Plašim se devojaka i žena

bezimeni1

Domaćin
Poruka
4.470
Шта да радим? Имам екстремну трему пред њима, стидим се, одбациће ме и извређати јер нисам богат, јер сам чудан тј. језив, што сам невин тј. паћеник, што имам 1000 ред флегова, што муцам и причам клишее или нешто млако и неиновативно типа "да-да" док имам трему док сам поред њих, ружан сам, неартикулисан, можда и смрдим а да не знам, сутра могу пасти негде и остати без неког зуба, оне су све лепе и привлачне а ја неартикулисана, језива аветиња. Волео бих да се не плашим девојака и жена али мислим да оне стварно уједају...

Шта да радим? Имам екстремну трему пред њима, стидим се, одбациће ме и извређати јер нисам богат, јер сам чудан тј. језив, што сам невин тј. паћеник, што имам 1000 ред флегова, што муцам и причам клишее или нешто млако и неиновативно типа "да-да" док имам трему док сам поред њих, ружан сам, неартикулисан, можда и смрдим а да не знам, сутра могу пасти негде и остати без неког зуба, оне су све лепе и привлачне а ја неартикулисана, језива аветиња. Волео бих да се не плашим девојака и жена али мислим да оне стварно уједају...
Pa potrazi neku radodajku. Ili joj se samo nađi u blizini, ona ce tebe da nađe. Meni je zivot promenila udovica , 15 godina starija, veoma slobodnog ponašanja...

Pa potrazi neku radodajku. Ili joj se samo nađi u blizini, ona ce tebe da nađe. Meni je zivot promenila udovica , 15 godina starija, veoma slobodnog ponašanja...
Нема их.

Naravno da cete izvredjati I tebe Ii tvoje roditelje Ali sto te to plasi jednostavno su takve
Зато ми је превише понижености.

Стварно је тако, више бих волео и да ме бије него да ме вређа, све може само понижавање не.

Naravno da se plasis zena kad su o njima izasli tomovi knjiga sta one u stvari hoce i zele... misterija jos nije razjasnjena jer ni one same to ne umeju da objasne.
Ја се највише плашим вређања из лицемерја, кад вређа неко ко није у праву и ко није логичан, а такве су жене. Ако је неко стварно у праву онда је много мањи проблем.

Ako je sve ovo pobrojano tačno, onda se osnovano plašiš. Strah je vrlo racionalan i zasnovan na ozbiljnim argumentima.

Od svega ovoga što si naveo, jedino što je popravljivo je eventualni smrad kojeg možeš da spereš, sve ostalo je zapisano u kostima itd.

Обавезно код психолога колико год буде било потребно. Али и ту постоји трик. За разлику од других лекара (добро, психолог није лекар) за које је битно да су мајстори свог заната, закрпе те, па те баш брига да сте једно другом симпатични, психолог мора да ти "легне", да постигнете емпатију или од тог посла нема ништа. Зато мењај. Можда ће више да ти одговара мушкарац да би био максимално отворен, а можда ипак жена. Најважнија је тотална искреност са твоје стране. Уколико не наиђеш на одговор, мењај. Не каже џаба народ, "свака врећа нађе закрпу". Буквално иза ћошка те чека партнер, али немој одмах превише да очекујеш. И оне су несигурне. Зато се наоружај стрпљењем, максимално поради на себи почев од чистоће, па гардеробе која уопште не треба да буде скупа, него складна и са Божјом помоћи и савете психолога крени.
Ретко је жена та која директно прилази, значи ипак мораш ти. Неуспеси су неизбежни свима, али заборави, кажи "мфт" и иди даље.

Vise puta vidjeno i dokazano
Ti si gej ,i to je ok
Prekini da se opireš ,prihvati da si gej i tjt
Poyyy

Baš zanimljivo, ali ima i takvih žena koje vole dominaciju i stidljivost, treba samo da čekaš da te neka pokupi. Znači što više tema za skretanje pažnje sa politike i što više samosažaljenja.

Back