Plaćanje za seks je ustvari silovanje siromašnih?

Ni dragovoljna. Znam jednu ženu koja je morala to da radi jer joj je majka bila bolesna od raka a doktori nisu htjeli da daju morfina koliko je trebalo - da bi imali čistu robu da prodaju mafiji (pošto su ti jaki analgetici i anestetici ustvari droge)... da li je to dobrovoljno? Nije. Daj joj pare, ali nemoj da je je*eš ako si joj dao pare...

Pa mislim, ako ćeš da daš pare onome ko nema ne moraš da ga je*beš... zato ne vidim razliku. To je legalizovano silovanje. Ništa drugo.

Niti je legalizovano(barem ne ovde) niti je silovanje. Nema veze koji je motiv da neko nudi sexualne usluge,ako nudi nema prisile samim tim nema silovanja. Kraj priče.
Ona koja nudi sexualne usluge to čini potpuno svesna,motiv je potpuno nebitan. Žena koja je silovana to nije izabrala. Ovakvim glupostima samo omalovažavate prave žrtve.

Tom logikom možeš da kažeš da te šef prisiljava na ropski rad jer očekuje da radiš za platu umesto da ti jednostavno da pare.

Niti je legalizovano(barem ne ovde) niti je silovanje. Nema veze koji je motiv da neko nudi sexualne usluge,ako nudi nema prisile samim tim nema silovanja. Kraj priče.
Ona koja nudi sexualne usluge to čini potpuno svesna,motiv je potpuno nebitan. Žena koja je silovana to nije izabrala. Ovakvim glupostima samo omalovažavate prave žrtve.

Tom logikom možeš da kažeš da te šef prisiljava na ropski rad jer očekuje da radiš za platu umesto da ti jednostavno da pare.
A ko kaže da si ti šef toj ženi što joj je majka bolesna od raka a doktori joj ne daju dovoljno morfina ili metadona da bi prodali mafiji? I raznim bogatašima.

A ko kaže da si ti šef toj ženi što joj je majka bolesna od raka a doktori joj ne daju dovoljno morfina ili metadona da bi prodali mafiji? I raznim bogatašima.

Šta si ti uzeo od ta dva?...jer brate ako i ti znaš šta si napisao sad :lol:

Koliko god bio tragičan motiv da neko odabere to "zanimanje",ono je svesno odabrano i ne može se porediti sa prisilom i bezizlaznom situacijom kojoj je izložena žrtva silovanja.

Zavisi.
Neko to radi iz nužde,
Ali, šta mislite o "elitnoj prostituciji"
gde ima (da ne idemo po svetu)
poznatih (umetnica, pevačiica ili ispred staviti "nadri") koje se prodaju
samo za mnogo veću lovu.

Na kraju, zar ove što to rade iz nužde
nisu mnogo poštenije od ovih drugih,
Radi se o tome da "te" pjevačice ne rade to radi toga što oni njima daju pare, nego zato što oni imaju pare. To je bolest prisutnija mnogo u muškaraca nego u žena da se obožavaju bogati i kada se od njih nema koristi.

Šta si ti uzeo od ta dva?...jer brate ako i ti znaš šta si napisao sad :lol:

Koliko god bio tragičan motiv da neko odabere to "zanimanje",ono je svesno odabrano i ne može se porediti sa prisilom i bezizlaznom situacijom kojoj je izložena žrtva silovanja.
Ja kad uzmem nešto od ta dva pišem kao Dostojevski. Sad na žalost nisam uzeo ništa od ta dva. Zato što je idiot kome sam dao 100 E i rekao "oću Ž za 50" (misleći na "žuto", heroin) mislio da oću "Žensko" za 50! (Ovo neka se ne briše jer je istina, i sad neće da mi vrati pare, pa ni kusur od ničega, pošto nisam uzeo ni žensko za 50 ni Ž za 50, a nisam imao sitno pa mu dadoh sto. On sad misli da sam ja njega zaje*bo.)

A placanje poreza/obaveznih taksi je silovanje dzepa?
Placanje fizickog radnika je isto silovanje, jer i on ne radi svoj posao dobrovoljno, jer eto, njegovi bili siromasni, nisu mu mogli priustiti skolovanje, i tako...
Neplacanje volontera je silovanje obrazovnanja, jer nakon (placenih) godina truda i rada, sad umesto da radi za platu, radi za dz...
Itd., itd, itd.
Pogresna postavka...sve je trziste, razmena, roba, novac, ...taj socijalni momenat je jako diskutabilan. Ako mene pitas, najlakse je rasiriti noge, daleko teze je boriti se na neki drugi nacin...za zivot, je li.

vecu glupost nisam procitao u zivotu!eskort dame su bas siromasne uzmu 1000 e za noc a ti bogatas radis citav mjesec za 150 e.lupate...
Te "eskort dame" i "eskort gospoda" su toliko navučeni na heroin da ako preskoče dozu u narednih 8 sati umiru (ovo je živa istina da se može biti toliko navučen da se umire ako se doza ne uzme), a doza koja njima treba jako je velika.

A placanje poreza/obaveznih taksi je silovanje dzepa?
Placanje fizickog radnika je isto silovanje, jer i on ne radi svoj posao dobrovoljno, jer eto, njegovi bili siromasni, nisu mu mogli priustiti skolovanje, i tako...
Neplacanje volontera je silovanje obrazovnanja, jer nakon (placenih) godina truda i rada, sad umesto da radi za platu, radi za dz...
Itd., itd, itd.
Pogresna postavka...sve je trziste, razmena, roba, novac, ...taj socijalni momenat je jako diskutabilan. Ako mene pitas, najlakse je rasiriti noge, daleko teze je boriti se na neki drugi nacin...za zivot, je li.
Dobro je graditi kuće, davati porez državi da bi gradila mostove, dobro je šiti, dobro je praviti bezalkoholna pića u fabrikama tih pića. Ono piće "Ledeni Kvas" je nešto najbolje što se pojavilo na tržištu u zadnjih 100 godina našem, i svaka čast tome ko daje radnicima fabrike toga pića pare da bi ga proizvodili, ali je*bati se sa nekim za pare nije dobro... To je estetski i etički i transcendentni momenat.

Dobro je graditi kuće, davati porez državi da bi gradila mostove, dobro je šiti, dobro je praviti bezalkoholna pića u fabrikama tih pića. Ono piće "Ledeni Kvas" je nešto najbolje što se pojavilo na tržištu u zadnjih 100 godina našem, i svaka čast tome ko daje radnicima fabrike toga pića pare da bi ga proizvodili, ali je*bati se sa nekim za pare nije dobro... To je estetski i etički i transcendentni momenat.

Bold-:huh: Vendi, ti li si?

Dobro je davati drzavi pare da vodeca elita troskari na "sluzbena putovanja", nove vozne parkove, i -na qurave izmedju ostalog...

Back