EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Da li postoji neka forumasica koja bi platila muškarcu za sex, da je otrese k'o šljivu ranku, i zbog kojih uslova/razloga? Nejebica, starost, debljina, ruznoca itd?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad budemo debele, ruzne, stare i patile od nehebice - reci cemo ti![]()
zar ne placa svaka svojim izgubljenim dusevnim mirom i zivcima? skupljanjem prljavih carapa po stanu i sl.? placa...ali to dooobro kompenzuje zvocanjem![]()
Da li postoji neka forumasica koja bi platila muškarcu za sex, da je otrese k'o šljivu ranku, i zbog kojih uslova/razloga? Nejebica, starost, debljina, ruznoca itd?
men su placale al neke ne bi nema para,e pos nestanu s foruma zao miiiiDa li postoji neka forumasica koja bi platila muškarcu za sex, da je otrese k'o šljivu ranku, i zbog kojih uslova/razloga? Nejebica, starost, debljina, ruznoca itd?
Lako je tebi
- - - - - - - - - -
Ne, ne, ovde nema druženja i emocija. Znači, upali ti se turbo na G i moraš ga prihvatiti![]()
Orao pao, orao paoZbog svega nabrojanog ali samo tebi jer ti je stalno u porastu![]()
men su placale al neke ne bi nema para,e pos nestanu s foruma zao miiii![]()
kako bre nema? zar nece posle seksa da me zeni?![]()
Sto bi placale, kad mozemo iskoristiti i baciti..![]()
Ti se zavadila sa parama i ne znaš za što one sve služe![]()
![]()
A ko tebe placa da ovde ubijas zene u pojam?!![]()
Taman sam sve osmislila kako nacu vise da radim i ti dodjes sa ovakvom temom!![]()
Previdela sam ovaj momenat...sad moram jos za ovo da zaradim, pa tek onda zevzecenje u zivotu.![]()
Pa sad, ne znam, trebali bi npraviti poštanski pretinac u kojem bi forumasice anonimno ostavljale dojmovesamo po preporuci..ako si nekog probao i garantujes da je dobar, razmotricemo..![]()
a ne prika, koga si TI proba..misim sve to primenjeno sa sljivom rankomOsmeh je pola zdravlja
Pa sad, ne znam, trebali bi npraviti poštanski pretinac u kojem bi forumasice anonimno ostavljale dojmove![]()
evo jedna eminentna nestade ovih dana,mozda i dveOrao pao, orao pao
Bate de malo opširnije.
Imena meni trebaju, imena
- - - - - - - - - -
Ti se zavadila sa parama i ne znaš za što one sve služe![]()
a ne prika, koga si TI proba..misim sve to primenjeno sa sljivom rankom![]()
evo jedna eminentna nestade ovih dana,mozda i dve![]()
Nista reciklaza, ovo ono, ekologija itd?![]()