-Starsky-
Primećen član
- Poruka
- 908
Kako polako čitam i upoznajem forum sve te više razumem. Ostane čovek bez televizora dok si reko keks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se nalaze sve te slobodnog ponasanja, gdje su bile dok sam odrastaoPa potrazi neku radodajku. Ili joj se samo nađi u blizini, ona ce tebe da nađe. Meni je zivot promenila udovica , 15 godina starija, veoma slobodnog ponašanja...
Може једино ако је она мушкобањаста у смислу да је јако висока и доминантнија, да она мене онако у пролазу ухвати за струк и тако..Vise puta vidjeno i dokazano
Ti si gej ,i to je ok
Prekini da se opireš ,prihvati da si gej i tjt
Poyyy
Ја увек уважавам туђе одговоре не бих ли добио девојку и разумевање.Sprdam se bezimeni, šta mi udaraš palac?
Neće da ti otmu televizor.
Dobra učiteljica rešava tvoj problem očas poslaШта да радим? Имам екстремну трему пред њима, стидим се, одбациће ме и извређати јер нисам богат, јер сам чудан тј. језив, што сам невин тј. паћеник, што имам 1000 ред флегова, што муцам и причам клишее или нешто млако и неиновативно типа "да-да" док имам трему док сам поред њих, ружан сам, неартикулисан, можда и смрдим а да не знам, сутра могу пасти негде и остати без неког зуба, оне су све лепе и привлачне а ја неартикулисана, језива аветиња. Волео бих да се не плашим девојака и жена али мислим да оне стварно уједају...
Nisu bile bas ceste, ali ...nadje se. Samo ne smes imati visoke kriterije.Gdje se nalaze sve te slobodnog ponasanja, gdje su bile dok sam odrastao![]()
)Pa zbog nje ce te izbosto ta budala na svasta ih mogu naterati uraditi kad oh obrlateRazumem te, to jest ne razumem, bojis se zena? Ds te nece mozda istuci?
Ja se bojim ludih muskaraca, ne mogu da predvidim da li ce izbuci niz da me izbode, i slicno....žrna se ne bojim, kazes da te izvredja, ja to obozavam, spustim je na mesto
Понављање је мајка знања. Свака фобија се решава суочавањем са истом изнова и изнова, а наука каже да за сваку навику треба 21 узастопни дан.Шта да радим? Имам екстремну трему пред њима, стидим се, одбациће ме и извређати јер нисам богат, јер сам чудан тј. језив, што сам невин тј. паћеник, што имам 1000 ред флегова, што муцам и причам клишее или нешто млако и неиновативно типа "да-да" док имам трему док сам поред њих, ружан сам, неартикулисан, можда и смрдим а да не знам, сутра могу пасти негде и остати без неког зуба, оне су све лепе и привлачне а ја неартикулисана, језива аветиња. Волео бих да се не плашим девојака и жена али мислим да оне стварно уједају...
Извређаће ме и уништити.Razumem te, to jest ne razumem, bojis se zena? Ds te nece mozda istuci?
Ja se bojim ludih muskaraca, ne mogu da predvidim da li ce izbuci niz da me izbode, i slicno....žrna se ne bojim, kazes da te izvredja, ja to obozavam, spustim je na mesto
Ко каже да нисам ментално истрошен, све време то говорим и тако зрачим.Ti si kriv jer dopuštaš sebi da te to povredi, reč ne može da povredi ako si mentalno jak, ali ti nisi i to te dotiče, poradi na sebi. Pročitaj knjigu moć sadašnjeg trenutka. Idi u teretanu. Eto rešio sam ti problem, sad poradi na sebi.
Ја никад нисам добио ДА. Што више добијаш НЕ, не постајеш јачи него све истрошенији, бар ако никад немаш бар било шта мало као што ја немам.NE je sastavni deo zivota, ko dopusti da ga to tangira i pogodi licno, treba da radi na sebi, ja ajd nisam imao sitacija mnogo da mi zena kaze ne, nebrojano vise puta sam ja rekao ne, ali radio sam poslove gde je ne bilo svakodnevnica. Naucis da na jedno uvo udje na drugo izadje.
То је мач са све оштрице. Ако суочавање добро прође то је лек, а ако лоше прође онда буде још горе. Како знаш како ће да добро прође суочавање са страховима? Говеђа медицина.. У ствари, све је засновано на систему награде и казне.Понављање је мајка знања. Свака фобија се решава суочавањем са истом изнова и изнова, а наука каже да за сваку навику треба 21 узастопни дан.
