Quantcast

PLANETARIJUM

Indigo3

Primećen član
Poruka
605
Grlo počelo da boli... pa Merkur retrogradni. Vidite kako vam je Merkur. Meni je malo neshvatljiv. Konjunkcija sa Južnim čvorom, opozicija sa Severnim. To, kao, prošlost, budućnost, gde je veza, kuku... opet neka plata nečemu što je nepoznato... Saturn mi kvadrira ljudskosti, tako da sam nalik anđelu. Kao, evo ovaj period treba živeti kao anđeo. Malo dosadno i podložno razvoju depresije... ali izborićemo se. Ribe/Blizanci, vidite kako težim da se izražavam u množini? Uvek na Vi, uvek smo to mi, a ne Ja. Je l' to uopšte To? :cvet:
 

Indigo3

Primećen član
Poruka
605
Ribe Blizanci, retrogradni Merkur u 6k kao i trSunce u Škorpiji- jedem, pijem, za dušu ne znam, i ni sa kim se ne razumem. Ponavljam po 2-3 puta sve što kažem, počnem jednu priču, završim na 99. što nije indikativno za mene, ono-da čujem se malo trudim ionako pa nema veze... ali dupla Škorpija razume što se inače ne dešava često!!!
U 6k je i tr. Mars.
Kako ono ide da Merkur sprovede probleme sa internetom?
Samo to mi je bitno... Hvala unapred!
 

Truman

Elita
Poruka
15.578
Желим и на овој теми да јавно похвалим Сизифа што ми је без икакве надокнаде оспособио посрнули лап-топ за који сам емотивно везан. Прави је форумски друг!
 

Top