sevilja
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Rado!Sexom. 8)
![]()
Samo, treba smisliti kreativan i neprovidan način prilaska dotičnom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rado!Sexom. 8)
![]()
Ja imam želju ne da ga mazim, nego da ga uvučem u postelju i više iz nje ne pustim.Pa to nije platonska ljubav...mazili ste se....imali ste zelju da se mazite ...p
Ja imam želju ne da ga mazim, nego da ga uvučem u postelju i više iz nje ne pustim.
Dakle, moja ljubav nije platonska.
Kako onda definisati moju zaljubljenost u nekog koga jedva da vidjam, a želim sex s njim?![]()
Mazenje nije sex. Mazis se i sa decom, zar ne?
Ja imam želju ne da ga mazim, nego da ga uvučem u postelju i više iz nje ne pustim.
Dakle, moja ljubav nije platonska.
Kako onda definisati moju zaljubljenost u nekog koga jedva da vidjam, a želim sex s njim?![]()
Jao Marina jeste.Jao, Sevilja, Sevilja ...Nije valjda kolega??!!! :shock::shock::shock: ccccccc
Kolega, nisam na tom duhovnom nivou.Tema je više nego kompleksna ali vam mogu reći samo jednu stvar. To je vrhunska umetnost življenja za kojom teže mnogi iako se pred sobom i drugima foliraju da ih uopšte ne zanima. Vrhunac Zen Budizma na neki način.
Jao Marina jeste.
E, ja sam savršena za njega, samo što on to još uvek ne zna.....ali ću se veeeoma potruditi da sazna...dosta je bilo ''ja te volim, a ti ne znaš''...heh
![]()
Kolega, nisam na tom duhovnom nivou.
Uostalom, razumite me, ne prijaju mom senzibilitetu oni krivičari.![]()
Iskreno govoreći, prvo i jedino iskustvo sa strukom.Pa, zar nisi mogla boljeg da nađeš??! Gde se uvati za kolegu??!
No, dobro, ajde- nek ti je sa srećom taj lov!!!
P.S.A nije valjda da radite zajedno??! :shock::shock::shock:
Ne ide uz mene onaj. Šta misliš, poznajući mene?Razmem ja mnogo toga koleginice i bez da se crta.![]()
Iskreno govoreći, prvo i jedino iskustvo sa strukom.
Ostali se nisu dobro pokazali.
p.s. ne radimo zajedno![]()
Ma pusti konkretan slučaj.Dobro onda, imaš (te) šansu da uspete!!!!
Sad mogu da spavam:....:-D
Ne ide uz mene onaj. Šta misliš, poznajući mene?
Neki koji stvara?![]()
Slažem se.Koleginice, poznavajući sebe poznajem i vas. Slažete se? Da li ide ili ne, ne znam. Ali da znam da svi muškarci prave iste greške kod žena, to potpisujem. I da svi nemaju pojma šta se zbiva u njihovim glavicama, takođe. Čovek može živeti milion godina ali nikad neće upoznati prirodu žene sa kojom živi. Ovo potpisujem. Rh+![]()
Slažem se.
Beše, imamo razliku u krvnoj grupi?![]()
Tema je više nego kompleksna ali vam mogu reći samo jednu stvar. To je vrhunska umetnost življenja za kojom teže mnogi iako se pred sobom i drugima foliraju da ih uopšte ne zanima. Vrhunac Zen Budizma na neki način.
Zaista ne mogu da zamislim polno zrelu osobu koju bih pozeleo da mazim kao dete.Mazenje nije sex. Mazis se i sa decom, zar ne?
Da li vam se vec dogodilo da se zaljubite u osobu sa kojom nikada niste imali fizicki kontakt? Da li je moguce iskreno, duboko, voleti nekoga a da ta osoba nije fizicki prisutna u vasem zivotu?
Sta ustvari treba da podrazumeva platonsku ljubav?
Platonska ljubav
Platonska ljubav u suvremenu značenju je izraz koji se koristi za aseksuslni odnos ljubavi i privrženosti prema nekoj osobi, pogotovo u slučaju kada se pretpostavlja suprotno. Najjednostavniji primjer platonskog odnosa je duboko prijateljstvo prema nekoj osobi koje je potpuno lišeno seksualnih žudnji.
Takvo tumačenje platonske ljubavi se temelji na pogrešnom tumačenju platonskog ideala ljubavi, koja je u svom originalnom obliku bila kreposna ali strastvena ljubavu, temeljena ne na nedostatku žudnje nego na duhovnoj pretvorbi seksualnog nagona koji je otvarao vrata za suptilnije užitke od seksa. U svojoj originalnoj platonskoj formi, ova vrsta ljubavi je ljubavnike trebala približiti mudrosti ui platonskom obliku Ljepote. Detaljno je obrađena u Platonovom Fedru i Simpoziju. U Fedru je opisana kao oblik božanske ludosti koja je dobijena na dar od bogova, a njeno pravilno izražavanje se nagrađuje od bogova u zagrobnom životu; u Simpoziju je metoda kojom ljubav čovjeka dovodi do oblika ljepote i mudrosti.
Dobavljeno iz "http://sh.wikipedia.org/wiki/Platonska_ljubav"
p.s. svako lično iskustvo je dobro došlo.![]()
Napred,u ofanzivu na tog srećnika...:-DNe treba dozvoliti da prave ljubavi budu tužne.Jao Marina jeste.
E, ja sam savršena za njega, samo što on to još uvek ne zna.....ali ću se veeeoma potruditi da sazna...dosta je bilo ''ja te volim, a ti ne znaš''...heh
![]()
platonska ljubav postoji
onaj ko je nije iskusio reci ce da je glupa i da nikako ne moze da postoji
ali on je na gubitku a nije ni svestan toga.
platonska ljubav je nesto najsavrsenije sto sam do sada osetila![]()
Zaista ne mogu da zamislim polno zrelu osobu koju bih pozeleo da mazim kao dete.
Odnosno, ne mogu da zamislim situaciju da pozelim da mazim nekoga ko je polno zreo, a da mi se ne digne na njega.
Kako moze da postoji mazenje izmedju odraslih jedinki, a da pritom nema nagovestaja seksualnog uzitka?
Kao, pricinjavamo jedno drugom najobicnije zadovoljstvo?
Ma da, kako da ne...
I sta ima da se mazim sa odraslom osobom, koja me seksualno ne privlaci? Ono kao, trebimo vasi jedno drugom...
Ne, mislim da nema mazenja sa nekim ko ti se dopada, a da to bude bez erotske pozadine.
A sa onim ko ti se ne dopada, nema ni mazenja. Logicno.
Zaista ne mogu da zamislim polno zrelu osobu koju bih pozeleo da mazim kao dete.
Odnosno, ne mogu da zamislim situaciju da pozelim da mazim nekoga ko je polno zreo, a da mi se ne digne na njega.
Kako moze da postoji mazenje izmedju odraslih jedinki, a da pritom nema nagovestaja seksualnog uzitka?
Kao, pricinjavamo jedno drugom najobicnije zadovoljstvo?
Ma da, kako da ne...
I sta ima da se mazim sa odraslom osobom, koja me seksualno ne privlaci? Ono kao, trebimo vasi jedno drugom...
Ne, mislim da nema mazenja sa nekim ko ti se dopada, a da to bude bez erotske pozadine.
A sa onim ko ti se ne dopada, nema ni mazenja. Logicno.