Planetarijum

Ova tehnika je da zamišljaš stub energije koji ide od korena do vrha glave i uspu da menja boje u bojama čakri. I onda pri izdisaju zamisliš oko sebe belu energiju.
Radim ja nešto slično tibetanski i jako je blagotvorno
Samo je komplikovanjije
Peva se slog i mantre, vizualizuje se sama čakra koja je prvo mutna pa onda blještava, a to sve odgovara određenoj klasi bića od kojih vučemo karmičke tragove
Itd....

U svakom slučaju to je dobra i korisna vežba!

ako izuzmemo prostu mantru OM koju izgovaram pri izdisaju u toj vežbi neko ozbiljnije mantranje mi je odbojno jer bih morao da memorišem strofu na potpuno nerazumljivom jeziku.
Zvuk je neizmerno bitan
Glas je energija
A to memorisanje je neophodno
I nije uopšte teško
Svaka čakra ima jesnostavan slog, i nije to tek tako!
U svakom radu sa energijom moraju da se koriste vibratorne formule
428e899f63f814c225c879c0f2112457.jpg

Ove mantre što sam ja gledao su bukvalno stihovi sa značenjem. Ovo što si ti postavila i jeste prosto.
Radim ja nešto slično tibetanski i jako je blagotvorno
Samo je komplikovanjije
Peva se slog i mantre, vizualizuje se sama čakra koja je prvo mutna pa onda blještava, a to sve odgovara određenoj klasi bića od kojih vučemo karmičke tragove
Itd....

U svakom slučaju to je dobra i korisna vežba!
Ja jednom kad sam meditirala videla sam belu ili zutu svetlost, nije bilo lose
Samo sto vise ne meditiram, ne mogu se skoncentrisem ni 3 minuta, jedva cekam da prodje

Nemas polja za govor i komunikaciju,cakre i slicne stvari ne mogu da se posmatraju iz ugla astologije,
Polja uvijek ce oznaciti mjesto i radnju samu a covjeka i njegove kvalitete u tom trenutku djela raspolotenja uvijek odredjuje planeta u natalnoj karti je nemoguce vidjeti prezicno neku npr paranormalnu pojavu ili neku obicnu bioenergestsku stvar to moze simbolicki da se dovede sa odredjenom planetom al astrologija to ne odredjuje ona je prakticna

Back