Plače Sarajevo zbog Trampove odluke! Jednim potezom ih bacio u očaj

То је удружење грађана, за оснивање је довољно да има 3 члана, и 1 човек може бити оснивач неограниченог броја удружења.Регистровање удружења није обавезно, тако да се тачан број нво не зна.
Narodni pokret Stojkova Demokratija & Poštenje izražava zabrinutost zbog potencijalnog pada zainteresovanih forumaša na Krstinoj politici posle ove Trumpove objave.

Све НВО које добијају паре из иностранства треба забранити.Чланство у таквим удружењима треба да буде кривично дело.

Овде вашари неколико хиљада припадника разних удружења који подбуњују нераднике да се дижу против легалне и легитимне власти.

Све НВО које добијају паре из иностранства треба забранити.Чланство у таквим удружењима треба да буде кривично дело.

Овде вашари неколико хиљада припадника разних удружења који подбуњују нераднике да се дижу против легалне и легитимне власти.
Pa ni ti nisi Vlada

Bukvalno samog sebe mazohišeš: "Hej vlado! Urniši me"

U Sarajevu ima 25.600 nevladinih organizacija i medija koje zavise od finansija iz SAD, otkriveno je nakon što je predsednik SAD Donalda Tramp na 90 dana obustavio pomoć stranim zemljama.

Radio televizija Republike Srpske prenosi da je "armija ljudi angažovana u službi tuđih interesa".

"Takođe je jasno i zbog čega se digla galama kada je u Srpskoj u proceduri bio zakon o posebnom registru i javnosti rada neprofitnih organizacija", navodi se u tekstu.

Portal "Siva zona" tvrdi da je nevladin sektor u BiH na najvećem udaru zbog velikog broja organizacija koje zavise od finansija iz Amerike.

- Trampova odluka nam je signal za donošenje zakona o NVO, još rigoroznijeg od onog koji je povučen. Niste hteli kompromis, nego ste mislili da vi možete da upravljate. Usvojićemo zakon koji će biti rigorozan i ne zanima nas vaše mišljenje. Ima ovde svakakvog ološa koji koristeći strana sredstva čini sve da oblati srpski narod i državu Republiku Srpsku. Nećemo se svetiti, ali samo ćemo reći jednu stvar - nećete moći više to da radite - poručio je predsednik RS Milorad Dodik.

https://informer.rs/planeta/vesti/986689/tramp-sarajevo-usaid-odluka
Pogledajte prilog 1680702

Da gledamo ovo iz ugla optimiste? Ovo je samo stopiranje a ne i ukudanje. Stopira se na 3 meseca. Možda će da im daju pare retroaktivno?

auuu bajo ovi su presli igricu

25.000 NVO na platnom spisku CIA!

1738624973544.png

1738624987899.png

1738625001183.png

Moraćete da nađete pošten posao!
Koliko se sećam opozicija bila veoma zabrinuta i oštro se protivila gašenju kockarnica. Pošten posao.
Tramp ukinuo botove širom planete! :super:
Sažaljevam slučaj ja sam ovde pre nego nastala sva ta pomama, za mene jako strana.
Ja sam ovde zato što volim.

Ima samo jedna sitnica. Ta odluka je posle dva dana opozvana jer su kongresmeni oba tabora vrisnuli do neba.

Уствари та 'одлука' је Трампов предлог УСА Конгресу Сенату .... који није прошао :think:

... У Парламенту Србије ми исто могло са АВ предлозима :huh:

Бај тхе веј може ли линак где пише да је УСА Конгрес Сенат стопирао Трампа

U celoj Bosni nema 25600 firmi ukupno, a kamoli 25600 humanitarnih organizacija u Sarajevu.
naravno da je to tacno , barem ti ko najglavniji u usaid za bivsu zemlju-serbiju , najbolje znas , koliko ih ima na platnom spisku.
zasigurno znam da za serbiju , tvoji ltbgovci , da vise nece dobiti i centa a i bogumi , sve mi se cini i da ces i ti ostati brez usa dolara.

Back