nego ne mozes, a hteo bi.
.
Pa sta cemo?
Psssst... da nas kucka i marina.c ne cuju...