Planovi , želje ili nešto treće

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.555
Verovatno dosta vas ima želju za nekom promenom u stanu , kući , dvorištu ..
Neko je imao plan i nije ga iz nekih razloga ostvario ..
Neko planira i dalje i brižljivo čuva svoje nacrte i skice...
Neko ima želju , ali mu je novčanik bezobrazan...(ali jako)
A opet , nekoga jednostavno mrzi ..ili lako odustane ...

Šta je to što želite , planirate ili je već u toku ostvarenje planova i želja?
Šta biste voleli da uradite ,promenite , preuredite ?
Dodate ?

Uff, ne znam kako da se organizujem i za ovo što imam. Slobodnog vremena imam premalo a mnogo toga bi trebalo barem obići, ako ništa drugo.
Ne znam..Ja nisam neko ko previše planira..
Više sam ono -padne mi na pamet i moram to tada , odmah , što pre...
No imam već neko vreme taj nacrt (u glavi ) za jezero sa nekim slapovima ..
I uvek iskrsne nešto drugo ...

:aha:eh da ga j.bes...sad cu i da psujem...covek planira...zivot se desava...
da...manje vise imam/imala sam tacnu ideju viziju...sve sa detaljima poput lampica oko drveca, klupice, bazena, letnje kuhinje, koje cvece gde, drvene kucice na drvecu, fontane i pticice koje cvrkucu...
samo...moracu malo da pricekam...ustedim...dobijem na lotou ili slicno... :aha:

Nisu losi ali u poslednje vreme prodaju jako nekvalitetne lezajeve...Ono sto sam ja gledala davno...tu negde za 20k dinara nisu ni za sedenje...Neka iverica i slicno...Treba bas dobro izabrati...
Mada vredi...Po meni ulaganje u dobar trosed na razvlacenje, krevet i dusek...vredi :ok:
Nasao sam dobre, ali su preko trideset hiljada do cetrdeset. Ima i da se naruce po meri. Bitno je jezgro i sundjer najbolji je od hr pene.

Verovatno dosta vas ima želju za nekom promenom u stanu , kući , dvorištu ..
Neko je imao plan i nije ga iz nekih razloga ostvario ..
Neko planira i dalje i brižljivo čuva svoje nacrte i skice...
Neko ima želju , ali mu je novčanik bezobrazan...(ali jako)
A opet , nekoga jednostavno mrzi ..ili lako odustane ...

Šta je to što želite , planirate ili je već u toku ostvarenje planova i želja?
Šta biste voleli da uradite ,promenite , preuredite ?
Dodate ?
Uradio sam novu kuhinju ovog leta što mi je bilo najvažnije(i najskuplje) i dugo sam se pripremao. Želeo sam još da izbijem zid i napravim šank, tj da spojim kuhinju sa predsobljem i da pregradim gipsanim zidom deo kod terase i napravim još jednu sobu. Naravo tu su me finansije zaustavile
Takođe u nekoj perverznoj perspektivi želim da spustim plafon i ugradim led osvetljenje u njega i sl...ali otom potom :lol:

U realnim planovima je krečenje sledeće godine,verovatno hoblovanje parketa i možda još neke kozmetičke korekcije ali ništa brutalno.
Takođe sa stolarom koji mi je radio kuhinu se dogovaram da na zimu uradim plakar za terasu i u cipelarnik. To je izvesno manje više pošto su to jeftinije stavke.

Uradio sam novu kuhinju ovog leta što mi je bilo najvažnije(i najskuplje) i dugo sam se pripremao. Želeo sam još da izbijem zid i napravim šank, tj da spojim kuhinju sa predsobljem i da pregradim gipsanim zidom deo kod terase i napravim još jednu sobu. Naravo tu su me finansije zaustavile
Takođe u nekoj perverznoj perspektivi želim da spustim plafon i ugradim led osvetljenje u njega i sl...ali otom potom :lol:

U realnim planovima je krečenje sledeće godine,verovatno hoblovanje parketa i možda još neke kozmetičke korekcije ali ništa brutalno.
Takođe sa stolarom koji mi je radio kuhinu se dogovaram da na zimu uradim plakar za terasu i u cipelarnik. To je izvesno manje više pošto su to jeftinije stavke.
pa kolika ti je terasa? :eek:

Back