marsijaner
Legenda
- Poruka
- 51.661
a sto te to i pogadjaBudalaština![]()
mislim ta brojka
a da se odvaja novac , i daje .
je istina
nego , jel i ti imas deo toga kolaca ili ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto te to i pogadjaBudalaština![]()
Ma ne da mi se s tobom o tome, mrsko mi a ne smatram te ozbiljnim sagovornikom, doraslim meni.
Ima samo jedna sitnica. Ta odluka je posle dva dana opozvana jer su kongresmeni oba tabora vrisnuli do neba.
Dešava se nešto sa usaidom.
poznato je da imaju i pozitivnih stvari , recimo uloge u obrazovnom sistemu i sa donacijamaJa sam učestvovala u samo jednoj stvari koju je finansirala Američka ambasada, naime finansirala je za profesore pri Univerzitetu jednosemestralni kurs držanja nastave na engleskom na daljinu, tzv EMI kurs /English as a Medium of Instruction/. Ali novac su dali profesorima sa Anglistike Univerziteta u Beogradu, koji su napravili kurs, organizovali početno testiranje za B2, i na kraju sproveli ispite. Inače, ne znam šta sve finansiraju. Ovo je vrlo korisna stvar, praktično je za nas sve bilo besplatno, a kolege su zaradile za posao koji su sproveli.
poznato je da imaju i pozitivnih stvari , recimo uloge u obrazovnom sistemu i sa donacijama
ali , ako i pratis , geop politiku i sta je sve ovde do sada i otkriveno,
onda i treba , da se ukinu i proceslja , gde novac ide.
ima sta je pozitivnoga ali ovde se radi da su pronasli da se dolari koristePozdrav za gospodina pravnika koji sarađuje sa više nevladinih organizacija, građani Srbije nisu svesni koliko koristi imaju od kompjutera i stolica iz USAID, možda im se sporovi ubrzaju sa 6 na 5 godina?
i radi se o tome .Pa to je njihova stvar gde daju novac.
svakako da pomoć u smislu donacija i raznih događaja koji su kulturne i obrazovne prirode su nešto pozitivno. ali mi nismo njihovi poreski obveznici i ne možemo da se mešamo.
pa , vrsljaju oni odavno po srbiji , uvuceni su u svim porama , uspeli su mnoge stvari i da uvedu u zakone srbiji , i ono sto je zabrinjavajuci i u obrazovni sistem.
naruseni su i postavili takav odnos da drzava preko direktora vlada
i vrse nasilje nad nastavnicima , roditeljima ..
da liovo več liči na maniju gonjenja
preteruješ
Ti eu fondovi su osmišljeni samo za bogataše i banke da malo zaradePlaču svi glavni gradovi bivše Jugoslavije za ovim kako i sami Amerikanci nazivaju "sumanutim" fondovima i projektima .
A ništa bolji nisu ni Evropski fondovi za razvoj ničega osim da su nekom bogatom pojedincu omogućili da bude još bogatiji i to predstavili kao pomoć narodu .
Prepis američkog zakona o stranim agentima ne može se okarakterisati kao nešto što je na tragu neslobode i autokratije.SAD su poznato je,jedna od najliberalnih država na svetu.Koliko može da se primeti Dodik ima nameru da učvršćuje neslobode i autokratiju, pa mu ovaj slučaj dobro dođe da to uradi. Što ne bi iskoristio situaciju da još više krene u smeru suprotnom od evropskih vrednosti. Mrtva trka između Srbije i Srpske.
Razlog više da se udruže.Koliko može da se primeti Dodik ima nameru da učvršćuje neslobode i autokratiju, pa mu ovaj slučaj dobro dođe da to uradi. Što ne bi iskoristio situaciju da još više krene u smeru suprotnom od evropskih vrednosti. Mrtva trka između Srbije i Srpske.
1,5 miliona dolara da se unapredi (promoviše-lobira) DEI u Srbiji
Da...Raznolikost, jednakost i inkluzija ?1,5 miliona dolara da se unapredi (promoviše-lobira) DEI u Srbiji
U Americi obično to znači "bez heteroseksualnih belaca".Da...Raznolikost, jednakost i inkluzija ?
U Americi obično to znači "bez heteroseksualnih belaca".
70.000 za DEI mjuzikl u Irskoj
47.000 za trans operu u Kolumbiji
32.000 za trans strip u Peruu
Kraj je najbolji: "Kao poreski obveznik, ne želim da moj novac ide na ova s**nja"![]()
Krvoloci su nevladine organizacije proglasili za nekakvo zlo, te se prost narod tome povinovao... One pomazu ljudima kojima je pomoc potrebna, to su najcesce organizacije za razvoj ruralnih sredina, edukaciju, socijalnu pomoc najugrozenijima, za decu, za invalide, za glas zena, organizacije za bolesne od raznih teskih bolesti itd.... To sto ce recimo neki klub iinvalida koji se recimo bave kosarkom da prestane da prima donacije je za radost samo bolesnim umovima...