Truman
Elita
- Poruka
- 24.027
Ja ko radim neku vizualizaciju za buđenje kundalinija...Pa mora
Ona polazi iz korene čakre i penje se
Čakra inače znači TOČAK
Bitni su i ti slogovi koji se pevaju jer glas je energija
Sigurno je pisao o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ko radim neku vizualizaciju za buđenje kundalinija...Pa mora
Ona polazi iz korene čakre i penje se
Čakra inače znači TOČAK
Bitni su i ti slogovi koji se pevaju jer glas je energija
Sigurno je pisao o tome
Prvi put to čujem!Imaš li omiljenu? Neki ljudi je imaju...
Radim ja nešto slično tibetanski i jako je blagotvornoOva tehnika je da zamišljaš stub energije koji ide od korena do vrha glave i uspu da menja boje u bojama čakri. I onda pri izdisaju zamisliš oko sebe belu energiju.
Zvuk je neizmerno bitanako izuzmemo prostu mantru OM koju izgovaram pri izdisaju u toj vežbi neko ozbiljnije mantranje mi je odbojno jer bih morao da memorišem strofu na potpuno nerazumljivom jeziku.
Pa to im je koreni slog!Ove mantre što sam ja gledao su bukvalno stihovi sa značenjem. Ovo što si ti postavila i jeste prosto.
Niko mi nije rekao,ako nije Devica onda je Blizanci,po niku po slici po tome kako pises...Da. Blizanac sam i time se dičim! Šapnula ti je Agatha?![]()
Ovo me je zabezeknuloNiko mi nije rekao,ako nije Devica onda je Blizanci,po niku po slici po tome kako pises...
Ove mantre što sam ja gledao su bukvalno stihovi sa značenjem. Ovo što si ti postavila i jeste prosto.
Ja jednom kad sam meditirala videla sam belu ili zutu svetlost, nije bilo loseRadim ja nešto slično tibetanski i jako je blagotvorno
Samo je komplikovanjije
Peva se slog i mantre, vizualizuje se sama čakra koja je prvo mutna pa onda blještava, a to sve odgovara određenoj klasi bića od kojih vučemo karmičke tragove
Itd....
U svakom slučaju to je dobra i korisna vežba!
Ima smisla jer se ona povezuje sa cakrom za pricanjem, koliko sam upoznataInace, koliko sam provalila kod sebe, aura mi je plave boje, svetlo plave
Ja ljudima pogodim iz prve pa ih zainteresuje da im uradim natalnuOvo me je zabezeknulo
Nisam znala da bas moze da se primeti
Sta mozes da kazes za moj nik i avatar, ako mozes
Ne mogu da kazem trenutno nista,ovde cakre lete na sve stranekako mene vidiš?

Dala sam ti repku na pitanje da li je BlizanacNiko mi nije rekao,ako nije Devica onda je Blizanci,po niku po slici po tome kako pises...
To je jako dobro!Inace, koliko sam provalila kod sebe, aura mi je plave boje, svetlo plave
Astrologija je precizna i prakticna samo je treba razumjeti nema u astologiji nikakve pozadine sve je vidljivoIma smisla jer se ona povezuje sa cakrom za pricanjem, koliko sam upoznata
A u natalnoj koliko sam do sad shvatila imam ta polja za govor i komunikaciju izrazena
Nemas polja za govor i komunikaciju,cakre i slicne stvari ne mogu da se posmatraju iz ugla astologije,Astrologija je precizna i prakticna samo je treba razumjeti nema u astologiji nikakve pozadine sve je vidljivo
Polja uvijek ce oznaciti mjesto i radnju samu a covjeka i njegove kvalitete u tom trenutku djela raspolotenja uvijek odredjuje planeta u natalnoj karti je nemoguce vidjeti prezicno neku npr paranormalnu pojavu ili neku obicnu bioenergestsku stvar to moze simbolicki da se dovede sa odredjenom planetom al astrologija to ne odredjuje ona je prakticnaNemas polja za govor i komunikaciju,cakre i slicne stvari ne mogu da se posmatraju iz ugla astologije,
Nemas polja za govor i komunikaciju,cakre i slicne stvari ne mogu da se posmatraju iz ugla astologije,