- Poruka
- 94.106
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Totalno si me demotivisao sad, zaboravi na ponuduImao si svojih 5 minuta
![]()
Bolje da igramo čoveče ne ljuti se nego da se radi horoskop za pogrešan datum rođenja
Snowko,Dia i ja smo igrali online
Nemam pojmaGde je ona sada?
Nema je vec par dana.
Meni je Jupiter bio tacno na dc kada sam upoznala muza. Inace mi na licu pise da sam wife materialevo postavih ovde https://forum.krstarica.com/threads/tranziti-koji-dovode-do-braka.507163/page-2
prepričaću za slučaj da nekoga mrzi da gleda pola sata![]()
i to onaj koji vrednuje bas instituciju - iako imam Mo0Ma u 5. i ovu Veneru u 7.
Pa dobro to znači da ima još materijala Licno mi je lepa Venera za muskarca. Doduse, taj aspekt je izazovan.Ја имам Венеру у раку, шта то даје код мушкараца? И то у деветој. И то у опозицији са Марсом у Јарцу. Не делује ми баш весело.

Ја имам Венеру у раку, шта то даје код мушкараца? И то у деветој. И то у опозицији са Марсом у Јарцу. Не делује ми баш весело.
Tek sad vidim da Solomon ima jazavca na avataru![]()

Snow obzerviraš iz 1789-te![]()

I ja tek sad vidim kad si rekao, pitam se da li zna šta je jazavac na LjiSu.Tek sad vidim da Solomon ima jazavca na avataru![]()

Evo ga ovaj sa celim armadama stigo na meneI ja tek sad vidim kad si rekao, pitam se da li zna šta je jazavac na LjiSu.![]()

I ja tek sad vidim kad si rekao, pitam se da li zna šta je jazavac na LjiSu.![]()

Venera u Raku si ti izmedju ostalog, posto je to vladar asc kod tebe.
Venera u Raku je lep polozaj, dobrobit od zena, pogodno i za ljubavni zivot.
Ali kod tebe to kvari ovaj Mars u opoziciji, a to su bas i vladari ose horizonta( prve i sedme kuce)
Ovan na vrhu 7, Marsom u Jarcu vladarem je neka zena kod koje nema cile mile, neko ko gura tebe.
Nije dobro za ljubavni zivot kad su Venera i Mars u opoziciji..
Venera je generalni princip spajanja a Mars razdvajanja, ovaj aspekt cesto rusi veze.
Gledaj to da spojis sve u jednu sliku, nikad nije samo jedan dobra ili losa stvar u igri.
Venera ti je lepa, ovi aspekti 1. i 7. kvare. Al ono takav je i zivot, kao i natalna, u isto vreme nesto valja i ne valja.
Odnos Sunca i Meseca se isto gleda, koliko i odnos Venere i Marsa.
I ja tek sad vidim kad si rekao, pitam se da li zna šta je jazavac na LjiSu.![]()
Nije valjda da ni ti nisi upoznata sa ljisovskom terminologijom?Jel to nesto kao ono za ananas?![]()

To neki koriste kao eufemizam za *****.Sta je Bau?

@snowtrooper Ma provaljen si liscu![]()