- Poruka
- 113.639
Ma kakva služba, ni meni ne deluje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nisam u mogućnosti da čujem šta priča, bacicu pogled večeras.
Pa valjda je poenta da ne deluje
-------------------
No Aga spominjala si mi jednom prilikom čuvare planina, zanima me šta misliš je l' moguće napraviti neki Cape/Ogrtač sa simbolima, tribalima ili nečim sličnim koji te čini nevidljivim ili neki vid zaštite?
Mora se biti moćan da bi te zaštite delovale
Mislim dok se prave
Sam simbol nema toliku moć ako se adekvatno ne opunomoći
A nekom ili nečem smo uvek vidljivi-što smo moćniji ili na višem duhovnom nivou-na astralu prosto blinkujemo i više smo izloženi napadima
Oni koji štite planine su entiteti koji nemaju vezr sa ljudima
Dapače-često ih ne podnose jer im na grub način ugrožavaju habitat a oni nemaju ni saosećanja ni razumevanja da je to učinjeno iz neznanja
Himalaji su prepuni leševa od oholih planinara koji zbog nekih svojih imaginarnih samodokazivanja nepotrebno izazivaju sudbinu

ne briniA meni na planini bas fino(svuda se i zavlacim gde bas nema ljudi)....sad cu se tripovati za entitete![]()
Hahahhahahahahha...joj vas dvoje ste genijalni...
Serijal iz 2019 "Magic cape and guardian of mountains" :
scena 1: ozloglaseni cuvar himalajskih planina...najnegativniji entitet gore:
![]()
scena dva: agi... duhovni vodic i ucitelj magijskih vjestina,salje svog najboljeg ucenika na misiju tamo:
![]()
scena 3: ucenik solomon koji jedini posjeduje uciteljev magicni ogrtac uveliko je na himalajima,probija se do ozloglasenog cuvara :
![]()
scena 4: solomon konacno dolazi do cuvara i spreman je na osvetu svim oduzetim ljudskim dusama:
![]()
scena 5: solomon vjesto napada..cuvar se jos vjestije brani:
![]()
scena 6: agi u momentu telepatskog slanja energetskog pojacanja svom uceniku:
![]()
scena 7: ucenik je bio samo naizgled savladan jer mu je u toku borbe skinut ogrtac..ali agi je uspjela transmitovati energiju sa jednog kraja zemljine polulopte na drugu i solomon sprema opako iznenadjenje:
![]()
scena 8: moment kada on upotrebljava svu svoju silu i unistava cuvara...(kljucna scena)
![]()
epilog:
Visemilenijumska diktatura zlobnog i mocnog cuvara Hanji Hohonga na himalajima je okoncana...Agi je ponosna na svog ucenika...sve duse vijekovima zarobljene tamo ,sada su oslobodjene i mogu mirno da nastave svoje nove inkarnacije.
ending scena:
![]()
(primjecujete ogrtac XD)
Uloge.tumacili...rezija...scenarij
p.s. konacno sam naucio kako da postavim gif na mnogo jednostavniji nacin...yey

agatha je samo na svojoj strani@albino
hahahahhhahah LOL, ih kamo srece da je takoali Agata je na strani cuvara u ovom slucaju, mada ko zna.
Sad kad vratim film, kad sam spavao u satoru na vrhu Rtnja, definitivno mesto deluje kao da je dom nekog sto bi Olympea rekla entiteta.
Bukvalno se moze osetiti prisustvo ''necega'', a nocu je odlicno za suocavanje sa strahovima, nego sam ja iskusan sa preko 50odlazaka u raznorazne divljine pa sam oguglao.
---------------------------------
Pustio sam Velju sinoc u pozadini i poslusah. Pazi za mnoge stvari je on point.
Posle poslusanog govora nikada ne bih rekao da je agent isto, nego secate se one price kad sam najgluplji, najpametniji sam.
E ovo je klasican primer.![]()

čini mi se da misli da najtačnije uvide dobija kad isključi racioСад слушам овај интервју где већ личи на себе. Само да се држи подаље од коментарисања политике.
Саломон, нисам те најбоље скапирао сам тим кад сам најглупљи најпаметнији сам.
politiku treba isključiti iz mozgaЗависи о којој је теми реч. Када је у питању политика бојим се да само рацио и вреди укључивати.
Када је политика у питању, инстинкт је једина ствар која се укључује, јер када би се користио разум, онда политика не би била најпрљавија делатност која постоји.Зависи о којој је теми реч. Када је у питању политика бојим се да само рацио и вреди укључивати.

a ovi koji ne žmure, jel su promenili svet?Treba biti svestan desavanja oko sebe, to ukljucuje i bar minimalnu politicku pismenost.
Ako se zazmuri, stvari ne nestaju![]()

neću ja nikom da govorim šta treba da radi, nemam toliki ego trip a i zabole me neopisivoКажи то Вељи!!
Zdravo AgiĆao Snowko [emoji813]

neću ja nikom da govorim šta treba da radi, nemam toliki ego trip a i zabole me neopisivo
Nek drve ljudi politiku - njihova stvar i apsolutno pravo sa kojim ja nemam veze
Samo nek mene ne uvlače u to i nek ne brinu za moje obrazovanje