placem

Zbog toga plačeš?
Onda nastavi. Manje ćeš pišati.

Ljubav mu dođe k'o neki hormon od čijeg se viška ili kliberiš k'o džoker, ili cmizdriš sklupčan u fetus.
Zavisno od toga da li objekat obožavanja luči isti hormon sproću tebe, je li. :mrgreen:

Zbog toga plačeš?
Onda nastavi. Manje ćeš pišati.

Ljubav mu dođe k'o neki hormon od čijeg se viška ili kliberiš k'o džoker, ili cmizdriš sklupčan u fetus.
Zavisno od toga da li objekat obožavanja luči isti hormon sproću tebe, je li. :mrgreen:

imam jednu pacijntkinju koja je tesko bolesna a ne moze da umre

posmatram je svaki dan

ona je spala na deciju garderobu nosi farmerke broj 164 a i to joj u pasu veliko (da docaram na sta lici)

jedan uredan i tako normalan zivot bila je udata rodila dete radila docekala penziju i volela je da pije (alkoholicarka) u medjuvremenu ne pije u stvari pije ali vino bez alkoholno

i danas je pitam --------> sa cim se to ona izmiruje a nikako da izmiri

pocela je plakati i ispricala mi jedan deo njene price

otuda moja tema

ona je voljela pogresno

• Podržavam
Reactions: ®
imam jednu pacijntkinju koja je tesko bolesna a ne moze da umre
posmatram je svaki dan
ona je spala na deciju garderobu nosi farmerke broj 164 a i to joj u pasu veliko (da docaram na sta lici)
jedan uredan i tako normalan zivot bila je udata rodila dete radila docekala penziju i volela je da pije (alkoholicarka) u medjuvremenu ne pije u stvari pije ali vino bez alkoholno
i danas je pitam --------> sa cim se to ona izmiruje a nikako da izmiri
pocela je plakati i ispricala mi jedan deo njene price
otuda moja tema
ona je voljela pogresno

Definiši 'voljela pogrešno'?
Pogrešnog, ili pravog na pogrešan način?

omca.jpg

nek ti uteha bude da uuvek mozes da se olaksas muka :)

Definiši 'voljela pogrešno'?
Pogrešnog, ili pravog na pogrešan način?

iz price pravog al na pogresan nacin a mozda i pogresnog

iz njenog ugla

njega nisam mogla da pitam jer je umro 1 aprila i njega smo njegovali ----> zarazno bolestan (odvise seksa sa odvise zena)

imaju sina (i tu lezi zec) on je sam iako je mnogo pametan, kulturan i lep

ona je umislila da on ima devojku cak je slagala da je ta devojka njoj donela to cvece na stolu

on nema devojku jer nije nasao pravu a sumnjam da ce je ikad pronaci

poenta je da se kvalitet zivota ujedno i ljubavi tek na kraju zivota moze sagledati iako si celi zivot ziveo verujuci u to sto zivis

mnogo cupavo

Back