FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako je u Srbiji bilo i pre ovog gradonacelnika.
zato su se ljudi i svercovali, umesto da promeni sistem naplate karata misli da ce batinama da ih natera da pristanu na tu nebulozu... ako putujes od bg do subotice platis 1 cenu karte a ako izlazis u ns ne moze ti naplatiti kao da ides u su i to je to
Macak,zasluzio si najveeeeci![]()
Macak,zasluzio si najveeeeci
Ja rekoh da taj sistem postoji barem vec 30 godina, pojma nemam o cemu ti ovde mantras.
Postoji gradski i medjugradski saobracaj ( to sa Suboticom ili Zajecarom u pravcu NS ili BGD nema veze sa temom).
zato su se ljudi i svercovali, umesto da promeni sistem naplate karata misli da ce batinama da ih natera da pristanu na tu nebulozu... ako putujes od bg do subotice platis 1 cenu karte a ako izlazis u ns ne moze ti naplatiti kao da ides u su i to je to
Bravo, Andrea , odlično poređenje i pre svega sasvim adekvatno i lako za razumevanje 
pricam o tome da taximetar ne otkuca 60 din za 1 autobusku stanicu a mi to moramo da platimo djilasu inace ce da nas bije
![]()
jos jedna od znamenitosti beograda vidi se iz autobusa GSP-a i tramvaja koji prolaze nemanjinom

E sad... Pa gde to ima da mora da se plati?Plati pa klati, uvek bilo
E sad... Pa gde to ima da mora da se plati?

i to je u principu sustina... ne moze cena karte da bude ista za onog ko ide 2 stanice i onog ko ide 20 stanica.
doduse primer i nije neki jer ne mozes porediti medjugradskii i gradski prevoz ali...
u solunu recimo postoji niz cena od pola evra do dva ipo (ako se dobro secam) i u zavisnosti dokle ides placas adekvatnu kartu u samom autobusu.
i to je u principu sustina... ne moze cena karte da bude ista za onog ko ide 2 stanice i onog ko ide 20 stanica.
doduse primer i nije neki jer ne mozes porediti medjugradskii i gradski prevoz ali...
u solunu recimo postoji niz cena od pola evra do dva ipo (ako se dobro secam) i u zavisnosti dokle ides placas adekvatnu kartu u samom autobusu.
Mislite da će to sprečiti smradove da opet opravdaju neplaćanje karte?Ne moraš da ideš do Soluna...eno ti u Sloveniji isti taj princip , a o zapadu da ne pričam.
E sad... Pa gde to ima da mora da se plati?
Mislite da će to sprečiti smradove da opet opravdaju neplaćanje karte?
Svaki dan bar 2 puta prolazim pored ovog muzeja "prijateljske" nam uviđavnosti i baš svaki put se iznova naježim.
Samo sam par puta " uživala " u tom prizoru kada sam još primala švapske gastarbajtere koji su mi dolazili u goste i na njihovo predosadno koliko je švabija bolja i trt-mrt-frt u odnosu na Beograd/Srbiju na sav glas u troli komentarisala " e, evo šta su vaše švabe uradile od mog grada , dobro pogledaj " ...zadovoljstvo je bivalo tim veće kada se pridruži bar nekolicina sapatnika u troli![]()