Placanje struje preko E racuna

Plauer1

Aktivan član
Poruka
1.098
prijavio se za e racun jos mi nije stigao ,a stigao je papirni
napravicu paralelu - kada placam mts box 3 onda na portalu dobijem racun ,kliknem , unesem broj kartice i placeno .ali na portalu eps-a pise neka cifra minus pa cifra ... i treba da popunim cifru koju zelim da uplatim,znaci nije kao mts kliknes na racun i platis cifru koju su oni "popunili" .jel ima jos nekog....?...

prijavio se za e racun jos mi nije stigao ,a stigao je papirni
napravicu paralelu - kada placam mts box 3 onda na portalu dobijem racun ,kliknem , unesem broj kartice i placeno .ali na portalu eps-a pise neka cifra minus pa cifra ... i treba da popunim cifru koju zelim da uplatim,znaci nije kao mts kliknes na racun i platis cifru koju su oni "popunili" .jel ima jos nekog....?...
Kada pravis aplikaciju za placenje racun za E.D. moras popuniti prvi put svoje ime i prezime i adresu.Da bi znali ko placa racun.To je potrebno samo prvi put.To sotaje i posle samo unosis sumu koju uplacujes.

Imaju skoro sve mbanking aplikacije te kodove, samo ljudi nisu sigurni i ne znaju gde da ih nadju.
Ka krenes da pravis sdk uplatnicu , odjednom ti izadju ponudjene razlicite, za svaku banku , ali neko ima detaljnije neko manje....
I kod ebankinga, mada su meni sve banke rekle da ukidaju ebanking bez mbankinga......mislim neces moci da se ulogujes u ebanking bez tokena, a token ti pravi mbanking...tako ispada...

Cak i kod deviznog poslovanja, sto vec mozda nije bas kako treba...jer devizno se cesce koristi kad si u inostranstvu , a tada ili ne nosis nas telefon ili ne nosis nase aplikacije ili neces nas net, a neke aplikacije, meni bar, nece da rade na neposnatim IP...nisam siguran da za sve nece....neke nece IPS a neke nece ni logovanje...

Back