platis pa se klatis

dog-face boy

Iskusan
Banovan
Poruka
5.794
el bi vi zenske mogle da tolerisete kao sto su stare grmkinje svojevremeno tolerisale svojim muzevima da odlaze u kurrvanje u javne kuce da se ljubakaju sa milosnicama tamo uz opijate i vino ...
jel bolje tako ? ili da vas lazu i kradu a mozda vas i ubiju na kraju :rumenko:

el bi vi zenske mogle da tolerisete kao sto su stare grmkinje svojevremeno tolerisale svojim muzevima da odlaze u kurrvanje u javne kuce da se ljubakaju sa milosnicama tamo uz opijate i vino ...

Najbolje da mogu oboje da švrljaju sa strane, ali teško da će se sporazumeti o tome jedan prosečan bračni par. Ili bar ne u istom preiodu života. :)

Kakva ti je to iščašena filozofija? Ako muž ne ide u bordel, onda laže, krade i ubija? A ako ide, onda je pošten, fin, uzorni građanin?

pa nemate pojma ...ne razumete jednostavno..niste voljni da pogledate cinjenicama u oci i volite kad vas lazu i kradu a bogami i ubijaju :)

Aj bre Mazzy šta to pričaš?
Pa u antičkoj Grčkoj, žena je imala pravo glasa koliko i dorski stub (ako je uopšte tada bilo dorskih stubova..:think:).
Hvala bogu sad mogu da se razvedem od skota što troši celu platu na prostitutke a tad si, kao žensko, mogao jedino da se moliš Afroditi da mu pošalje neku polnu bolest ili "jeftiku".

pa dobro sad kad vec moramo ozbiljno, ajde da uzmemo da ce da te vara muz jednog dana,pa el bi vise volela da ga smota neka macka pa da mu muze sokove lovu i emocije ili bolje da lepo od svake plate odvoji za karatjo ,izbaci stres iz sebe i posle sa tobom voli ljubav ko covek :) pa reeeci :)

pa dobro sad kad vec moramo ozbiljno, ajde da uzmemo da ce da te vara muz jednog dana,pa el bi vise volela da ga smota neka macka pa da mu muze sokove lovu i emocije ili bolje da lepo od svake plate odvoji za karatjo ,izbaci stres iz sebe i posle sa tobom voli ljubav ko covek :) pa reeeci :)

Čuj, ako može da zaradi za više nego prosečno udoban život svoje porodice, pride bude nežan i pažljiv muž, dobar otac i koristi kondom kad ode u štetu, briga me da l će 100 evra da spicka na fudbal, pecanje ili bordel.

idi gde hoooocesh, ljuuuubi sve ziiiivoooo, al' ipak drzzziiii bar neki niiivooooo :mrgreen:

idi gde hoooocesh, ljuuuubi sve ziiiivoooo, al' ipak drzzziiii bar neki niiivooooo :mrgreen:

Ahahahahaha.... :zcepanje::zcepanje::worth:

Ima u tome istine...jedna bivsa je, cak i dugo nakon raskida, jako popizdela jer je cula da sam bio sa njenom najljucom konkurentkinjom. Kao "Kako si mogao sa njom? Pa ti znas da ja nju mrzim..." :eek: Pa sta me boli da li je ti mrzis, ja je volim. :mrgreen:

Sto se teme tice...@skk, kolega, mojne da im rusis iluzije bre. Sve su one jedinstvene, neodoljive, najlepse na svetu...ma niko ih nikad ne bi prevario, niti bi ikada imao potrebu da ode malo do bordela i razbije monotoniju, ma ni da pomisli na tako nesto. :lol:

Back