Plati kartu ili marš iz Beograda

ajmo.jpg

zato su se ljudi i svercovali, umesto da promeni sistem naplate karata misli da ce batinama da ih natera da pristanu na tu nebulozu... ako putujes od bg do subotice platis 1 cenu karte a ako izlazis u ns ne moze ti naplatiti kao da ides u su i to je to

Ja rekoh da taj sistem postoji barem vec 30 godina, pojma nemam o cemu ti ovde mantras.
Postoji gradski i medjugradski saobracaj ( to sa Suboticom ili Zajecarom u pravcu NS ili BGD nema veze sa temom).

zato su se ljudi i svercovali, umesto da promeni sistem naplate karata misli da ce batinama da ih natera da pristanu na tu nebulozu... ako putujes od bg do subotice platis 1 cenu karte a ako izlazis u ns ne moze ti naplatiti kao da ides u su i to je to

:klap: Bravo, Andrea , odlično poređenje i pre svega sasvim adekvatno i lako za razumevanje :)

off: uvek mi nestane i ova mrvica reputacija kojom raspolažem , baš kada mi najviše zatrebaju .

i to je u principu sustina... ne moze cena karte da bude ista za onog ko ide 2 stanice i onog ko ide 20 stanica.

doduse primer i nije neki jer ne mozes porediti medjugradskii i gradski prevoz ali...

u solunu recimo postoji niz cena od pola evra do dva ipo (ako se dobro secam) i u zavisnosti dokle ides placas adekvatnu kartu u samom autobusu.

AxLpB0HCAAAaXbP.jpg

jos jedna od znamenitosti beograda vidi se iz autobusa GSP-a i tramvaja koji prolaze nemanjinom

Svaki dan bar 2 puta prolazim pored ovog muzeja "prijateljske" nam uviđavnosti i baš svaki put se iznova naježim.

Samo sam par puta " uživala " u tom prizoru kada sam još primala švapske gastarbajtere koji su mi dolazili u goste i na njihovo predosadno koliko je švabija bolja i trt-mrt-frt u odnosu na Beograd/Srbiju na sav glas u troli komentarisala " e, evo šta su vaše švabe uradile od mog grada , dobro pogledaj " ...zadovoljstvo je bivalo tim veće kada se pridruži bar nekolicina sapatnika u troli :mrgreen:

i to je u principu sustina... ne moze cena karte da bude ista za onog ko ide 2 stanice i onog ko ide 20 stanica.

doduse primer i nije neki jer ne mozes porediti medjugradskii i gradski prevoz ali...

u solunu recimo postoji niz cena od pola evra do dva ipo (ako se dobro secam) i u zavisnosti dokle ides placas adekvatnu kartu u samom autobusu.

Ne moraš da ideš do Soluna...eno ti u Sloveniji isti taj princip , a o zapadu da ne pričam.

Ne moraš da ideš do Soluna...eno ti u Sloveniji isti taj princip , a o zapadu da ne pričam.
Mislite da će to sprečiti smradove da opet opravdaju neplaćanje karte?

E sad... Pa gde to ima da mora da se plati?

Daj mi adekvatnu uslugu/robu i pošteno ću da ti platim .

Daj mi razlupani , bušan i neodgovarajući krš od javnog prevoza i očekuj šta već dobijaš...missim na đitlera.

Inače imam povlasticu al' posle ovih bezobraznih naslova malo morgen ću da mu kucam više , a i da kupujem dopune pa nek' zaposli još onih nindžoslava komunalaca , ima nas više nego njih .

Dok mi je baka bila živa , gleda one nindže sa štitovima što obezbeđuju utakmice i ove tek postavljene komunalce i kaže " Vidi ih , ista crna legija iz vremena okupacije Beograda".

Svaki dan bar 2 puta prolazim pored ovog muzeja "prijateljske" nam uviđavnosti i baš svaki put se iznova naježim.

Samo sam par puta " uživala " u tom prizoru kada sam još primala švapske gastarbajtere koji su mi dolazili u goste i na njihovo predosadno koliko je švabija bolja i trt-mrt-frt u odnosu na Beograd/Srbiju na sav glas u troli komentarisala " e, evo šta su vaše švabe uradile od mog grada , dobro pogledaj " ...zadovoljstvo je bivalo tim veće kada se pridruži bar nekolicina sapatnika u troli :mrgreen:

Kolko si im naplacivala za sajtsiing turu po Nemanjinoj?
I sta kazes, dolazili Nemci kod tebe da pricaju kako je u Nemackoj sve bolje nego u Srbiji?
Pa ti zaista poznajes jako cudan svet:zcepanje:

Back