- Poruka
- 94.074
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, a oni se prvo nateraše međusobno da skidaju ... avatare, pa pljušte neke prozivke sa životinjama i gaćama i životinjama u gaćama a posle ti perverznjak

Можда нешто са мном није у реду, али досаднији су ми ови дани након укидања ванредног стања.
И ја сам у тој некој међуфази, још се не дружимо као раније...а и биоскопи и даље затворени. Планирам да за месечак дана путујем по Војводини, па ме ваљда смара чекање.Meni je takodje dosadno, cekam lokale da otvore da idem sa kolegama na bilijar ili pikado.

И ја сам у тој некој међуфази, још се не дружимо као раније...а и биоскопи и даље затворени. Планирам да за месечак дана путујем по Војводини, па ме ваљда смара чекање.
prvo bocaMene jedino zanimaju granice tj. da li ce moci normalno da se putuje.
Dosao bih u Srbiju na nekoliko dana, mozda skoknuo i do Varsave na par dana.

prvo boca
pa mozes
i 100 evra cariniku da ne boli![]()

Колико знам српске границе су већ отворене.Mene jedino zanimaju granice tj. da li ce moci normalno da se putuje.
Dosao bih u Srbiju na nekoliko dana, mozda skoknuo i do Varsave na par dana.

đes ba Anakine?Za migrante se nikada nisu ni zatvarale![]()

op opop opopopOp otkud budna![]()
E naučiću te ja jednu mnogo dobru meditacijuIsto, pokušavam da meditiram ali mi ne ide nešto. Pa slušam muziku i listam dobre fore od danas, smejem se![]()
Šta ti radiš?A sarme prolapsi?eto, a oni se prvo nateraše međusobno da skidaju ... avatare, pa pljušte neke prozivke sa životinjama i gaćama i životinjama u gaćama a posle ti perverznjak
kad počnem a valjda ću jednog dana početi da se viđam sa ljudimaOću naravnoŠta ti radiš?
varim, ficarim i spremam se za meditacijuOću naravnoŠta ti radiš?
Brat gavran vuk?Aj da završim nešto u narednih x dana , pa cu da svratim treba mi jedna narukvica za brata. Nešto da smislimo tu, oću da ga iznenadim. On je oduševljen onom zelenom![]()