21 дан х 100-нак еврића и решио си се страха, научно гарантовано. Мала цена за велику дугорочну добит
Nema razloga da se plasis zena, samo se zezas sa njima i sve bude ok, niko te nece vredjati, verovatno si imao iskustva sa pogrešnim.Иначе ни мушкарци нису бољи, као што Ловац каже, хоће и да буду физички насилни, али су такође исто и као неке бабе, још гори него жене кад виде неког привлачног мушкарца или неког баџу који тражи млађу девојку.
Кад год је нека "опаснија" ситуација, било природна или људска, увек више волим да будем у близини жена на које гледам и као на неку врсту мама, осећам се много заштићеније поред женаАли неупоредиво се више плашим своје сексуалности од жена јер ће ме осуђивати него од мушкараца, мада испоставља се да су већина мушкараца љубоморне, искомплексиране бабе тако да можда жене и нису горе. Ја се свакако плашим свих људи али пошто сам сексуалан и занимају ме жене више се плашим жена.
Кад би то било тако лако, онда Безимени као Безимени не би ни постојао. Није лепо умањивати туђе проблеме, колико год да ти невероватно звуче.Ti si kriv jer dopuštaš sebi da te to povredi, reč ne može da povredi ako si mentalno jak, ali ti nisi i to te dotiče, poradi na sebi. Pročitaj knjigu moć sadašnjeg trenutka. Idi u teretanu. Eto rešio sam ti problem, sad poradi na sebi.
Ima on problem u glavi, tj. misli da ima problem a nema. Ne ume da smiri i usmeri misli, da bude pozitivniji. Um mu je konstantno u prošlosti (zato je ljut na sebe i besan) i u budućnosti (zato je preplašen od žena jer razmišlja i umišlja nešto što nepostoji), jedino nije u ovom trenutku fokusira, tu ne bi imao apsolutno nikakvih problema. Na njemu je. On koliko vidim bira patnju. To će i imati najverovatnije ceo život jel to želi.Кад би то било тако лако, онда Безимени као Безимени не би ни постојао. Није лепо умањивати туђе проблеме, колико год да ти невероватно звуче.
Али рекао бих да си погодио суштину његовог проблема. Његов проблем није недостатак секса, како он то истиче, већ осећај безвредности, који верујем проистиче делом из лошег искуства на основу којег је генерализовао да га нико не цени, а делом из тога што нема пријатеља ( "Немам пријатеље, дакле, нико ме не цени, нико неће да се дружи са мном." ) Недостатак секса му дође само као додатни проблем ( "Сви су имали секс, ја нисам, а вероватно га никада нећу ни имати. С обзиром да је то нешто срамотно, за исмевање и понижавање, следи да сам нула од човека" ) а долазак до истог би било велико, иако вероватно само делимично и добрим делом привремено, олакшање ( доказ да га неко цени, чињеница да је избегао "најцрњу судбину", итд. )
Да, проблем је у глави, али не значи да не постоји, а ни да је мали.Ima on problem u glavi, tj. misli da ima problem a nema. Ne ume da smiri i usmeri misli, da bude pozitivniji. Um mu je konstantno u prošlosti (zato je ljut na sebe i besan) i u budućnosti (zato je preplašen od žena jer razmišlja i umišlja nešto što nepostoji), jedino nije u ovom trenutku fokusira, tu ne bi imao apsolutno nikakvih problema. Na njemu je. On koliko vidim bira patnju. To će i imati najverovatnije ceo život jel to želi.
Ima takvih i devojaka-žena...Шта да радим? Имам екстремну трему пред њима, стидим се, одбациће ме и извређати јер нисам богат, јер сам чудан тј. језив, што сам невин тј. паћеник, што имам 1000 ред флегова, што муцам и причам клишее или нешто млако и неиновативно типа "да-да" док имам трему док сам поред њих, ружан сам, неартикулисан, можда и смрдим а да не знам, сутра могу пасти негде и остати без неког зуба, оне су све лепе и привлачне а ја неартикулисана, језива аветиња. Волео бих да се не плашим девојака и жена али мислим да оне стварно уједају...
Imam li ja pravo na tudju negu kao nenormalan,ne bojim se.Šta ga bre, ...ložište?
Realno,...i treba da se plaši i žena i devojaka. Taj koji se ne boji žena, ICH nije normalan.![]()
Nzm, stvarno.Imam li ja pravo na tudju negu kao nenormalan,ne bojim se.![]()