Platio da mu ga uvećaju a oni mu ga onesposobili

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.393
Četrdesetogodišnji Italijan izveo je lekara i dve medicinske klinike na sud nakon što je platio proceduru povećanja penisa za koju tvrdi da mu je ostavila „impotenciju i erektilnu disfunkciju“.

Neimenovani muškarac iz Toskane, Italija, navodno je platio estetskom hirurgu 5.000 evra (5.400 dolara) za proceduru povećanja penisa, ali je posle otprilike mesec dana na kraju pozvao doktora da se požali na fizičku nelagodnost.

Ovo je bio samo početak bolne odiseje u kojoj je pacijent prošao kroz ukupno 12 procedura u pokušaju da popravi početnu neuspelu operaciju.

Prema sudskim dokumentima do kojih su došli italijanski mediji, muškarac je imao dve operacije lipofilinga, pri čemu je salo sa raznih delova njegovog tela prebačeno na njegov penis kako bi mu prilagodio oblik. Nažalost, nisu dale željeni efekat, jer genitalije muškarca nisu zadržale očekivani oblik i zapreminu.

1712690127199.png

Za neverne Tome evo izvor da ne bude posle da sam izmislio.
 
Optuženi lekar se na sudu branio tvrdnjom da je pacijent u početku bio zadovoljan rezultatom operacije, čak mu je kao dokaz slao video snimke i da je prethodno potpisao pristanak.

Međutim, sud u Pistoji je odbacio njegove tvrdnje, presudivši da pacijent „nije bio svestan fizičkih rizika sa kojima se suočava“ i dodao da je njegovo zadovoljstvo estetskim rezultatom operacije potpuno irelevantno, jer je „to bio posao zdravstvenog radnika da se oceni uspešnost postupka”.
 
Odšteta je određena na 153.000 evra, ali je pacijent na kraju dobio samo oko 110.000 evra, jer je sud presudio da je 30 odsto štete koju je pretrpeo na genitalijama njegova krivica. Muškarac je priznao da je kod kuće davao sebi injekcije za koje je tvrdio da ih je isti lekar prepisao, za koje je sud zaključio da su doprinele deformitetu i erektilnoj disfunkciji.
 

Back
Top