gost 410457
Domaćin
- Poruka
- 4.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako te neko dira, samo reci da ga regulišem odmah.Ju al ste svi nadrndani danas, bežim ja odavde![]()

Ako te neko dira, samo reci da ga regulišem odmah.![]()
Ništa od toga, bolje odmah regulisati, pa posle oprostiti.sta bi sa oprostajima i pomilovanjima?![]()

Bas sam htela da pitam hoce li ga retro Venera vratiti na pdfO bože koliko mi nedostaje taj čovekPisao sam mu i na pp ali ne vredi
![]()
Bas sam htela da pitam hoce li ga retro Venera vratiti na pdfI meni nedostaju njegovi postovi. Samo da nije onako napeta atmosfera. Ima mesta za svacija gledista.
![]()
obriše neko dupe time i dobije šuljeveIma, ali na njegovom blogu. Lik je siledzija koji pise stvari koje nisu ni za toalet papir

slep kod očijuUuuuuuuuuuuNe znam ja nisam stekao takav utisak, verovatno nismo bili dovoljno prisni da pokaže svoju pravu formu
![]()
enigmaSvaki njegov post lici na potres mozga, ali dobro nije on kriv, ali sta je sa vama koji ste njegovi fanovi a pretpostavlja se da imate neku bazicnu inteligenciju, u cemu je stvar?
Nikad nista nije ovde potrefio astroloski, a pise godinama.