- Poruka
- 151
Ne vidim razliku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim razliku.
Prostitucija nikad nije dobrovoljna.Nije i ne moze biti ... prostitucija je mahom dobrovoljna, da ne sirimo temu sad na bijelo roblje.
Pa mislim, ako ćeš da daš pare onome ko nema ne moraš da ga je*beš... zato ne vidim razliku. To je legalizovano silovanje. Ništa drugo.
A ko kaže da si ti šef toj ženi što joj je majka bolesna od raka a doktori joj ne daju dovoljno morfina ili metadona da bi prodali mafiji? I raznim bogatašima.Niti je legalizovano(barem ne ovde) niti je silovanje. Nema veze koji je motiv da neko nudi sexualne usluge,ako nudi nema prisile samim tim nema silovanja. Kraj priče.
Ona koja nudi sexualne usluge to čini potpuno svesna,motiv je potpuno nebitan. Žena koja je silovana to nije izabrala. Ovakvim glupostima samo omalovažavate prave žrtve.
Tom logikom možeš da kažeš da te šef prisiljava na ropski rad jer očekuje da radiš za platu umesto da ti jednostavno da pare.
Prostitucija nikad nije dobrovoljna.
A ko kaže da si ti šef toj ženi što joj je majka bolesna od raka a doktori joj ne daju dovoljno morfina ili metadona da bi prodali mafiji? I raznim bogatašima.
Radi se o tome da "te" pjevačice ne rade to radi toga što oni njima daju pare, nego zato što oni imaju pare. To je bolest prisutnija mnogo u muškaraca nego u žena da se obožavaju bogati i kada se od njih nema koristi.Zavisi.
Neko to radi iz nužde,
Ali, šta mislite o "elitnoj prostituciji"
gde ima (da ne idemo po svetu)
poznatih (umetnica, pevačiica ili ispred staviti "nadri") koje se prodaju
samo za mnogo veću lovu.
Na kraju, zar ove što to rade iz nužde
nisu mnogo poštenije od ovih drugih,
Ti, sa slikom na avataru čovjeka koji u filmu "Taxi" govori "You are talking to me" i ubija one koji drže ženu da se prostituiše ne znaš što da mi kažeš? Kaži mi da li nešto što nije dobro, i što nije dragovoljno, može biti dobrovoljno?Stvarno ne znam sta da ti kazem
Ja kad uzmem nešto od ta dva pišem kao Dostojevski. Sad na žalost nisam uzeo ništa od ta dva. Zato što je idiot kome sam dao 100 E i rekao "oću Ž za 50" (misleći na "žuto", heroin) mislio da oću "Žensko" za 50! (Ovo neka se ne briše jer je istina, i sad neće da mi vrati pare, pa ni kusur od ničega, pošto nisam uzeo ni žensko za 50 ni Ž za 50, a nisam imao sitno pa mu dadoh sto. On sad misli da sam ja njega zaje*bo.)Šta si ti uzeo od ta dva?...jer brate ako i ti znaš šta si napisao sad
Koliko god bio tragičan motiv da neko odabere to "zanimanje",ono je svesno odabrano i ne može se porediti sa prisilom i bezizlaznom situacijom kojoj je izložena žrtva silovanja.
To je totalna neistina.Ljudi se prostituisu za bolji parfem, patike i odlazak na more ... znaci toliko smo daleko u misljenju da ne znam sta reci da rasprava ima smisla
To je totalna neistina.
Ljudi se prostituisu za bolji parfem, patike i odlazak na more ... znaci toliko smo daleko u misljenju da ne znam sta reci da rasprava ima smisla
Te "eskort dame" i "eskort gospoda" su toliko navučeni na heroin da ako preskoče dozu u narednih 8 sati umiru (ovo je živa istina da se može biti toliko navučen da se umire ako se doza ne uzme), a doza koja njima treba jako je velika.vecu glupost nisam procitao u zivotu!eskort dame su bas siromasne uzmu 1000 e za noc a ti bogatas radis citav mjesec za 150 e.lupate...
Dobro je graditi kuće, davati porez državi da bi gradila mostove, dobro je šiti, dobro je praviti bezalkoholna pića u fabrikama tih pića. Ono piće "Ledeni Kvas" je nešto najbolje što se pojavilo na tržištu u zadnjih 100 godina našem, i svaka čast tome ko daje radnicima fabrike toga pića pare da bi ga proizvodili, ali je*bati se sa nekim za pare nije dobro... To je estetski i etički i transcendentni momenat.A placanje poreza/obaveznih taksi je silovanje dzepa?
Placanje fizickog radnika je isto silovanje, jer i on ne radi svoj posao dobrovoljno, jer eto, njegovi bili siromasni, nisu mu mogli priustiti skolovanje, i tako...
Neplacanje volontera je silovanje obrazovnanja, jer nakon (placenih) godina truda i rada, sad umesto da radi za platu, radi za dz...
Itd., itd, itd.
Pogresna postavka...sve je trziste, razmena, roba, novac, ...taj socijalni momenat je jako diskutabilan. Ako mene pitas, najlakse je rasiriti noge, daleko teze je boriti se na neki drugi nacin...za zivot, je li.
Dobro je graditi kuće, davati porez državi da bi gradila mostove, dobro je šiti, dobro je praviti bezalkoholna pića u fabrikama tih pića. Ono piće "Ledeni Kvas" je nešto najbolje što se pojavilo na tržištu u zadnjih 100 godina našem, i svaka čast tome ko daje radnicima fabrike toga pića pare da bi ga proizvodili, ali je*bati se sa nekim za pare nije dobro... To je estetski i etički i transcendentni momenat.