"Plan B im je da pobiju Srbe" Vučić otkrio šta je šiptarska demokratija!

Mr.Atom

Domaćin
Banovan
Poruka
3.993

"PLAN B IM JE DA POBIJU SRBE" Vučić otkrio šta je šiptarska demokratija!​

Alo.rs VESTI 07.04.2023 14:54

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, zatim je usledilo obraćanje medijima, a predsednik je govorio o situaciji na KiM.

- Plan B im je očigledno da pobiju Srbe, a taj plan B im se neće ostvariti. Oni su "najuspešnija demokratija u Evropi, oni valjda sve demokratski rade, to je milina, jedan upravlja sa 98 odsto ljudi koji ne žele ni da ga vide. Ako je to cilj, u redu.

- Ceo svet da zna šta se dešava, da svi znaju i da više ništa od nas ne traže. I da kažu "Aljbin Kurti je gradonačelnik severa KiM, pošto je dobio jedan odsto glasova". U Zubinom Potoku isto tako, milina.

https://www.alo.rs/vesti/politika/7...&ayu_origin=26&ayu_widget=34&ayu_post=1018037

I šta ćete vi da uradite povodim toga gospodine predsedniče?

To ste znali sve vreme. Vi ste im to omogućili potpisivanjem briselskog sporazuma i legalizacijom kosovskih institucija koje inače ne priznajete.
 
Ovi iz Srpske liste su vec rekli da ce se dici na ustanak.

čime?!
KAko glupavo opravdavanje to što namerava da priznaa Kosovo , Znači treba primeniti plan A da Srbi ne bi bili pobijeni panom B, pa tako i to što plan A sadrži priznanje nije toliko važno jer boje je primeniti ga nego da Srbi budu pobijeni. Obrazloženje za debile što SNS goveda i jesu.

ne već, će sada biti pobijeni u NEZAVISNOM KOSOVU, umesto u AP KiM!
znači priznaćemo ga tj odreći ga se, da bi bili pobijeni u NEZAVISNOM KOSOVU!

Pa ako moze kakvo oruzje da se proda bratu Aljbinu, da Srbija zaradi.

BDP ne sme pasti!
 
I šta ćete vi da uradite povodim toga gospodine predsedniče?
zamajavace nas kako je njegova rec manje vredna nego njegov potpis, kao da mi ne znamo koliko malo vredi njegova rec i koliko puta ju je vec pogazio?

onda ce drugosrbi da kukamvcu kako je morao da prizna kosovo, jer oni ne bi da ratuju, sto je ludilo - znaci sve ove zemlje koje nisu priznale kosovo bi da ratuju?
 
zamajavace nas kako je njegova rec manje vredna nego njegov potpis, kao da mi ne znamo koliko malo vredi njegova rec i koliko puta ju je vec pogazio?

onda ce drugosrbi da kukamvcu kako je morao da prizna kosovo, jer oni ne bi da ratuju, sto je ludilo - znaci sve ove zemlje koje nisu priznale kosovo bi da ratuju?

AKO se odreknemo Kosova, zaista možemo očekivati limene sanduke
jer će šiftari dobiti krilca i poželeti da izadju na Dunav, jer se Srbi olako odriču zemlje posle 2 šamara.
REČ je nebitina bitno je SPROVODJENJE što mi i radimo.
SNS glasači su glupi, neobrazovani ili POKVARENI DO KOSKE!
 
Zar ovi da odbrane srbe na Kosovu i Metohiji?

srpska-politicka-elita.jpg

 

"Policija tzv. Kosova zabranila Srbima organizaciju utakmica, čak i treninge"​

FS Kosova i Metohije dobio je dopis od policije tzv. Kosova kojim se zabranjuje organizacija fudbalskih utakmica koje nisu pod njegovim patronatom.

Prema tom dokumentu nisu dozvoljeni događaji koje ne organizuje Olimpijski komitet tzv. Kosova, sportske federacije i klubovi registrovani u sistemu samoproglašene države.

"Policija nam je dolazila u četvrtak i zapretila privođenjem organizatora utakmica i učesnika. Zabranili su nam čak i treninge. Ovo je najveći oblik diskriminacije. Obavestili smo FSS o velikom problemu, a naša krovni savez obratiće se i državnim organima Republike Srbije i postupićemo u skladu sa njihovim preporukama", kaže Igor Uljarević, predsednik FS Kosova i Metohije.

Zabrana vlasti tzv. Kosova o organizaciji utakmica FSS na teritoriji Kosmeta još pre dve godine primorala je Trepču, Mokru goru i Gracko da utakmice zonaškog takmičenja igraju u centralnoj Srbiji. Mitrovčani protivnike dočekuju u Baljevcu, Mokra gora u Novom Pazaru, a Gracko je domaćin u Kuršumliji.

"U skladu sa poslednjim diskriminatorskim merama do daljeg smo odložili okružna takmičenja. Ne dozvoljavaju nam ni dečije utakmice", dodao je Uljarević.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=04&dd=08&nav_id=2315108
 

Back
Top