Planiraju li Srbi da prestanu da se bave glupostima?

MilgredBulf

Aktivan član
Poruka
1.143
Posto sam procitao o onom nesrecnom Nikodimu i njegovoj izjavi, pa ona i masu komentara koji se bave teorijama ko su Srbi, ko pokatoliceni Srbi , i kako su svi Srbi.

Evo ja pitam ima li Srpski narod preca posla nego da se bavi glupostima? Mislim ko je Srbin a ko Crnogorac i da li su Crnogorci tvorevina djavola? Koliki mediokritet treba da budete da se time bavite. I da li su Hrvati ovo ili ono.

Da necete mozda nozeve da vam daju pa da idete od kuce do kuce po Srbiji da koljete sve "ne Srbe"?

I ja sam Srbin, pravoslavne vere, rodjen uSrbiji ali me neki moji sunarodnici zaista sablaznjavaju.

Posto sam procitao o onom nesrecnom Nikodimu i njegovoj izjavi, pa ona i masu komentara koji se bave teorijama ko su Srbi, ko pokatoliceni Srbi , i kako su svi Srbi.

Evo ja pitam ima li Srpski narod preca posla nego da se bavi glupostima? Mislim ko je Srbin a ko Crnogorac i da li su Crnogorci tvorevina djavola? Koliki mediokritet treba da budete da se time bavite. I da li su Hrvati ovo ili ono.

Da necete mozda nozeve da vam daju pa da idete od kuce do kuce po Srbiji da koljete sve "ne Srbe"?

I ja sam Srbin, pravoslavne vere, rodjen uSrbiji ali me neki moji sunarodnici zaista sablaznjavaju.

Raja voli da se igra.

Ми смо као народ генерално глупи и необразовани. Шта можеш очекивати када укрстиш те две ствари са доконошћу, завидношћу и злурадошћу? Па ово што видиш.

Jes vala, kako može biti neko Srbin ko kritkije Srbe, jel da? Mislim, budalaština.

Kritikujem Srbiju? Kritikujem pojedine Srbe.

Ima isto tako nas pravoslavnih , rodjenih Srba koji se ne bavimo glupostima i koji gledamo svoje zivote i kako da poboljsamo nas zivot i zivot naseg naroda. A smatramo da se to radi radom i trudom a ne mrznjom prema drugima.

Kritikujem Srbiju? Kritikujem pojedine Srbe.

Ima isto tako nas pravoslavnih , rodjenih Srba koji se ne bavimo glupostima i koji gledamo svoje zivote i kako da poboljsamo nas zivot i zivot naseg naroda. A smatramo da se to radi radom i trudom a ne mrznjom prema drugima.

Ne moraš meni da odgovaraš druže. Moj post je bio sarkastičan.

Idite bre otresite tepihe , ocistete ispred zgrade, skuvajte nesto, izadjite, bavite se neci , bavite se sobom. Bice vam lepo na kraju dana, necete misliti ni na Hrvate ni na Crnogorce ni na....... bice vam lepo jer ste uradili nesto korisno. Idite onoj nepokretnoj baki u zdradi da kupite hleb i mleko. Popravite nesto u kuci ako se pokvatilo.

Tepisi se ne tresu, nije higijenski i nije korektno prema ostalim stanarima ulice. Danas se to radi u servisima za pranje tepiha. Popravke bi trebalo da rade ovlašćeni servisi i školovani najstori, jer u suprotnom može da dođe do ozbiljnijeg kvara i problema. Ali se slažem da se treba više baviti ličnim problemima i porodicom. Kad se to sredi, celo društvo će biti bolje.

Planiraju li Srbi da prestanu da se bave glupostima?

Па..оно јес....Ево рецимо ја....
Планирам да се више не бавим тобом....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jes vala, kako može biti neko Srbin ko kritkije Srbe, jel da? Mislim, budalaština.

...sa njim nisu cista posla...necastivi mu je zarobio um. Najbolje da se iseli cela ta placenicka grupa onako kolektivno iz Srbije jer ovoj zemlji samo ona smeta, jesu krivi i Vatikan i Amerika za nedace srpskog naroda ali ta grupica, najcesce oko Djindjica okupljena, je kriva i za antrolopogiju i za sankcije, ratove, izdaje, i za los horoskop, vracare, utvare, ta grupa koja ne veruje u dokaze pravih i laznih Srba...sve je ta mediokritetska, kvazi urbana, kvazi liberalna gomilica ljudi koji ne zasluzuje ni da nosi ponosno ime predaka sredila, udesila, prizvala da nam se desi...i kada nju ubijaju ponovo je ona kriva, razume se...bavimo se glupostima vec par decenija pa ne znamo za dosta.

odštampaj ovaj post, pa odnesi na filozofski fakultet kao protestno pismo i napravi jedno hiljadu fotokopija da posaljes raznoraznim institucijama i istoričarima širom sveta koji se bave ovakvim temama.

Можда су то за тебе глупости, али за мене нису.

Ја знам историју својих предака све до дванаестог века, о чему поседујем копије званичних докумената. Знам и из ког племена потичем и ко су били српски владари и којим се језиком говорило и писало.

А осим тога у тим документима се тачно зна ко су "остали" и како су настали.

У новокомпонованим банана државама се та документована историја преправља, својата, ниподаштава и уништава.

Добрим делом је то урађено и у Србији за време комунизма, а ни сад није много боља атмосфера, питам се зашто.

Зар не видиш да је брисање историје једног народа основа за његово уништавање.

Можда је теби свеједно, али за мене је неприхватљиво да ми преци падну у заборав и да у гробу мира немају због разних мудросера.

Mozes ocekivati nesto nalik 5 oktobru.

Извини Извини, али 5. октобра су се и глупи борили за бољи живот. Тада је неко ујединио Србе и натерао их да мисле о својој будућности, и да нешто ураде. Данас тога нема, разједињени смо, докони, гледамо туђа посла и имамо само неизвесност. Тако да те подметачине можеш да утуриш под нос само неком ко не мисли својом главом.

Извини Извини, али 5. октобра су се и глупи борили за бољи живот. Тада је неко ујединио Србе и натерао их да мисле о својој будућности, и да нешто ураде. Данас тога нема, разједињени смо, докони, гледамо туђа посла и имамо само неизвесност. Тако да те подметачине можеш да утуриш под нос само неком ко не мисли својом главом.

Danas nema nicega,jer je neko toga dana upravo razjedinio Srbe i njihovu drzavu,i dopustio bagri da pljacka i rushi Beograd i Srbiju.

Back